Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
om eliza was here

Hvem er Eliza?

Lad mig introducere mig selv!

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Om Eliza

Dette er min historie...

At slappe af ved min egen (private) pool på en af mine unikke indkvarteringer, at gøre nye opdagelser i en af de mange skjulte byer eller at blive forkælet hver dag af det lokale køkken...

Alle mine ferier er overraskende på hver deres måde. For at garantere dette er jeg altid på udkig efter indkvarteringer med en særlig historie, gæstfrie ejere og ultimativ komfort. Dette er altid på en unik beliggenhed væk fra mængden.

Jeg deler gerne mine opdagelser med dig, så du blot skal nyde en ubekymret ferie.
På denne måde er du garanteret at finde den ferie, du ikke var på udkig efter, men som er alt det, du leder efter.

 

Vidste du...?

Eliza was here er en del af Sunweb Group, som har 20 års erfaring med at sende rejsende afsted til solrige destinationer og evige ferieminder.

Interesseret i, hvad jeg kan tilbyde? Se alle mine skønne indkvarteringer.

Book nemt og simpelt med Eliza

Nem booking

Bilferier og flyrejser, inkl. fly, indkvartering og lejebil

Specialist i autentiske ferie i 20 år

Håndplukket

Mere end 20 års erfaring i unikke ferier i Europa

SGR staat garant voor jouw reis

Finansiel sikkerhed

Garanti for ombooking og hjemrejse

Ferie væk fra mængden

Ubekymrede ferier

Unikke ferier væk fra mængden

Uopdagede feriesteder

Uopdagede feriesteder

Jeg er altid på udkig efter de mest unikke steder i Europa, langt væk fra mængden. Her kan du fordybe dig i lokalbefolkningen og deres kultur. For at sikre mig, at alle mine indkvarteringer giver en unik oplevelse, besøger jeg dem så ofte jeg kan.

Fly eller egen transport

Fly eller egen transport

På min hjemmeside finder du både fly- og bilferier. Hvis du bestiller en flyrejse, er der altid en lejebil inkluderet i prisen. Slut med overfyldte turistbusser! Du kan finde din indkvartering i din egen lejebil. Jeg tilbyder også bilferier til en række sydeuropæiske destinationer

Baeredygtige rejser

Bæredygtige rejser

Jeg forsøger at forbedre min indvirkning på miljøet, klimaet og lokalbefolkningen i alt, hvad jeg gør. Jeg har f.eks. fået tildelt Travelife bæredygtighedscertifikatet. Det er sådan, jeg hjælper mine gæster med at rejse mere bæredygtigt og belast miljøet mindst muligt.

Hvordan det hele begyndte

Det er nu mere end 20 år siden, at jeg faldt over en unik indkvartering på en rejse i Algarve. Her var alting i orden; jeg blev modtaget af venlige og gæstfrie ejere og fik en uforglemmelig ferie. Fra da af besluttede jeg mig for at lede efter flere sådanne perfekte indkvarteringer. Nu, flere år og mange opdagelser senere, er min kærlighed til unikke steder ikke blevet mindre.

Mine destinationer

Under min søgen efter den perfekte feriedestination fandt jeg afsidesliggende strande, uberørte steder og autentiske byer med de mest gæstfrie lokale indbyggere. Du kan nu vælge mellem mere end 23 feriedestinationer i hele Europa. Alle er lige unikke og væk fra mængden.
Ferie i Europa

Mine opdagelser

Gæstfri ejere, en særlig beliggenhed og autentisitet er udgangspunktet for alle mine opdagelser. Mine perler er de indkvarteringer med et ekstra unikt touch. Disse indkvarteringer har fået en særlig plads i mit hjerte, og dem vil jeg altid kunne anbefale. Her kan du forvente en helt særlig oplevelse.

Er du på udkig efter en bestemt ferie, så tag et kig på mine temasider, såsom bryllupsrejser eller børnevenlige rejser. Her kan du finde inspiration til, at finde den ideelle ferie der passer til dine behov og ønsker.

Har du allerede bestemt dig for en destination, men kan du ikke vælge mellem alle mine indkvarteringer? Lad dig inspirere i vores søgefunktion, og benyt filtrene til at finde den ideelle ferie.

Er du nysgerrig efter andres erfaringer? Se mine gæsters anmeldelser her.