Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Afslappets opsætning med en stråhat og en skål frugt da gæsten har fået en god pris på de bedste hoteller med early booking rabat

Early Booking Rabat

Rabat på rejser: Opdag din ferie allerede i dag

  1. Home
  2. Tidlig booking rabat

Book din rejse med Early Booking Rabat i dag

Jeg elsker at have en ferie at se frem til! Drømme mig væk til de gyldne strande, nyde den uopdagede natur samt de lokale spisesteder. Derudover så elsker jeg også et godt tilbud. Derfor finder jeg ofte min næste drømmeferie i god tid. Så har jeg både noget at se frem til, og jeg opnår en god pris ved at booke tidligt! Lyder det som noget for dig?

Uanset om du er på udkig efter din næste sommerferie under varmere himmelstrøg eller søger vintersolen i de kølige vintermånederen, så er du garanteret en unik og autentisk indkvartering hos mig. Jeg har samlet nogle af mine yndlingsindkvarteringer, hvor du kan få rabat på din rejse ved at booke tidligt. Lad dig blive inspireret og opdag din næste ferie til en god pris allerede i dag.

Nyd ferien i din egen hængekøje på mine mest populære destinationer med early booking
  • Hav en ubekymret ferie
  • Drag fordel af gode priser
  • Vælg mellem de bedste tilbud

Opdag mine indkvarteringer med Early Booking Rabat

Du kan bruge filtrene til at angive dine personlige præferencer.

Rejser med early booking rabat

Jeg elsker at have en ferie at se frem til! Drømme mig væk til gyldne strande på Mallorca, den uopdagede natur på Zankynthos eller de lokale spisesteder i Andalusien. Derudover elsker jeg et godt tilbud. Derfor finder jeg ofte min næste drømmeferie i god tid. Så har jeg både noget at se frem til, og jeg opnår en god pris ved at booke tidligt. Lyder det som noget for dig?

Spar penge med early booking

Der er penge at spare, når du booker i god tid. Men du skal ikke tøve for længe – mine mest populære early booking destinationer sælger hurtigt. Så book din næste drømmedestination i dag. Herefter er det bare om at glæde sig.

Book tidligt – og glæd dig!

Uanset om du er på udkig efter din næste sommerferie under varmere himmelstrøg eller søger mod vintersolen i de kølige vintermåneder, så er det en god idé at booke i god tid.

Jeg plejer altid at gå i gang med research til min næste rejse, når jeg kommer hjem fra en rejse. På den måde mindsker jeg den ”ferieblues”, som kan opstå i kølvandet på en skøn ferie. Jeg har ofte fået en masse gode idéer til nye destinationer og andre ting, som jeg kan have i baghovedet, når jeg booker den nye rejse. Så snart ferien er booket, forsvinder min ferieblues, og jeg begynder at glæde mig.

Jeg kan bruge måneder på at glæde mig til en ny ferie. Forberedelsen bliver næsten en lige så stor del af ferien som selve ferien og tanken om, at jeg om to måneder ligger i en hængekøje på en smuk strand ved Middelhavet, kan gøre mig varm om hjertet.

Timerne, hvor jeg planlægger, hvad jeg skal udforske, spise og læse er fantastiske. Og når ventetiden endelig er ovre, og jeg er kommet på plads i mit næste ferieeventyr, kan jeg gå i gang med at udforske min nye destination og nyde livet.

Populære destinationer bliver hurtigt booket

Mange af mine mest populære destinationer, er også dem der bliver booket først. Derfor er det en god idé at være hurtigt ude, hvis du har specifikke ønsker til din kommende destination, eller gerne vil have masser af muligheder.

Hvis jeg har meget specifikke ønsker til min næste destination, så sørger jeg altid for at booke i god tid. På den måde sikrer jeg mig nemlig, at alle mine ønsker til beliggenhed, faciliteter og andet opfyldes.

4 gode grunde til at booke tidligt

  • Spar penge: Booker du tidligt, er der gode rabatter at hente. Du finder early booking rabatter på en lang række af skønne hoteller og feriehuse. Og jeg har masser af anbefalinger til rejser med early booking rabat.
  • Få noget at glæde dig til: Booker du din rejse i god tid, giver du dig selv noget at glæde dig til. Jeg kan bruge måneder på at gå og glæde mig til den næste rejse, og derfor sørger jeg altid for at planlægge min rejser i god tid. På den måde kan jeg også forberede mig bedst muligt.
  • Find drømmedestinationen før de andre: Jo tidligere du booker din rejse, jo flere destinationer kan du vælge imellem. Flere af mine mest populære destinationer sælger meget hurtigt, og derfor er det altid en god idé at booke din næste rejse tidligt.
  • Få mere tid til planlægning: Jeg elsker at planlægge min ferie. Der skal selvfølgelig være plads til spontane ture og uforudsete oplevelser, men det er altid en god idé at undersøge lidt om din næste destination på forhånd.