Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
  1. Home
  2. Spanien
  3. Mallorca
Mallorca

Ferie Mallorca

Ferie på Mallorca: opdag denne spanske ø

Hvor er jeg glad for, at jeg i sidste øjeblik besluttede mig for at tage mine robuste vandrestøvler med på ferie til Mallorca og ikke bare mine strandsandalers. Jeg befinder mig blot et par kilometer fra udsigtspunktet Cap de Formentor. Jeg er blevet fortalt at der er en utrolig udsigt over omgivelserne herfra. Da jeg endelig når toppen, viser det sig, at løftet ikke er tomt. Vandet under mig glimter i sollys og i det fjerne kan jeg endda se Menorca! Mens jeg puster ud efter turen, tænker jeg på, hvor alsidig denne spanske ø i De Baleariske Øer er. Her kan du opdage noget nyt og unikt hver eneste dag, typisk for Spanien. Jeg elsker at ferie på Mallorca!

 

Små hoteller & lejligheder på Mallorca

De smukkeste opdagelser, jeg har gjort på denne middelhavsø, har indtaget alle former og størrelser. Lige fra luksushoteller med wellness-faciliteter, til en overnatning i en autentisk finca. Du kan også bo hos en familie i en stilfuld lejlighed eller i et hyggeligt sommerhus på Mallorca. Mallorca er også et vidunderligt rejsemål for bryllupsrejser. Jeg kan endda tilbyde et par romantiske adresser hvor i sammen kan fordybe jer fuldstændigt i ø-livet.

Mine mest intime adresser på de spanske øer har ofte kun et begrænset antal pladser til rådighed. Så bestil jeres ferie til Mallorca i god tid. Leder du stadig efter inspiration til den næste solferie? Så kast et blik på mine seneste opdagelser eller last minute rejser til Mallorca.

 

Fly & Drive på Mallorca

Godt at vide:En flyferie til Mallorca inkluderer altid lejebil og overnatning.

 

Seværdigheder på Mallorca

På en fly & bil-ferie til Mallorca nyder jeg små sandstrande ved det azurblå hav, tusindvis af oliven- og mandeltræer og øde landsbyer, hvor tiden ser ud til at have stået stille i århundreder.  Med lejebilen tager jeg ud for at opdage så meget som muligt i løbet af ugen. I hovedstaden Palma de Mallorca kan jeg i timevis slentre langs de mange historiske bygninger. Og hvis jeg har lyst til en rigtig vandretur, tager jeg op i Tramuntana-bjergene. De stejle bjergvægge rager højt op over det uberørte landskab. Udsigten undervejs er hele turen værd!  Sidst på dagen vender jeg tilfreds tilbage til feriehuset og skænker mig selv et forfriskende glas sangria som belønning.

Jeg kan også godt lide at tage på solferie til Mallorca; de snehvide strande, det smukke blå hav og de idylliske bugter. Min favorit er Cala Varques. Denne uberørte strand er perfekt for dem der ønsker ro og fred. Endnu engang var jeg glad for at have taget vandresko med, den robuste vandrerute til denne perle tager omkring femten minutter. Men min gåtur blev belønnet: en hvid sandstrand omgivet af grønne skove, stejle klipper og et smukt hav. Min badeferie på Mallorca er komplet. Der findes også stenstrande. De bliver ikke besøgt af turister, men er mindst lige så smukke som sandstrandene.

 

Kulinarisk rejse på Mallorca

Efter min island-hopping på Ibiza hvor der altid stod fisk på menuen, er Mallorcas køkken altid overraskende alsidigt. Ensaimadas spises ofte om morgenen. Dette velsmagende søde wienerbrød er min foretrukne måde at starte dagen på under en ferie på Mallorca. Der er også masser af delikatesser ved frokosttid, som f.eks. pa'amb oli (brød med olivenolie og nogle gange skinke eller ost) eller sobrasada (rå pølse). Med hensyn til hovedretter har du også masser af muligheder, lige fra vegetarretter til fiskeretter og kød. Hvis du ser tumbet på menuen, bør du bestemt prøve det. Eller arroz brut, hvis du kan lide vildtkød.

 

Vejret: kærlig hilsen fra Mallorca

Vejret på Mallorca er vidunderligt i sommerferien, hvilket gør det til et fantastisk rejsemål for en lille ferie ved havet! Mallorca har varme somre med masser af sol, en fin sensommer og milde vintre, hvor det næsten aldrig fryser. Bjergområderne på Mallorca har et køligere og vådere klima. Om vinteren kan der nogle gange falde sne på de højeste steder på øen. Om vinteren ligger temperaturen på omkring 15 grader og om sommeren kan den stige til over 30 grader.

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
18ºC
18ºC
22ºC
21ºC
25ºC
26ºC
26ºC
28ºC
26ºC
24ºC
21ºC
20ºC
Min. temp.
12ºC
12ºC
16ºC
16ºC
18ºC
18ºC
19ºC
19ºC
20ºC
18ºC
16ºC
14ºC