Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på Costa Brava

Oplev Costa Brava på den spanske kyst

  1. Home
  2. Spansk kyst
  3. Costa Brava

Udforsk det autentiske Spanien

Lad os tage til stranden!

Leder du efter en ferie på Costa Brava? Mit hjerte banker hurtigere, når når jeg befinder mig på den spanske kyststrækning, Costa Brava. Denne spanske region er naturligvis kendt for sine lange sandstrande, men der er meget mere at opleve her. Jeg vil gerne vise jer en anden side af denne region.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine indkvarteringer på Costa Brava

Unikke indkvarteringer på Costa Brava

Costa Brava er en kyststrækning i Catalonien. Ligesom på Costa del Sol og Costa Blanca finder du gyldne strande her. Når man tænker på Costa Brava, tænker man måske på turistbyer som Blanes og Lloret de Mar, men hvis man drejer til venstre, hvor alle andre drejer til højre på denne strækning, vil man opdage så meget skønhed. For eksempel har Costa Bravas bagland en uspoleret, grøn natur. Og vidste du, at du kan besøge smukke slotte der? Hvis du bestiller en flyrejse hos mig, er en lejebil altid inkluderet. Perfekt til at udforske alle hjørner af regionen under en ferie på Costa Brava.

På mine rejser gennem Catalonien er jeg stødt på flere autentiske indkvarteringer, som jeg gerne deler med dig. Du kan f.eks. bo på en masia, et autentisk bondehus, hvor du kan nyde det spanske landskab. Eller vælg en stille lejlighed i en middelalderby. De dejlige spanske ejere er kun alt for glade for at forkæle dig!