Promotion

Vinter solferie

Destinationer med sol året rundt

Jeg elsker solen. Sommeren ikke vare længe nok. Jeg prøver altid at undslippe de mørke danske vinterdage med en tur syd på. Hvad kunne være bedre end at bytte et par kolde danske vinterdage ud med følelsen af Middelhavssolens bagende varme? Jeg drømmer mig hurtigt væk og tænker på mine yndlingssteder, hvor det aldrig rigtigt bliver koldt.

Med et stort smil på mine læber tænker jeg på Portugals vidtudstrakte sandstrande. Jeg tænker på Spaniens passionsrige musik, samt de fantastiske tapas og vine jeg nød på de Kanariske øer. Hvem kunne ikke bare læne sig tilbage og nyde en juleferie der?

Book en ferie med vintersol

Skulle det være en solrig ferie til November, December, Januar, Februar eller måske Marts? Middelhavet har bestemt nogle fantastiske og varme destinationer at tilbyde. Et par timers flyvetur og du kan finde dig selv badende i sol og varme - væk fra masseturismen. Lidt sol og varme hjælper altid med at komme godt igennem de kolde vinterdage For at gøre det nemmere at fylde din vinter med sol, så finder du herunder mine yndlings indkvarteringer i vintersolen.

Sorter efter:

Lufthavn

Afrejse

Rejselængde

Pris per person

Ophold

Antal værelser

Forplejning

Transport

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteter

Wi-Fi

Kategori

Temaer

Specialiteter