Cas Contador

“Sådan her?” Langsomt ælter mine fingre den tunge brøddej igennem, indtil den er helt uden klumper. “Ja, super godt.” Marga, en af ejerne, betragter mig grinende, mens jeg står og sveder ved køkkenbordet  i mit blåternede forklæde og er hvid af mel fra top til tå. “Nu skal du bare forme brødet, og så kan det komme i ovnen.” Jeg ælter brødet igennem en sidste gang. Hvor er det skønt at bruge sine hænder på den her måde. Det er fuldstændig afslappende, og jeg mærker, at jeg har svært ved at samle tankerne, der går deres egne veje. Mens mit brød bager i oven, sidder jeg på terrassen ved poolen sammen med Marga og hendes mand Pedro. Der står et glas cava foran mig, som jeg nipper til engang imellem, mens jeg lytter til parrets historie. “Den her finca, der engang har været en landbrugsejendom, har været i familiens eje lige siden 1927. Min bedstefar købte gården, og han og min bedstemor avlede alle mulige grøntsager her på stedet. De plantede frugttræer og havde også dyr, bl.a. køer og grise. Jeg kan godt lide, at stedets gamle historie er sprællevende, derfor har vi også restaureret fincaen, så den fremstår så naturligt som muligt. Og fårene er også et lille link til tidligere tider, haha.” Og som om fårene har forstået Pedros ord, lyder der pludselig et højlydt  ”Mæææææææhhh” fra marken. Jeg kan ikke lade være med at grine og kigger ud over det 50.000 m2 store areal. Overalt er der bede og idylliske hyggehjørner. Her er super skønt. Marga fortæller om ombygningsarbejdet, og om hvor meget der kunne bevares af den gamle ejendom, men pludselig hører jeg ovnen. Pling! Mit mesterværk er færdigt. En duft af friskbagt brød sniger sig omkring hjørnet og når mine næsebor. Mmm, mine tænder løber i vand!
 • Charmerende lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Perfekt base til udflugter

Værelsestyper

Det der tidligere var en gammel landejendom med 50.000 m2 jord, er nu finca Cas Cantador – og jordområdet er lige så stort, som det altid har været. Fincaen ligger i udkanten af den lille by Algaida. Man har forsøgt at bevare så meget som muligt af den oprindelige gård, så charmen og hyggen fra de gamle stenmure er bibeholdt. Samtidig ønskede Marga og Pedro at give deres gæster et komfortabelt ophold, så derfor er fincaen udstyret med alle moderne faciliteter. Bygningen har to etager bestående af fire lejligheder, der alle har udsigt til den vidunderlige have og de pragtfulde omgivelser. Der er også en velanlagt køkkenhave og får på markerne. Fincaen er udstyret med en stor swimmingpool med liggestole samt en hyggelig, overdækket terrasse med fodboldspil samt mulighed for at grille. Stranden ligger knapt 15 minutters kørsel fra fincaen.
2-værelses lejlighed Sa Mata
2-3 personer
Lejligheden (Sa Mata) ligger på 1. sal. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, kogeplade med tre blus, mikroovn, elkedel, brødrister, vaskemaskine samt kaffemaskine. Badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. Stuen har satellit-tv, radio og en sovesofa. Soveværelse med dobbeltseng og en enkelt sovesofa. Lejligheden er beregnet til maksimalt to voksne og et barn t/m 10 år. 

