Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på Costa Blanca

Et særligt stykke af Spanien

  1. Home
  2. Spansk kyst
  3. Costa Blanca

Svajende palmer og autentiske landsbyer

Dejlige ophold på Costa Blancas kyst

Når jeg tænker på en ferie på Costa Blanca, tænker jeg straks på de smukke hvide strande. Navnet på denne kyststrækning i den spanske region Alicante betyder nemlig "hvide strande". Costa Blanca har også sit navn på grund af de hvide blomster på mandeltræerne, som man ofte ser der.

Jeg lukker øjnene og indtager den søde duft, der hænger i luften: mandelblomst! Når jeg dufter denne duft, ved jeg, at jeg er på Costa Blanca i solrige Spanien. Drømmer du også om en ferie på Costa Blanca?

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine indkvarteringer på Costa Blanca

Autentiske indkvarteringer til ferier på Costa Blanca

På min opdagelse i Alicante fandt jeg de hyggeligste, autentiske indkvarteringer, som jeg gerne vil dele med jer. Ingen massehoteller eller store buffeter med lange køer, men små autentiske steder, hvor værterne tager imod dig med åbne arme. Fra stemningsfulde ferielejligheder til autentiske boutique hoteller - Alicante har det hele. Oplev det autentiske Spanien på en ferie på Costa Blanca!

Hvide strande og autentisk arkitektur

På Costa Blanca nyder jeg de smukke hvide strande, det varme solskin og de svajende palmer. Costa Blanca er en 244 kilometer lang kyststrækning i Alicante. Sandet her er hvidere end f.eks. på Costa Brava, og de grønne palmer bølger, hvilket giver området en tropisk stemning. Men denne region har også et ekstraordinært bagland, hvor jeg kørte gennem klippebjerge og besøgte de smukkeste landsbyer. Elsker du arkitektur? Sørg for at gå en tur i Murcia; denne by fuld af maurisk arkitektur vil få dine øjne til at løbe i vand. Book en flyrejse til Costa Blanca med mig? Så er der altid en lejebil inkluderet. Det er så dejligt, at det er endnu nemmere at køre fra strand til by for at udforske hele området.