Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
co2 kompensation eliza was here

Bæredygtig & ansvarlig turisme

  1. Home
  2. Virksomhed
  3. ansvarlig turisme

Eliza was here investerer i et bæredygtigt produkt

Tidligere kompenserede Sunweb Group for den forventede CO2-udledning forårsaget af Sunweb Groups rejser og aktiviteter. CO2-kompensation er en måde at sikre, at CO2-udledning reduceres, fx gennem investeringer i vind- og solenergi.

Kompensationen ændrer dog desværre ikke CO2-udledningen som følge af selve de ferier, vi tilbyder, og den giver ikke videre anledning til at forbedre turismeindustrien i bredere forstand. Derfor har vi besluttet at holde op med at CO2-kompensere vores rejser for i stedet investere i at gøre vores eget produkt mere bæredygtigt. Et eksempel er den nylige investering, som vi sammen med vores partner Transavia har foretaget i bæredygtigt flybrændstof (Sustainable Aviation Fuel, også kendt som SAF). SAF reducerer CO2-udledning med mindst 75 % i forhold til brugen af traditionelle fossile brændstoffer og er i øjeblikket det mest bæredygtige brændstofalternativ. Vi arbejder også hårdt på at gøre det muligt at rejse på flere ferier via tog. Som det første skridt på vejen, tilbyder vi i øjeblikket togrejser for vores hollandske kunder til Puglia med Eliza was here.

Har du bestilt din ferie før den 1. juni, med henblik på at du stadig gerne have os til at kompensere for den forventede CO2-udledning, så er det muligt ved at udfylde denne formular. Vi kompenserer derefter for den forventede udledning fra rejsen, transporten samt indkvarteringen.

Vi håber at I vil tage godt imod vores nyeste initiativer mod en mere bæredygtig fremtid.