Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Ferie på den spanske kyst

Spaniens smukke kyststrækninger

  1. Home
  2. Spansk kyst

Autenticitet på den spanske kyst

På jagt efter uopdagede steder i Spanien

De minder jeg har fra mine rejser langs de spanske kyststrækninger giver mig altid et smil på læben. Ikke alene mødte jeg min gode ven Juan, men sammen opdagede vi også imponerende naturområder og endeløse strande. De spanske kyststrækninger har vundet en særlig plads i mit hjerte, og den afslappede atmosfære får mig altid til at vende tilbage til denne unikke del af Spanien.

Det fantastiske ved de spanske kyststrækninger er, at der næsten altid er godt vejr. Især den sydlige kyst er god at besøge i sensommeren eller det tidlige forår i eksempelvis april eller maj måned. Det er derfor, jeg elsker at komme tilbage hertil, for en kort uges ferie eller en solrig sommerferie; det er alt sammen muligt.

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

Nem booking

Opdag mine solrige destinationer

Fine steder på de spanske kyststrækninger

Jeg elsker at tage på eventyr på støvede bjergveje i min lejebil. På jagt efter smukke steder og charmerende indkvarteringer med de sødeste ejere. På Costa del Sol faldt jeg over et autentisk og hyggeligt B&B. Og under mit besøg på Costa Blanca lod jeg mig forkæle på en ægte spansk finca. Under mine eventyr besøgte jeg flere indkvarteringer på de forskellige spanske kyster.

Ovenfor finder du alle mine opdagelser...