Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Betingelser & Sikkerhed

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Betingelser

Betingelser

Eliza was here

Vær opmærksom

Når du bestiller din ferie hos Eliza was here, betyder det, at du accepterer vores vilkår og betingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser dem grundigt, inden du foretager din endelige booking. Derudover forventer Eliza was here, at du har læst de generelle informationer på hjemmesiden. 

Udelukkelse af fortrydelsesret

Tilbuddet på hjemmesiden er uden forpligtelse og kan om nødvendigt tilbagekaldes. Tilbagekaldelse på grund af korrektion af fejl i beregningen af for eksempel rejsesummen eller andre fejl er tilladt. Tilbagekaldelsen skal ske så hurtigt som muligt, men under alle omstændigheder inden for 24 timer (rejse til Europa og Middelhavet) eller inden for 48 timer (rejse til andre destinationer) efter acceptdagen, med angivelse af årsagen. Hvis den rejsende accepterer tilbuddet i weekenden, begynder rejsearrangørens aflysning ved midnat søndag aften. I dette tilfælde har du ret til en fuld tilbagebetaling.

Tydelige fejl

Der kan være åbenlyse fejl til tider ved de sider hvor jeg tilbyder mine rejser eller hvor du kan booke dem. Hvis disse nemt kan ses og opdages af den gennemsnitlige rejsende, er disse fejl ikke bindende for mig.

Generelle betingelser

 

Betingelser for billeje

Generelle betingelser Sunny Cars

Betingelserne for billeje varierer fra destination til destination, fra periode til periode og fra biltype til biltype. Du kan finde disse betingelser for den valgte bil i booking trin 1. Du vil også modtage betingelserne sammen med bilkuponen ca. en uge før afrejse via e-mail.

Sikkerhed

ELiza was here

Rejsegarantifonden

Jeg er medlem af Rejsegarantifonden. Hvis du booker en pakkerejse hos mig, er du dækket af rejsegarantifonden, i tilfælde af konkurs.

Rejsegarantifonden registreringsnummer: 2231

Se også: www.rejsegarantifonden.dk

Rejsegarantifonden eliza was here

Betingelser per flyselskab