20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Hvem er Eliza?

Lad mig introducere mig selv!

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Om Eliza

Dette er min historie...

Afslapning i en hængekøje eller at prøve de lækreste hjemmelavede retter, lavet af passionerede ejere?

Dette er for mig, grunde til at pakke mine tasker og hoppe på et fly. På stedet bliver jeg som regel mødt af en lokal ven, som kan bringe et smil frem på mine læber. Det er de ekstraordinære historier og gæstfriheden, der viser mig, at jeg er i rette omgivelser. På trods af den altid overraskende entusiasme og imødekommenhed, foretrækker jeg at rejse rundt med min egen bil. Undervejs møder jeg de mest særlige lokale, jeg stopper altid på et lokalt marked og jeg sætter stor pris på en solid landlig frokost. Mens jeg spiser, lytter jeg gerne til tips til, hvor jeg kan tilbringe natten. Undervejs skriver jeg alle tips ned, tænker på, hvor jeg først skal tage hen, men mine tanker er allerede langt væk. –Hvor er livet dog skønt ved Middelhavet ...

Når alle andre drejer til højre, drejer jeg til venstre.

På den måde opdager jeg de mest ekstraordinære destinationer og indkvarteringer.


Vil du følge mine eventyr i Middelhavet?

På min blog kan du finde massere af inspiration!

om Eliza was here illustration

Uopdagede ferieboliger

Small-scale og væk fra mængden

eliza was here usp icons

Alle pakkerejser inkl. fly, ophold og lejebil

Inkl. fuldt forsikret lejebil uden selvrisiko

Besøgt af Eliza hvert år

En ægte oplevelse er garanteret

om Eliza was here illustration

om Eliza was here

Unikke, uopdagede feriesteder

Jeg er altid på udkig efter de mest unikke feriesteder i Europa, langt væk fra den almindelige turisme. Her vil du kunne fordybe dig i den lokale natur, befolkning og deres skikke. For at sikre at alle mine destinationer byder på autentiske oplevelser, besøger jeg dem så ofte, jeg kan.

om Eliza was here

Alle pakkerejser inkl. fly, ophold og lejebil

På min hjemmeside kan du finde både fly- og kør selv rejser. Bestiller du en flyrejse, er billeje altid inklusiv i prisen. Så du skal ikke med nogen overfyldte turistbusser, men du er på egen hånd, og kan med din egen bil, drage ud på egne eventyr. Derudover tilbyder jeg også kør selv rejser til en række sydeuropæiske destinationer.

om Eliza was here

Bæredygtige rejser

I alt hvad jeg gør, forsøger jeg altid at forbedre min indvirkning på miljøet, klimaet og lokalbefolkningen. Mine ferier er f.eks. CO2-neutrale, hvilket gør, at jeg har modtaget Travelife bæredygtighedscertifikatet. På den måde hjælper jeg mine gæster til at rejse mere bæredygtigt.

om Eliza was here illustration

Hvordan det hele begyndte

I 2001 kørte jeg langs Algarvekysten, da jeg ved tilfældighed stødte på det, der blev Eliza was here's første indkvartering. Her begyndte min passion for, at opdage autentiske og unikke steder og ferieboliger. I 2008 nåede jeg min første milepæl, da jeg kunne tilføje den 10. destination til min liste. Nu, en del år og mange destinationer senere, er min passion og kærlighed for unikke steder ikke blevet mindre! Der er stadig så meget at opdage…
om Eliza was here illustration
om eliza was here map
om Eliza was here illustration

Mine destinationer

På udkig efter uopdagede strande. Smagen af lokale køkkener. Aftener der kan nydes under en stjerneklar himmel, med et koldt glas vin. Det er det, jeg holder mest af. De uspolerede, autentiske steder, væk fra mængden og masseturismen, finder jeg ved Middelhavet.

om Eliza was here illustration

om Eliza was here illustration
om Eliza was here illustration

Mine opdagelser

Gæstfri ejere, en særlig beliggenhed og autentisitet er udgangspunktet for alle mine opdagelser. Mine perler er de indkvarteringer med et ekstra unikt touch. Disse indkvarteringer har fået en særlig plads i mit hjerte, og dem vil jeg altid kunne anbefale. Her kan du forvente en helt særlig oplevelse.

Er du på udkig efter en bestemt ferie, så tag et kig på mine temasider, såsom bryllupsrejser eller børnevenlige rejser. Her kan du finde inspiration til, at finde den ideelle ferie der passer til dine behov og ønsker.

Har du allerede bestemt dig for en destination, men kan du ikke vælge mellem alle mine indkvarteringer? Lad dig inspirere i vores søgefunktion, og benyt filtrene til at finde den ideelle ferie.
om Eliza was here illustration