Finca Vista Bonita

 1. Home
 2. Spanien
 3. Tenerife
 4. Finca Vista Bonita

Finca Vista Bonita

Idet jeg vågner, kigger jeg ud af vinduet og beundrer den pragtfulde udsigt, wauw! Somme tider opholder jeg mig på steder, der virkelig har alting, som fx Finca Vista Bonita! Jeg er væk fra al travlheden, men alligevel ikke langt fra Playa de las Americas. I går slentrede jeg gennem de smalle, hyggelige gader i landsbyen El Medano. Derefter satte jeg mig ind på et sted ved stranden og nød solnedgangen og en kold drink. Da jeg kommer nedenunder, møder jeg Beatriz, min søde værtinde. ”Nyd det smukke vejr, Eliza!” siger hun smilende. Det har jeg faktisk også tænkt mig! Jeg installerer mig på en solseng og mærker, at jeg har svært ved at holde øjnene åbne. Jeg har tænkt mig at blive her foreløbig, hvem kan stå for ro og ren zen...
 • Autentiske lejligheder
 • Plask i den indendørs pool
 • Benyt dig af grillen
 • Sjov legeplads til børnene

Værelsestyper

Finca Vista Bonita ligger ikke langt fra lufthavnen og har en panoramisk udsigt over den sydlige del af Tenerife. Man er væk fra travlheden, men samtidig ikke langt fra de kendte strande. På solterrassen kan du nyde det dejlige vejr, eller du kan tage dig en dukkert i den opvarmede indendørs pool eller jacuzzien. Der er en grill til fælles afbenyttelse og en legeplads til børnene. Over for fincaen ligger der en restaurant, og på gåafstand er der en konditor. Du kan købe frisk brød i supermarkedet, der ligger ca. 1 km fra fincaen. Landsbyen El Medano med de smalle, hyggelige gadr og diverse barer og lokale restauranter ligger ca. et kvarters gang fra fincaen.
3-værelses lejlighed
2-4 personer
Lejligheden har hyggeligt indrettet opholdsstue med sofa, satellit-tv, spiseplads og minikøkken med mikroovn, elkedel, kaffemaskine og brødrister. De to soveværelser er begge udstyret med to enkeltsenge. Badeværelse med brusebad og hårtørrer. Den rummelige og ugenerede terrasse eller balkon med bord og stole har en fantastisk panoramisk udsigt over haven og solnedgangen over Tenerife. Der er gratis Wi-Fi på alle fællesområder.

ris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
2-værelses lejlighed
1-3 personer

Lejligheden har hyggeligt indrettet opholdsstue med sofa, satellit-tv, spiseplads og minikøkken med mikroovn, elkedel, kaffemaskine og brødrister. Soveværelset er udstyret med to enkeltsenge med mulighed for en evt. tredje gæst, da der kan stilles en ekstra seng ind. Badeværelse med brusebad og hårtørrer. Fra stuen er der direkte udgang til en terrasse eller balkon med en fantastisk panoramisk udsigt. Fra 1. sal er der direkte udsigt over havet. Der er gratis Wi-Fi på alle fællesområder.

 

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt
 • Safetybox (på værelset: mod betaling)
 • TV-hjørne
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, for ophold på 7 overnatninger, ændres 1 gang(e) pr. uge: spørg for udskiftning (mod betaling)
 • Håndklæder inkluderet, for ophold på 7 overnatninger, ændre 1 gange pr. uge: spørg for udskiftning (mod betaling)
 • have
 • solterrasse: liggestole (gratis) , parasol (gratis)
 • Rengøring af værelset for ophold på 11 nætter, rengøring 1 gange om ugen: rengøring på opfordring: mod betaling
 • Husdyr ikke tilladt
 • babyseng: (skal nævnes ved bestilling)
 • ekstra rengøring: på forespørgsel 10,00 € pr. stk.
Børn
 • Indendørs legeplads
Tilkøb
 • safetybox på værelset: ca. 15,00 € pr. uge (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool (mod betaling)
 • indendørs swimmingpool (antal: 1, længde: 6 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 0.9 og 1.1 meter)(liggestole (gratis) )
 • indendørs swimmingpool (antal: 1, længde: 6 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 0.9 og 1.1 meter, antal: 1, længde: 6 meter, bredde 3 meter, dybde mellem 0.9 og 1.1 meter)(liggestole (gratis) (gratis) ) (liggestole (gratis) (gratis) (gratis) )
Sportsfaciliteter
 • Billard
Wellness
 • Jacuzzi indendørs (gratis)
 • Fitnessrum (gratis)
 • Massage (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
20ºC
19ºC
21ºC
28ºC
28ºC
29ºC
25ºC
24ºC
19ºC
14ºC
Min. temp.
6ºC
9ºC
10ºC
9ºC
13ºC
20ºC
21ºC
22ºC
16ºC
18ºC
11ºC
6ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Ja
Mundbind både inde- og udendørs er obligatorisk at bære, selv med tilstrækkelig afstand. Mundbind er påkrævet for alle over 6 år. For børn mellem 3 og 5 år anbefales mundbind. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden / ved svømmebassiner og under træning, her er mundbind dog ikke påkrævet. Mundbind er ikke obligatorisk i store naturområder uden for det travle centrum og på boulevarder, hvor du kan overholde de 1,5 meters afstand samt stranden på de Kanariske Øer. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden, for tiden vides det ikke, om du skal bære mundbind på stranden. Reglerne vil være tydeligt synlige, før du går ind på stranden. Cateringreglerne forbliver uændrede i øjeblikket. Hvis du sidder på en restaurant eller bar, er mundbind ikke obligatorisk, så snart du dog rejser dig, skal du tage mundbind på. Vær opmærksom! Du risikerer en bøde, hvis du ikke følger reglerne.
COVID-19-test inden afrejse
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 72 timer og skal derfor tages senest 72 timer inden afgang. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen. Gælder for alle rejsende over 6 år.
COVID-19-test på destinationen
-
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 6 personer udenfor din egen husstand. Maks. 4 på de Kanariske Øer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis
Udgangsforbud fra kl. 22:00 -  06:00 (Fra kl. 23:00 - 06:00 i Andalucian/C. del Sol/Lanzarote)
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (4 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker restauranterne i Valencia/C. Blanca kl.17. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker barerne i Valencia/C. Blanca kl.17.
Klubber, Natteliv
Åbent
Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 23. (22 i nogle regioner).
Butikker
Åbent
De fleste butikker lukker kl. 20 dog variere det fra region til region.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Der findes pt. ingen information herom.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Strande
Åbent

Mundbind er påkrævet. (Gælder ikke strande på de Kanariske Øer)

Benidorm: reservation kræves på Levante og Poniente stranden.

Lufthavne
Åbent
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer.
Offentlig transport og taxi
Åbent
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer.
Tankstationer
Åbent
Tankstationer må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende.
Godt at vide
Ja
I Catalonien / C. Brava / C. Valencia / C. Brava / Andalucia / C. del Sol er det ikke tilladt at rejse udenfor regionen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.