Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på De Kanariske Øer

Oplev den spanske kultur

  1. Home
  2. Spanske oer
  3. Kanariske Oer

De Kanariske Øers charme

En autentisk oplevelse

En øgruppe så forskelligartet, at jeg gang på gang ikke kan vælge, hvor jeg vil tage hen. Det ene øjeblik står jeg med fødderne på den sorte lavastrand, og lidt længere henne plukker jeg tropiske frugter direkte fra træerne. Det er stadig specielt at se, hvordan det stille månelandskab ubesværet forvandles til grønne vinmarker. Uanset om du tager på sommerferie eller solferie om vinteren, kan du på De Kanariske Øer finde alle ingredienserne til at slappe af og nyde det hele!

Unik solferie ved stranden

Er du på udkig efter den spanske sol? Så er du i dit rette element på De Kanariske Øer. Med mere end 200 solskinsdage kan du nyde en solferie hele året rundt. Det er en helt særlig oplevelse at få fødderne i sandet her. Øerne blev skabt i en fjern fortid af vulkanudbrud, hvilket gør landskabet unikt. Ud over de smukke hvide sandstrande er der også sorte lavastrande.

På mine sidste rejser til disse øer har jeg hver gang opdaget noget nyt på Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine solrige destinationer

Vintersol på De Kanariske Øer

Er du på udkig efter en ferie, hvor solen skinner om vinteren? Så er De Kanariske Øer et godt valg. Det subtropiske klima betyder, at gennemsnitstemperaturen svinger mellem 18 grader om vinteren og 27 grader om sommeren. Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria er med god grund også populære solrejsemål om vinteren.