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type C Romani
4-5 personer
Lejligheden (Romani) har køkken med køleskab, fryser, kogeplade med tre blus, mikroovn, elkedel, brødrister, opvaskemaskine samt kaffemaskine. Den hyggelige stue har sofahjørne med en topersoners sovesofa samt fladskærms-tv og radio. Der er to soveværelser, med enkeltsenge. Badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. Lejligheden, der har aircondition, ligger i stueetagen og er beregnet til maksimalt fire voksne og et barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type A Es Cirerer
2-4 personer
Lejligheden (Es Cirerer ) ligger i stueetagen. Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, kogeplade med tre blus, mikroovn, elkedel, brødrister, vaskemaskine samt kaffemaskine. Badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. Stuen har satellit-tv, radio og en sovesofa. Der er to soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Der kan sættes en ekstra enkelseng op. Lejligheden har også en terrasse og er beregnet til maksimalt to voksne og to børn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed type B Sa Olivera
2-5 personer
Lejligheden (Sa Olivera) ligger på 1. sal og har et rummeligt køkken med køleskab, fryser, kogeplade med tre blus, mikroovn, elkedel, brødrister, vaskemaskine samt kaffemaskine. Badeværelse med brusebad, hårtørrer og toilet. Stuen har satellit-tv og radio. Der er to soveværelser, det ene med dobbeltseng og en enkelt sovesofa, det andet med to enkeltsenge. Der kan stilles en ekstra seng til en 5. person ind i et af soveværelserne. Lejligheden er beregnet til maksimalt fire voksne og et barn t/m 12 år.

Pris udelukkende baseret på ophold (uden morgenmad). Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • Samlet antal værelser: 4
 • Moderne indrettet
 • Ingen elevator
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • Bagageopbevaring
 • Rengøring af værelset 1 gange om ugen
 • babyseng: på forespørgsel
 • barnestol på værelset: på forespørgsel
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Depositum
 • depositum: ca. 150,00 € pr. enhed pr. ophold (betales lokalt, obligatorisk)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • aircondition: ca. 5,00 € pr. enhed pr. dag (betales lokalt fra 01-06-2021 indtil 31-08-2021)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 18 meter, bredde 12 meter, dybde mellem 0,5 og 2,0 meter)(ferskvand, liggestole (gratis) , parasol (gratis) , udendørs møbler)
Sportsfaciliteter
 • Golfpark (ca. 10 kilometer)
 • Bordtennis
Wellness
 • Solarium

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Nej
1,5 meters afstand skal fortsat overholdes.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 48 timer og skal derfor tages senest 48 timer inden ankomst. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
Gælder for alle rejsende over 11 år.
COVID-19-test på destinationen ved ankomst
-
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja

Ingen test inden hjemrejse til Danmark.

Er du fuld vaccineret og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testet eller i karantæne.

Karantæne ved ankomst til destinationen
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Fuerteventura: Maks. 6 personer
Tenerife: Maks. 4 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Fuerteventura/ Gran Canaria / La Palma / Baleariske Øer / Lanzarote/ Valencia: Maks. 10 personer.
Tenerife: Maks. 6 personer.
Andalusien / C. del Sol: Maks. 8 personer.
Catalonien / C. Brava: Maks. 8 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis

Marbella fra kl. 02 - 07

Fra d. 25 juli:
Alicante, Benidorm og Calpe fra kl. 01 - 06

Restauranter
Åbent
Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Mallorca / Ibiza: Åbent til kl. 23. Valencia/ Blanca: Åbent til kl. 00.30 Catalonien: Åbent til kl. 00.30 - mundbind er påkrævet når der ikke spises C. Brava/Andalucien: Åbent til kl. 01 (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22 Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Catalonien / C. Brava / Andalucien / C. del Sol åbent til kl. 24. (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Mallorca/Ibiza åbent til kl. 23 Costa Blanca åbent til kl. 00.30 Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22
Klubber, Natteliv
Delvis åben

De fleste diskoteker er lukket.

På fastlandet er diskotekerne åben til kl. 02:00, men mundbind er obligatorisk.
Catalonien: nattelivet er tilladt med nogle begrænsninger.
Andalucien / Comunidad Valenciana: Diskoteker og klubber indtil kl. 2:00 med begrænsinger. (Obligatorisk registrering på klubberne i Andalucien)
Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22

Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor De Baleariske Øer / Andalusien / C. del Sol / C. Valencia / C. Blanca: Tilladt. Tenerife: Begivenheder med over 750 gæster er ikke tilladt.
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Offentlig transport og taxi
Åbent

Kun 50 % af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 

Kun 33 % af kapaciteten tilladt på Tenerife. 

Strande
Delvis Åbent

Tenerife: strande og parker er lukket mellem kl. 8:00 og 6:00

Costa del Sol lukket fra kl. 23:00 - 7:00

Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.