Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Workation

Workation i Europa

Unikke ferier væk fra mængden

  1. Home
  2. Workation

Nyd en workation i solrige omgivelser

Jeg elsker at være på ferie! Indimellem mine skønne ferier, er jeg dog, som de fleste andre i dagens Danmark, nødt til at tage på arbejde. Men hvorfor ikke kombinere disse to og tage på en arbejdsferie i udlandet?

Stå op til det solrige vejr i Middelhavet, nyde en kop kaffe eller en dukkert i poolen inden, at du finder computeren frem og går i gang med dagens arbejde. Når arbejdsdagen er slut, kan du på min workation i Europa nyde, at stranden kun ligger et stenkast borte, de grønne landskaber, perfekte til at gå op opdagelse i, samt de lokale restauranter i de små idylliske landsbyer.

Hvad med din egen hyggelige lejlighed, hvor du virkelig kan nyde stilheden, fordybe dig i arbejdet og slappe helt af før, efter og i løbet af arbejdsdagen? Eller måske et autentisk hotel, hvor du efter en lang dags arbejde kan nyde solen ved poolen? Uanset hvad du ønsker, så har jeg heldigvis masser af skønne indkvarteringer væk fra mængden, der passer perfekt til en workation!

Hvad siger du til at arbejde fra en skøn feriebolig i Spanien, eller kombinere arbejde med afslapning i Portugal?

Workation
  • Pålideligt WiFi under hele opholdet
  • En behagelig arbejdsplads i smukke omgivelser
  • Afslappende aktiviteter efter en dags arbejde

Find din indkvartering til en workation

Du kan bruge filtrene til at angive dine personlige præferencer.

Genopdag din arbejdsglæde på en workation i Europa

På en workation i Europa kan du få unikke oplevelser udover dit sædvanlige arbejde. Hvad siger du til at dase ved poolen, når du har fri? Eller nyde den salte havluft, mens du arbejder på en ferie ved havet?

På en arbejdsferie kombinerer du arbejdsdage med afslapning i unikke omgivelser. Men en arbejdsferie handler om mere end at arbejde fra et andet skrivebord – det bør være en oplevelse, du husker længe efter, at du er kommet hjem.

Jeg har fundet de bedste indkvarteringer væk fra mængden, så du får en uforglemmelig workation i Europa!

Nyd en workation ved det solrige Middelhav

Vil du holde din arbejdsferie ved det skønne Middelhav, så har jeg fundet de perfekte steder til dig!

Grækenland er én af de destinationer, som virkelig byder på alt hvad hjertet begærer, og som giver nyt liv til din kreativitet. De mange græske øer ligger mit hjerte særlig nær. Måske finder du også din arbejdsinspiration i det azurblå Middelhav?

Når arbejdsdagen er omme kan du gå på opdagelse blandt mine nøje udvalgte 10 skjulte skatte på Kreta eller besøge sommerfugledalen på Rhodos, som er hjem for tusindvis af smukke sommerfugle.

Det græske øhav indbyder altid på en kølende svømmetur, inden du går ombord i de lækre græske specialiteter som den perfekte afslutning på dagen.

Smukke naturomgivelser på din workation i Spanien

På den spanske ø Gran Canaria står du op til synet af øens storslåede bjergkæder og mangfoldige landskab. Det er svært ikke at fortabe sig i Gran Canarias naturlige skønheder, når du går på opdagelse i vulkankrateret på Pico de Bandama eller en af øens mest frodige dale, Agaete.

Når arbejdsdagen er omme, kan du udforske mine yndlingsstrande på Gran Canaria, som byder på langstrakte klitter og uspoleret natur. Du kan også genoplade batterierne efter en inspirerende arbejdsdag med en forfriskende svømmetur i ferieboligens swimmingpool eller med en middag på en af øens skønne fiskerestauranter.

Mine bedste råd til din arbejdsferie i Europa

På din workation skal du især huske at holde fri. Du bør ikke kun fordybe dig i dit arbejde, men også i dine skønne omgivelser.

  • Hold en god balance mellem din arbejdstid og fornøjelse.
  • Find afslappende aktiviteter du kan lave efter dagens arbejde.
  • Find en behagelig arbejdsplads i smukke omgivelser - med stabil internetforbindelse.