20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID
Perler

Casas de Piedra

“Det er skønt vejr i dag igen!”

Jeg er lidt i tvivl. Skal jeg bare slappe af i jacuzzien, bliver det swimmingpoolen, eller slår jeg mig ned på min tagterrasse med udsigt over plantagen? Der er faktisk ret mange valgmuligheder på dette idylliske sted, Casas de Piedra, der ligger gemt bort i en bananplantage ikke langt fra turisttravlheden på den sydligere del af Tenerife. ”Nogle gange er her 5-6 grader varmere end på den mere rolige nordlige del af øen,” fortalte ejeren Francisco mig i går. ”Derfor besluttede man sig i firserne også til at bygge alle hotellerne på denne del af øen. Men det mærker du ikke noget til her, vel? Her har vi lidt af begge dele.” Jeg nikkede bare, mens fuglene fløjtede i baggrunden og bananerne omkring os groede af hjertens lyst. ”Og solen skinner, når jeg beder den om det, ” tilføjede han med et grin og blinkede til mig. “Det er nemlig det gode kanariske landliv!”

Og det har han faktisk ret i. Husene er indrettet i kanarisk stil: de er smagfulde, farveglade i rød og gul, der er hyggelige steder at slå sig ned på og en patio, hvor man kan hygge sig til ud på de små timer. Om aftenen kan man gå en tur på plantagen, tage et spil jeu de boules eller et parti tennis på tennisbanen. Papegøjerne sidder og småskændes i sofahjørnet, der indbyder til afslapning. Eller måske skulle jeg gå en tur ud til den nærliggende strand?

“Tager du med på rundtur på plantagen i morgen?” Francisco kommer smilende hen imod mig. ”Det bliver også skønt vejr i morgen!” Det er svært at vælge, hvad man skal, og nu kommer jeg i tvivl igen. ”Måske vælger jeg lidt af begge dele,” siger jeg smilende. ”Casas de Piedra,” ler Francisco. ”Du vælger det gode kanariske landliv.”

 • Stemningsfulde lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Sjove aktiviteter ved indkvarteringen
 • Føl dig som en ven af huset
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Franciscos og Javiers Casas de Piedra ligger midt i en bananplantage, hvor den kanariske fred og ro og de farvestrålende troper mødes i skøn forening. Fra papegøjer til bananer og et fantastisk blomsterflor. De femten bungalows har hyggelig og komfortabel indretning, og de er udstyret med en dejlig patio, hvor du kan sidde i fred og ro til ud på de små timer. Om dagen kan du vælge mellem swimmingpoolen, jacuzzien og fitnessrummet eller tage et spil tennis, bordtennis eller jeu de boules. Plantagen er en oase af ro og fred, men har du af og til behov for lige det modsatte, er det livlige turistparadis Los Cristianos ikke langt borte. Det bedste af to verdener: Roen, som den opleves på den nordlige del af øen, og travlheden på den livlige, sydlige del, kombineret på ét smukt og roligt sted i udkanten af landsbyen Las Galletas. Autentisk og kanarisk, med stranden lige om hjørnet. Kan man ønske sig mere?
2-værelses lejlighed standard
2-3 personer

