Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
om eliza was here

Rejs trygt med os

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Tryghed paa rejsen

Tryghed på din ferie

Eliza was here er stolt medlem af flere rejseorganisationer som betyder, du trygt kan rejse med os.

Rejsearrangører i Danmark

Rejsearrangører i Danmark, RID, er en interesseorganisation og brancheforening for danske rejsearrangører. RID skaber rammevilkår, der medfører, at konkurrencen i rejsebranchen sker på lige og rimelige vilkår. RID er bl.a. repræsenteret i Pakkerejse-Ankenævnet, Rejsegarantifonden, Luftfartsrådet, Transportministeriets EU-specialudvalg for transport, Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab (IOS), Danish Travel Awards præsidium samt løbende i diverse lovforberedende udvalg. For at være medlem af RID kræves det, at der driver virksomhed på en seriøs måde og efterlever lovgivningens krav, Pakkerejse-Ankenævnets kendelser og RIDs retningslinjer og standarder. Læs mere om RID her.

 

Rejsegarantifonden 

Rejsegarantifonden er en privat og selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Endvidere skal Rejsegarantifonden finansiere og betjene et rejseankenævn. Læs mere om Rejsegarantifonden her.

Garantien på din rejse ligger hos den hollandske rejsegarantifond (SGR) i fuld overensstemmelse med europæiske vedtægter. Se nedenstående for mere information om dette. At Eliza was here samtidig er registreret i Rejsegarantifonden betyder, at det bekræftes af Rejsegarantifonden, at vi stiller økonomisk sikkerhed for din rejse. Eliza was here er, som en del af Sunweb Group, registreret i Rejsegarantifonden med nummer 2231.


SGR

Eliza was here stiller sikkerhed for det beløb, du har betalt for din pakkerejse. Det gælder også for hjemrejse i tilfælde af vores insolvens. For alle pakkerejser yder vi denne sikkerhed via den hollandske rejsegarantifond; Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), hvor vi har medlemsnummer 3609. SGR er en hollandsk non-profit organisaton, der, ligesom den danske rejsegarantifond, sikrer, at du kan få dine penge refunderet i tilfælde af rejsebureauets konkurs. Læs mere om SGR her.


Shopping Secure & E-commerce Europe

Shopping Secure er det internationale varemærke ved online shopping af Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org er den hollandske handelsorganisation for virksomheder, der bærer Thuiswinkel-varemærket og overvåger varemærket. Medlemmerne af brancheorganisationen arbejder i overensstemmelse med Thuiswinkel adfærds kodeks, som er baseret på europæiske og nationale love, forskrifter og retningslinjer, bindende generelle vilkår, betingelser og eventuelle bilæg. Flere oplysninger her. Baseret på Secure Shopping-certificeringen er Eliza was here tilknyttet European Multi-Channel and Online Trade Association (E-commerce Europe), et europæisk kvalitetsstempel for webshops (https://www.ecommerce-europe.eu/).

 Ecommerce_Europe_Trustmark