20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Finca la Dica

Tenerife er absolut ikke nogen ukendt ø for mig. Jeg har mange gange tidligere kørt adskillige kilometer i min lejebil og nydt de mange smukke ting, jeg så undervejs. Mit sidste nye fund er Finca la Dica på sydsiden af Tenerife. Lejligheden, der har været mit opholdssted de sidste fem dage, er for mig nu øens skønneste sted. Ikke så mærkeligt, for den helt fantastiske panorama udsigt gør stort indtryk hver dag.

Da jeg står i mit lille køkken og tilbereder en lækker frugtsalat, spekulerer jeg over dagens videre program. Tager jeg bilen hen til supermarkedet og køber ind til aftensmaden, eller svømmer jeg et par baner i swimmingpoolen? Det sidste er ret fristende efter sådan en varm dag. Pludselig opfanger jeg duften af grillstegt kød, og jeg glemmer med det samme alt om indkøb og swimmingpoolen. Fra grillen cirkler små røgskyer langsomt i vejret, og pludselig er jeg slet ikke i tvivl. Jeg dropper madlavningen i aften og vælger grillen, hvor jeg allerede kan se, at de andre gæster er travlt optagede af tilberedningen af maden. Jeg mødte dem i går på en af mine vandreture, og vi fik en hyggelig sludder. Jeg tager en flaske vin, noget brød og kød og slutter mig til dem. Det bliver en super hyggelig aften. Vi udveksler tips og ferieberetninger, nyder solnedgangen og skåler på vores smukke og sunde feriested. Tenerife bliver - også selv om det er tiende gang jeg er her  - ved med at byde på nye oplevelser…

Det er ikke muligt at vise værelser lige nu.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
15ºC
23ºC
21ºC
23ºC
28ºC
31ºC
30ºC
28ºC
26ºC
22ºC
17ºC
Min. temp.
7ºC
10ºC
12ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
24ºC
21ºC
18ºC
13ºC
11ºC

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.