Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på Costa del Sol

Oplev den autentiske side af Spanien

  1. Home
  2. Spansk kyst
  3. Costa del Sol

Alsidig ferie på Costa del Sol

Nyd de lange kyststrækninger og smukke strande

Jeg ved godt, at der kun er én sol, men på Spaniens kyststrækning, Costa del Sol, ser det ud til at være en anden sol, der skinner. Varmere og lysere med farverige solstråler, der lyser alt op. Er du på udkig efter en ferie på Costa del Sol, men vil du helst undgå de traditionelle hoteller med store buffeter og en overfyldt turistbus? Jeg har fundet de bedste og mest unikke indkvarteringer væk fra mængden.

Sommer eller vinter, en ferie på Costa del Sol er altid den ultimative fornøjelse. Solen synes altid at skinne lidt mere klart her. Kan det være derfor, at de lokale er så muntre? Under mine rejser til denne region i Spanien fandt jeg endnu en gang unikke indkvarteringer.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine adresser på Costa del Sol

Unikke indkvarteringer i Spanien

Costa del Sol er den spanske kystlinje i Andalusien, der strækker sig fra Gibraltar til Almería. Denne region er kendt for sine kilometerlange gyldne kyststrækninger, men der er meget mere at opleve. Gå en tur gennem autentiske landsbyer som Ronda og Nerja, eller beundr de smukke mauriske bygninger i f.eks. Granada. Kan du lide naturen? Andalusien er endnu grønnere end Alicante og har store dale, hvor du kan nyde vandre- og cykelture.

Da jeg kørte langs Costa del Sol i min lejebil, stødte jeg på så mange uopdagede steder. Fra autentiske B&B's, hvor du føler dig som kongelig, hyggelige lejligheder i grønne omgivelser til villaer med private pools. Andalusien har det hele! Skal du med fly? Så er en lejebil altid inkluderet. På denne måde kan du udforske alle hjørner af Costa del Sol på din ferie; fra strand til landsby og fra by til naturpark!