Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på Costa de la Luz

Oplev denne smukke spanske kyst

  1. Home
  2. Spansk kyst
  3. Costa de la Luz

Strande med strålende hvide strande

Lad os tage til stranden!

'The Coast of Light'; alene navnet lyder smukt, synes du ikke? Costa de la Luz betyder The Coast of Light og er præcis lige så smuk, som navnet antyder. Med over 3.000 solskinstimer om året er det næsten altid dejligt varmt i denne spanske region, og du kan se den fra sin bedste side på næsten alle årstider. Uanset om du rejser i april, juli eller september eller et helt fjerde tidspunkt kan du fange solens stråler.

Leder du efter en ferie på Costa de la Luz? Jeg vil vise dig den uberørte side af regionen....

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine indkvarteringer på Costa de la Luz

Unikke indkvarteringer på Costa de la Luz

Costa de la Luz er en kyststrækning i Andalusien, der strækker sig fra Tarifa til grænsen til Portugal. Kan du lide en afslappet atmosfære? Syd for Cádiz ligger der hyggelige hippiebyer. Du finder også mange landsbyer i denne region med hvide huse, der skinner i solen. Min favorit er Vejer de la Frontera, hvor jeg kan vandre rundt i gaderne i timevis. Foretrækker du at begive dig ud i naturen? Der er mange naturparker, der er værd at besøge under en ferie på Costa de la Luz.

På mine rejser gennem Spanien har jeg fundet unikke indkvarteringer til en ferie på Costa de la Luz. Hyggelige ferielejligheder i det grønne, men også villaer med private pools. Skal du med fly? Så inkluderer jeg altid en lejebil. På den måde kan du udforske alle hjørner af Costa de la Luz i løbet af din ferie.