20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

CO2 Kompensation

Din rejse er CO2-kompenseret igennem bæredygtige initiativer

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. CO2 kompensation

CO2-kompenserede rejser med Eliza was here

Hos Eliza was here forsøger vi løbende at forbedre vores indvirkning på miljøet, klimaet og lokalbefolkningen. Derfor vil din flyrejse og dit ophold være CO2-kompenseret, når du rejser med os. Vi beregner CO2-udledningen af din rejse fra start til slut og finansierer projekter, der kompenserer for den samme mængde CO2-udledning. På den måde skaber vi en positiv indvirkning på verdenen. De projekter som vi finansierer, er verificeret bæredygtig af en uafhængig revision, og opfylder internationale standarder. Dermed ved vi med sikkerhed, at de kompenserer for lige så meget CO2, som de lover, at de gør. Vi er stolte af at være et af de førende rejseselskaber, der tilbyder CO2-kompenserede rejser som en standard. Det glæder os at kunne hjælpe vores gæster med at rejse på en mere bæredygtig måde. 
 

Hvorfor rejser Eliza was here bæredygtigt? 

Hver gang du tager på ferie, tager et fly, bor på et hotel eller kører i en (leje)bil, udledes der CO2. Som rejseorganisation ønsker vi at tage vores del af ansvaret og begrænse CO2-udledningen til et minimum. Derfor kompenserer vi for den CO2-udledning, vi ikke kan reducere. Vi tror virkelig på, at vi kan gøre en forskel ved at tænke stort og tilbyde CO2-kompensation som standard for alle vores ferier og gæster. Vi håber, at vi med disse initiativer kan skabe forandring i hele rejsebranchen mod mere bæredygtige tider.
 

Kompensationscertifikater 

CO2-kompensation er en måde at reducere CO2-udledning på. Det kan gøres ved at investerer i kompensationscertifikater. Når du investerer i et kompensationscertifikat, betaler du for at sikre, at et ton CO2-udledning reduceres. Hvert certifikat garanterer, at CO2-udledning reduceres med et ton. Dette kan opnås ved hjælp støtte af projekter, der reducerer udledningen over hele verden. Velkendte eksempler er vind- og solcelleparker, samt beskyttelse af vores regnskove. Alle projekter er certificeret af tredjeparter og kontrolleres meget grundigt. 
Vi beregner CO2-udledningen for hver ferie, som vores gæster booker hos Eliza was here. Vi ser på udledningen af: 

  • Flyrejsen tur/retur til destinationen samt på overnatningsstedet 
  • Ved at kombinere disse data udregner vi din feries indvirkning. Vi foretager disse beregninger i henhold til internationale standarder.

Hvilke projekter støtter Eliza was here? 

Eliza was here støtter CO2-reduktion gennem projekter for vedvarende energi i Indien. Disse projekter begrænser CO2-udledningen i stor skala og leverer grøn elektricitet til tusindvis af mennesker. For eksempel vindmølleparker i Madhya Pradesh, i det centrale Indien, og Rajasthan, i det nordvestlige Indien. Tilsammen reducerer disse projekter CO2-udledningen med mere end 350.000 tons om året, samtidigt producerer de elektricitet, der er dækker 76.000 husstande i Indien. 

Alle projekter, der støttes af Eliza was here, er certificeret i henhold til de højeste kvalitetsstandarder på det frivillige CO2-marked, f.eks. The Voluntary Carbon Standard. 
Siden starten i 1997 har frivillige klimatiltag gennem kompensation reduceret CO2-udledningen på verdensplan med ca. en milliard tons. 
 

Hvem er ClimateCare, og hvorfor samarbejder Eliza was here med dem? 

Det er vigtigt for Eliza was here at have en international, pålidelig partner, der kan kompensere for udledning gennem projekter med strenge certificeringer. ClimateCare opfylder dette krav. Med mere end 20 års erfaring i udvikling og gennemførelse af programmer til reduktion af CO2-udledning i stor skala, udvikler ClimateCare programmer med stor effekt for at bekæmpe fattigdom, forbedre folks sundhed og beskytte miljøet. De gør dette med deres Climate+Care-tilgang, som også er deres vigtigste varemærke. 
 
Har du spørgsmål til Eliza was here om bæredygtighedspolitikken? Så send en e-mail til: sustainability@sunwebgroup.com.