Lejlighederne er rummelige (50m2) og hyggelige og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af soveværelset er der et badeværelse med brusebad. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses lejlighed i separat bygning
2-5 personer
Lejligheden er med hensyn til indretningen nogenlunde den samme som den 3-værelses standard lejlighed, forskellen er bare, at lejligheden ligger i en separat bygning længere inde på plantagen. Det medfører, at beliggenheden er mere ugeneret, og at denne lejlighed ligger ca. 500 m fra swimmingpoolen. Lejligheden er yderst rummelig (85m2) og hyggelig og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af de to soveværelser er der et badeværelse med brusebad. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed privat swimmingpool
2-4 personer
Denne lejlighed har en privat pool med frisk, opvarmet vand. Indenfor finder du en stue med fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, brødbrød, ovn, stort køleskab og to til fire kogeplader. I stuen er der et behageligt opholdsområde med to sofaer, spiseplads, satellit-tv og gratis Wi-Fi. Lejligheden har to soveværelser. Det første soveværelse har en dobbeltseng og eget badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Det andet soveværelse har to enkeltsenge. Hertil er der også et badeværelse, som også har et bad, toilet og hårtørrer. Denne lejlighed kan rumme op til fire voksne.Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed standard
2-5 personer
Lejlighederne er yderst rummelige (85m2) og hyggelige og indrettet i kanarisk stil. Der er en stor terrasse lige for døren, og ovenpå har du en tagterrasse med liggestole, så du kan nyde dagens sidste soltimer. Der er endvidere opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der også et komfortabelt sofahjørne med satellit-tv. Ved siden af de to soveværelser er der et badeværelse med brusebad. Der er også endnu et toilet. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed (3 soveværelser) Deluxe egen swimmingpool
3
 • Antal sovepladser: 6
 • Terrasse med udendørs møbler: liggestole, bord
 • Køkken
 • køleskab (fryser)
 • kogeplader (4 brændere)
 • (mini)ovn
 • microbølgeovn
 • kaffemaskine
 • Elkedel
 • brødrister
 • TV (fladskærm, satellit-tv)
 • Ventilator
 • egen swimmingpool (ferskvand)
 • Opholdsstue, spisehjørne, sofa
 • Soveværelse(r): 3 soveværelser
 • soveværelse 1: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng)
 • soveværelse 2: 2 sovepladser (2 x enkeltseng)
 • soveværelse 3: 2 sovepladser (2 x enkeltseng)
 • Badeværelse(r): 2 badeværelser
 • Badeværelse 1: bad, vask, toilet
 • Badeværelse 2: bad, vask, toilet
4-værelses lejlighed egen swimmingpool
1-6 personer
Denne lejlighed er beliggende i en anden af Casas de Piedras bygninger og ligger ca. 150 m fra swimmingpoolen og hovedbygningen. Den har en mere moderne indretning end de andre lejligheder. Lejligheden har en stor, ugeneret terrasse, hvor du kan nyde dagens sidste soltimer. Her er der også mulighed for at grille. Der er endvidere en opholdsstue med fuldt udstyret køkken med blandt andet 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, brødrister, elkedel samt spiseplads. I stuen er der to komfortable sofaer, spisekrog samt satellit-tv og gratis Wi-Fi. Lejligheden har tre soveværelser. Det første soveværelse har dobbeltseng og eget badeværelse med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Det andet soveværelse er udstyret med to enkeltsenge. Det tredje soveværelse er mindre end de to andre og har to enkeltsenge. Der er endvidere endnu et badeværelse med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Lejligheden er egnet til max fire voksne og to børn eller max fem voksne. Derudover har denne lejlighed ventilatorer og sin egen private swimmingpool på 4,5x2,5 m. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med NoRisk Garanti) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med sikkerhedskode hvis der er tale om et bankkort). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed terrasse superior
2-6 personer
Denne 4-værelseslejlighed (100 m2) har tre soveværelser med tre tilhørende badeværelser. Badeværelserne har brusebad, hvoraf to er tilgængelige for mennesker med handicap. Endvidere er der et køkken, en stue og en terrasse bag lejligheden samt en terrasse foran. På begge terrasser står der borde og stole, og bagved er der desuden en hængekøje. Lejligheden er placeret tæt ved poolen. Hver 8. dag bliver værelserne gjort rent og sengetøjet bliver skiftet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • adresse for nøgleafhentning adresse: access code: 070298a
 • safetybox (på værelset)
 • parkeringsplads
 • trådløs internet internethjørne (gratis)
 • sengelinned inkluderet skiftes 1 gange pr. uge, for ophold på 8 overnatninger, ændres 1 gang(e) pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 2 gange pr. uge: spørg for udskiftning
 • rengøring af værelset for ophold på 8 nætter, rengøring 1 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
Børn
 • babyseng
 • barnestol
 • udendørs legeplads
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 13 meter, bredde 5 meter, dybde mellem 1,0 og 1,6 meter)(ferskvand, opvarmet (fra november - marts), liggestole (gratis) , parasol (gratis) , udendørs møbler)
Sportsfaciliteter
 • paddletennis (udendørs tennisbane)
 • bordtennis
 • petanque
Wellness
 • jacuzzi udendørs (gratis)
 • fitnessrum (gratis)
 • yoga

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 4 kilometer (sandstrand)
afstand til centrum: ca. 1 kilometer
afstand til lufthavn ca. 10 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 500 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 500 meter
rolig beliggenhed

Adresse

Calle Delfina Hernández, 38620, guargacho, Spain

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning