Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
repatrierings garanti eliza was here

Repatrierings garanti for din ferie

Vend altid sikkert hjem

 1. Home
 2. Virksomhed
 3. Hjemrejsegaranti

Vend sikkert hjem fra din ferie med hjemrejsegarantien

Vi sørger for at du kommer sikkert hjem

Vores gæsters sikkerhed er vores topprioritet. Hvis du booker en ferie med flyrejse med os, er din rejse automatisk dækket med vores hjemrejsegaranti. Hvis rejsevejledningerne ændres fra positive til negative i løbet af din ferie, sørger vi for at du vender sikkert hjem.

I løbet af Covid-19 udbruddet er mange ferier desværre blevet aflyst eller afbrudt. Vores gæster der havde booket pakkerejser med os, var nødt til at vende hjem før forventet. Vi har sørget fr at vores gæster kan vende sikkert hjem, uden ekstra omkostninger. Når du booker en pakkerejse med os, gælder vores repatrieringsgaranti for dig! Skulle der ske ændringer i reglerne ved din destination imens du er ude at rejse, er vores løfte at vi får dig sikkert hjem.

Sammen diskuterer vi tilgangen til situationen, baseret på de tilgængelige informationer og den konkrete situation ved din destination. Når en omgående hjemrejse er den bedste mulighed, arrangerer vi dette. Hvis du kan fortsætte din ferie i sikkerhed, hjælper vi dig selvfølgelig også med dette.

Din rejse med Eliza was here

 • Small-scale og væk fra mængden
 • Fleksibel ombookingsgaranti
 • Hygiejneforhold ifølge COVID-19 regulationerne
 • Financsel sikkerhed igennem SGR
 • Altid sikret hjemrejsegaranti

Vores foranstaltninger i forbindelse med Covid-19

Vi sørger for at du rejser sikkert og velforberedt

Vi arbejder hårdt for at sikre os at du kan tage sikkert på ferie. Det er derfor vi har lavet en Travel Safe rejseliste. Vi følger altid lokale og internationale retningslinjer, samt de indførte tiltag ved din destination. Vi vil gerne sørge for at du kan rejse med ro i sindet og nyde din ferie til fulde. Før du rejser, tjekker vi altid om din ferie møder vores sikkerheds kriterier, og hvis den gør kan du rejse trygt. Er vi i tvivl eller bekymrede for sikkerheden, tager vi direkte kontakt til dig for at finde en alternativ løsning.

Book din ferie uden bekymringer

Ferie på dine betingelser

Med vores garantier, håber vi at du kan booke en velfortjent ferie med en tryg fornemmelse. Vi har unikke feriesteder online for både 2023.

 

Betingelser for hjemrejsegarantien

Eliza was here

 • Eliza was heres hjemrejsegarantigaranti betyder at vi, uden ekstra omkostninger, vil arrangere en alternativ flyrejse hjem, hvis dine oprindelige rejseplaner ikke længere er mulige.
 • Foruden vores juridiske forpligtelser om at tilbyde dig en alternativ hjemrejse, hjælp og assistance på destinationen gælder denne garanti også ved personlige forhold, som du normalt selv ville skulle betale for, hvis du f.eks. bliver syg, ikke har mulighed for at rejse hjem pga. coronasymptomer eller hvis du uventet bliver sat i karantæne.
 • Udgifter ved ophold der strækker sig længere end den oprindelige rejse, udgifter til medicin eller andet vil ikke blive dækket af Eliza was here. Undtagelsesvis vil disse udgifter blive dækket af Eliza was here i ekstraordinære og uundgåelige omstændigheder, der er skyld i at gæsten ikke kan returnere til afrejsestedet i tide (maks. 3 dages kompensation for dette). Derfor er det vigtigt, at du undersøger hvad din rejseforsikring dækker.
 • Du skal have bestilt en pakkerejse hos Eliza was here, der inkluderer fly, for at være berettiget til at gøre brug af repatrieringsgarantien.
 • For at kunne gøre brug at repatrieringsgarantien, skal det være forhold relateret til COVID-19 (eller foranstaltninger imod spredning af virusset) som ikke eksisterede ved afrejse fra Danmark.
 • Datoerne for hjemsendelse vil du modtage af Eliza was here via telefon eller e-mail.
 • Hjemsendelse bliver arrangeret i samarbejde med gæsten, men det er ikke muligt at kræve et bestemt rejsetidspunkt. Vi vil dog så vidt muligt forsøge at opfylde gæstens ønsker.
 • Du skal følge instruktionerne fra de lokale myndigheder på din feriedestination. Det kan ske at din returrejse først er mulig efter et stykke tid.
 • I sidste ende skal du acceptere den løsning, som vi præsenterer for dig. Der er begrænsede muligheder for personlige præferencer. Det kan ske, at du er nødsaget til at flyve til og/eller fra en anden lufthavn eller med et andet flyselskab.
 • Det er muligt, at grupper bliver splittet op og bliver hjemsendt på forskellige fly.
 • Garantien gælder ikke i tilfælde af dødsfald. I sådanne tilfælde må hjemrejse blive arrangeret gennem rejseforsikringer og/eller gennem officielle myndigheder.
 • Det er gæstens eget ansvar at nå flyet. Eliza was here refunderer ikke din billet, hvis du misser dit hjemsendelsesfly.
 • Eliza was here forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om hjemrejsegaranti på ethvert givet tidspunkt. Derfor skal du undersøge de gældende betingelser på bestillingstidspunktet.