Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Ferie Spanske øer

Ferie på en spansk ø

Oplev livet på en spansk ø

  1. Home
  2. Spanske oer

Så meget kultur på de spanske øer

Fordyb dig i det spanske øliv

Spanien er et vidunderligt ferieland, hvor du altid kan nyde noget varmt solskin. Derfor rejser jeg til denne solrige destination både sommer og vinter. Det gode er, at Spanien har to store øgrupper, hvor man kan opdage en masse.

Har du lyst til at øhoppe på de spanske øer, kan du vælge mellem De Baleariske Øer eller De Kanariske Øer. En særlig solrig ferie er garanteret!

 

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine solrige destinationer

Øhop mellem de spanske øer

Jeg har opdaget, at Spanien har så meget skønhed at byde på, så jeg vil gerne se, dufte og smage så meget som muligt under min ferie. Det gode er, at du ikke er forpligtet til at bo på det samme sted hele ferien. Du kan bestille en tur med mig, hvor du kan øhoppe mellem de spanske øer. Med din egen lejebil, som altid er inkluderet, kan du nemt køre fra en indkvartering til en anden.

De Baleariske Øer

De Baleariske Øer består af fire øer, nemlig Ibiza, Formentera, Mallorca og Menorca. Du kan nyde middelhavsklimaet på alle fire øer. Det betyder, at der er mange solskinstimer og lidt nedbør. Jeg elsker at holde en rigtig badeferie her på grund af de smukke hvide strande og det krystalklare vand.

De Kanariske Øer

Øgruppen De Kanariske Øer består af ikke færre end syv øer: La Palma, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura og Lanzarote. På grund af den varme sol kommer jeg her regelmæssigt om vinteren for at få lidt sol i kinderne igen. Jeg er fan af det varierende landskab på disse øer. Du ser her en masse lavaørken, smukke urskove, unikke klitter og vulkanske månelandskaber. Jeg støder meget ofte på Canary Pine.