Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
disclaimer eliza was here

Disclaimer

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Disclaimer

Disclaimer

Eliza gør sig umage med sørge for at alle oplysninger er korrekt på hendes hjemmeside, men da Eliza også er en del af Sunweb Group GmbH gælder følgende disclaimer ligeledes også for Elizawashere.dk og hendes gæsters beskyttelse.

Betingelser

Alle ferier, der tilbydes via dette websted, er omfattet af Eliza was here's betingelser for online-rejsebookinger. Klik her for at læse vores generelle vilkår og betingelser.

Indhold

Eliza was here gør alt for at sikre pålideligheden og nøjagtigheden af oplysningerne på dette websted. Ikke desto mindre er det muligt, at der kan forekomme unøjagtigheder og/eller udeladelser af nogle oplysninger. For åbenlyse fejl og indtastningsfejl kan Eliza was here ikke holdes ansvarlig.

Produkter

Eliza was here forbeholder sig ret til uden samtykke fra den besøgende at ændre priser og pakker samt at lave ændringer på webstedet, hvis situationen kræver det. Alle fly- og rejseoplysninger kan ændres uden varsel.

Hyperlinks

Dette websted indeholder links til andre websteder. Eliza was here er ikke ansvarlig for og påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af (indholdet) disse websteder eller deres tilgængelighed, og heller ikke for, om de oplysninger, der leveres af eller via disse websteder, er stillet til rådighed på lovlig vis. Oplysningerne på tredjeparters websteder er ikke en del af de oplysninger, som Eliza was here stiller til rådighed for bestilling af en rejse med Eliza was here. Oplysningerne på tredjeparters websteder er derfor ikke en del af en aftale mellem køberne og Eliza was here.

Elektronisk kommunikation og dokumentation

Eliza was here er ikke ansvarlig for misforståelser, forsinkelser eller ukorrekte data som følge af brugen af internettet eller andre kommunikationsmidler mellem den besøgende og Eliza was here (eller mellem Eliza was here og besøgende, der er engageret med tredjeparter), undtagen i tilfælde, hvor der kan være tale om grov uagtsomhed fra Eliza was here's side.

Administrationen gennem Eliza was here gælder som afgørende bevis for eksistensen, indholdet og gennemførelsen af en aftale med den ledende part i en eventuel retssag. Dette kan bruges til at bevise, at der foreligger en aftale.

Klassificeringssystem

Eliza was here anvender sit eget klassificeringssystem. Antallet af stjerner angiver den kvalitet, du kan forvente af en bestemt ejendom. Der tages ikke kun hensyn til overnatningsstedets faciliteter og indretning af værelser og lejligheder, men også til atmosfæren i komplekset og den påskønnelse, som tidligere Eliza was here-gæster har vist.

Publikation

På hjemmesiden er grundplaner realiseret i samarbejde med et eksternt firma. På Eliza was here-webstedet leveres fotografier af overnatningsstederne, lokale turistkontorer, forskellige mærker og nogle (professionelle) fotografer. Billederne af indkvarteringsstederne tjener kun til at give dig en idé. Da alle lejligheder eller hotelværelser ikke er ens, er det muligt, at den reelle bookede bolig afviger fra billedet. Af indlysende typografiske årsager kan Eliza was here ikke holdes ansvarlig. Sunweb forbeholder sig ret til uden kundens samtykke at ændre priser og arrangementer, hvis situationen kræver det. Eventuelle fejl i en brochure, annonce eller anden offentliggørelse på Eliza was heres websted vil blive rettet, så du altid har de mest aktuelle og nøjagtige oplysninger til rådighed.

Copyright

Copyright Eliza was here. Intet på Eliza was heres websted eller brochure må kopieres, reproduceres eller offentliggøres ved hjælp af fotokopiering, mikrofilm eller på anden måde uden forudgående skriftlig tilladelse fra Eliza was here.