Perler

Casas de Piedra

“Det er skønt vejr i dag igen!”

Jeg er lidt i tvivl. Skal jeg bare slappe af i jacuzzien, bliver det swimmingpoolen, eller slår jeg mig ned på min tagterrasse med udsigt over plantagen? Der er faktisk ret mange valgmuligheder på dette idylliske sted, Casas de Piedra, der ligger gemt bort i en bananplantage ikke langt fra turisttravlheden på den sydligere del af Tenerife. ”Nogle gange er her 5-6 grader varmere end på den mere rolige nordlige del af øen,” fortalte ejeren Francisco mig i går. ”Derfor besluttede man sig i firserne også til at bygge alle hotellerne på denne del af øen. Men det mærker du ikke noget til her, vel? Her har vi lidt af begge dele.” Jeg nikkede bare, mens fuglene fløjtede i baggrunden og bananerne omkring os groede af hjertens lyst. ”Og solen skinner, når jeg beder den om det, ” tilføjede han med et grin og blinkede til mig. “Det er nemlig det gode kanariske landliv!”

Og det har han faktisk ret i. Husene er indrettet i kanarisk stil: de er smagfulde, farveglade i rød og gul, der er hyggelige steder at slå sig ned på og en patio, hvor man kan hygge sig til ud på de små timer. Om aftenen kan man gå en tur på plantagen, tage et spil jeu de boules eller et parti tennis på tennisbanen. Papegøjerne sidder og småskændes i sofahjørnet, der indbyder til afslapning. Eller måske skulle jeg gå en tur ud til den nærliggende strand?

“Tager du med på rundtur på plantagen i morgen?” Francisco kommer smilende hen imod mig. ”Det bliver også skønt vejr i morgen!” Det er svært at vælge, hvad man skal, og nu kommer jeg i tvivl igen. ”Måske vælger jeg lidt af begge dele,” siger jeg smilende. ”Casas de Piedra,” ler Francisco. ”Du vælger det gode kanariske landliv.”

 • Stemningsfulde lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Sjove aktiviteter ved indkvarteringen
 • Føl dig som en ven af huset
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Franciscos og Javiers Casas de Piedra ligger midt i en bananplantage, hvor den kanariske fred og ro og de farvestrålende troper mødes i skøn forening. Fra papegøjer til bananer og et fantastisk blomsterflor. De femten bungalows har hyggelig og komfortabel indretning, og de er udstyret med en dejlig patio, hvor du kan sidde i fred og ro til ud på de små timer. Om dagen kan du vælge mellem swimmingpoolen, jacuzzien og fitnessrummet eller tage et spil tennis, bordtennis eller jeu de boules. Plantagen er en oase af ro og fred, men har du af og til behov for lige det modsatte, er det livlige turistparadis Los Cristianos ikke langt borte. Det bedste af to verdener: Roen, som den opleves på den nordlige del af øen, og travlheden på den livlige, sydlige del, kombineret på ét smukt og roligt sted i udkanten af landsbyen Las Galletas. Autentisk og kanarisk, med stranden lige om hjørnet. Kan man ønske sig mere?
2-værelses lejlighed standard
2-3 personer

Lejlighederne er rummelige (50m2) og hyggelige og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af soveværelset er der et badeværelse med brusebad. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses lejlighed privat swimmingpool
2-4 personer
Denne lejlighed har en privat pool med frisk, opvarmet vand. Indenfor finder du en stue med fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, brødbrød, ovn, stort køleskab og to til fire kogeplader. I stuen er der et behageligt opholdsområde med to sofaer, spiseplads, satellit-tv og gratis Wi-Fi. Lejligheden har to soveværelser. Det første soveværelse har en dobbeltseng og eget badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Det andet soveværelse har to enkeltsenge. Hertil er der også et badeværelse, som også har et bad, toilet og hårtørrer. Denne lejlighed kan rumme op til fire voksne.Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed egen swimmingpool
1-6 personer
Denne lejlighed er beliggende i en anden af Casas de Piedras bygninger og ligger ca. 150 m fra swimmingpoolen og hovedbygningen. Den har en mere moderne indretning end de andre lejligheder. Lejligheden har en stor, ugeneret terrasse, hvor du kan nyde dagens sidste soltimer. Her er der også mulighed for at grille. Der er endvidere en opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der to komfortable sofaer, spisekrog samt satellit-tv og gratis Wi-Fi. Lejligheden har tre soveværelser. Det første soveværelse har dobbeltseng og eget badeværelse med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Det andet soveværelse er udstyret med to enkeltsenge. Det tredje soveværelse er mindre end de to andre og har to enkeltsenge. Der er endvidere endnu et badeværelse med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Lejligheden er egnet til max fire voksne og to børn eller max fem voksne. Derudover har denne lejlighed ventilatorer og sin egen private swimmingpool på 4,5x2,5 m. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med NoRisk Garanti) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med sikkerhedskode hvis der er tale om et bankkort). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed standard
2-5 personer
Lejlighederne er yderst rummelige (85m2) og hyggelige og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af de to soveværelser er der et badeværelse med brusebad. Der er også endnu et toilet. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed i separat bygning
2-5 personer
Lejligheden er med hensyn til indretningen nogenlunde den samme som den 3-værelses standard lejlighed, forskellen er bare, at lejligheden ligger i en separat bygning længere inde på plantagen. Det medfører, at beliggenheden er mere ugeneret, og at denne lejlighed ligger ca. 500 m fra swimmingpoolen. Lejligheden er yderst rummelig (85m2) og hyggelig og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af de to soveværelser er der et badeværelse med brusebad. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed terrasse superior
2-6 personer
Denne 4-værelseslejlighed (100 m2) har tre soveværelser med tre tilhørende badeværelser. Badeværelserne har brusebad, hvoraf to er tilgængelige for mennesker med handicap. Endvidere er der et køkken, en stue og en terrasse bag lejligheden samt en terrasse foran. På begge terrasser står der borde og stole, og bagved er der desuden en hængekøje. Lejligheden er placeret tæt ved poolen. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Safetybox (på værelset)
 • Parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge, for ophold på 8 overnatninger, ændres 1 gang(e) pr. ugeskiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • Rengøring af værelset for ophold på 8 nætter, rengøring 1 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 13 meter, bredde 5 meter, dybde mellem 1,0 og 1,6 meter)(ferskvand, opvarmet (fra november - marts), liggestole, parasol, udendørs møbler)
Sportsfaciliteter
 • Paddletennis (udendørs tennisbane)
 • Bordtennis
 • Petanque
Wellness
 • Jacuzzi udendørs (gratis)
 • Fitnessrum (gratis)
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
2m i Catalonien.
Offentlig transport
Mundbind er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
Max. 20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 33% af kapaciteten er tilladt 20 personer i alt. Nogle restauranter lukker kl. 01. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Nogle barer lukker kl. 01. Barer på Mallorca (El Arenal, Magaluf og Playa de Palma) har lukket indtil 15/09/2020
Butikker
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Nogle steder er vandland lukkede.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Mundbind er påkrævet. Diskoteker i Magaluf, El Arenal og Playa de Palma er lukket indtil 15/9/2020. Butikkerne i disse områder er dog åbne. Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 01
Casinoer
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-
Mundbind er påkrævet.
Andre regulationer
Ja
Udfyldelse af FCS-blanket inden ankomst enten på https://www.spth.gob.es/ eller i Spain Health Travel App. Fra d. 14 august er mundbind påkrævet på alle spanske destinationer inklusiv de Kanariske Øer, hos alle over 6 år.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.