Eliza was here & bæredygtighed

Rejs med minimal indvirkning på miljøet, klimaet og lokalbefolkningen.

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. Baeredygtighed

Ansvarlig ferie

Med Eliza was here

Hos Eliza was here forsøger vi konstant at forbedre vores sociale, økonomiske og miljømæssige indvirkning i alt, hvad vi gør.

CO2-kompensation

Når du rejser med os, er din ferie CO2-neutral. Når du bestiller en ferie gennem et af vores brands, beregner vi CO2-udledningen af din rejse og finansierer projekter, der kompenserer for den samme mængde CO2. Dette gør os til et af de første rejseselskaber, der tilbyder CO2-neutrale ferier som standard, og dermed hjælper gæsterne til at rejse mere bæredygtigt.<

Travelife

Eliza was here har modtaget Travelife’s bæredygtighedscertifikatet og har opnået den højeste status: Travelife-Certified. Travelife er - af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) - et internationalt anerkendt certificeringsprogram, der er specialiseret i bæredygtig vejledning for rejsebranchen. For at blive certificeret som rejseorganisation blev Sunweb Group GmbH vurderet af en uafhængig revision på ca. 255 punkter vedrørende bæredygtighed og virksomhedens sociale ansvar. Disse kriterier omfatter rejseorganisationens kontor, produktsortimentet samt Sunweb Groups partnere.