Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
  1. Home
  2. Spanien
  3. Lanzarote
Lanzarote

Ferie Lanzarote

Fly information

Steder at besøge på Lanzarote

De mange forskellige landskaber gør en tur til Lanzarote til den ene overraskelse efter den anden. Fra aloe vera-marker til nøgne stykker jord dækket af lava. Udsigten fra Mirador del Rio er uendelig, men min personlige favorit er Mirador de Guinate. Det er meget mere stille, men der er lige så smuk udsigt over øen. Hvis du efter at have besøgt Timanfaya er lige så imponeret over alt, hvad der har med vulkaner at gøre, som jeg er, kan lavatunnellerne i Cueva de los Verdes varmt anbefales. Her kan du virkelig se naturens kraft. Og hvis du er ude på en tur med imponerende naturskønhed, er du også nødt til at lægge turen forbi El Golfo.

I Puerto del Carmen stiger jeg nogle gange om bord på en sejlbåd for at beundre øen fra vandet. Når du sejler forbi eventyrlignende bugter og huler med azurblåt vand, får du en udsigt, som du ellers aldrig ville se. De er alle unikke steder, som jeg elsker at opleve. Vi sejler også forbi Playa Blanca, som er et hyggeligt syn med terrasser og huse. Jeg var endda så heldig at se delfiner!

Når jeg er på Lanzarote, forsøger jeg altid at sætte mig ind i lejebilen og besøge La Geria-regionen. Ud over at dette specielle landskab forbløffer mig hver gang igen, kan du også smage de lækreste vine her, som f.eks. malvasia-vinen.

Kulinarisk rejse gennem Lanzarote

For et stykke tid siden, da jeg rejste rundt på Lanzarote, lærte jeg "bienmesabe". Ikke kun fordi det bogstaveligt talt betyder "det smager godt for mig" på spansk, men også fordi det er navnet på en meget velsmagende dessert. Den består bl.a. af mandler, honning og sukker og serveres ofte med is. Da jeg fik den første gang, blev "me sabe bien" en af mine mest brugte sætninger. Fordi, hvordan kan man andet end at nyde alle de lækre retter i de autentiske restauranter her! Når jeg hopper rundt mellem de kanariske øer Tenerife, Gran Canaria og La Palma, elsker de lokale, når jeg træner mit spanske ordforråd. Et par ord rækker langt her i Spanien!

Vejret: Masser af kærlighed fra Lanzarote

Lanzarote er en ø med lav nedbørsmængde, hvilket betyder, at en badeferie er oplagt. Vejret på Lanzarote om sommeren er dejligt varmt med temperaturer på omkring 28 grader. I maj- og sommerferien skal jeg altid et smut forbi denne ø.Næsten hver dag, også om vinteren, er det varmere end 20 grader. Det gør det til et velegnet rejsemål for en solferie hele året rundt, selv i de koldere måneder som oktober, december og marts. Mit tip er at tage en trøje med på en vinterferie på Lanzarote, så du ikke fryser om aftenen, når det køler ned.Da der ofte er stærke passatvinde på øen, er temperaturen sjældent ubehagelig. Om sommeren kan det dog nogle gange blive meget varmt, hvis vinden er sådan, at den varme luft fra Sahara bliver ført til De Kanariske Øer. Chancen for, at dette sker, er dog ikke særlig stor.

Ferie på Lanzarote: Oplev denne Kanariske ø

Under min ferie på Lanzarote oplevede jeg noget helt særligt. Jeg gik gennem Timanfaya Park gennem et øde lavalandskab, og det føltes som om jeg var på månen. Den sorte sandbund står i smuk kontrast til de farvestrålende huse, som du også finder på denne kanariske ø. En stor del af den karakteristiske bygning skyldes kunstneren César Manrique. Han krævede, at kun farverne grøn, blå og brun skulle være tilladt til døre og vinduesrammer. Det afspejler sig også i de små indkvartering, som jeg besøger på Lanzarote. Og alligevel synes jeg, at denne spanske ø i Middelhavet er meget farverig, ligesom resten af Spanien!

Mindre hoteller & lejligheder på Lanzarote

En ferie på Lanzarote er ikke komplet uden en unik indkvartering. Heldigvis er der ikke mangel på typiske spanske fincas. Her er du langt væk fra folkemængderne, tæt på naturen, og de lokale er lige rundt om hjørnet. Jeg prøver altid at finde en på hver eneste spansk ø, med de sødeste ejere, som er der for dig. Et ophold på et stilfuldt hotel eller en traditionel lejlighed er også et must. For en luksusferie på Lanzarote ender jeg altid med et spansk feriehus, hvor man kan nyde al pladsen sammen. En villa er også et godt sted til en ferie med børn.

Ejerne af mine autentiske indkvarteringer på de spanske øer har ofte kun få pladser til rådighed. Så søg i god tid efter en passende adresse, når du ønsker at bestille en rejse til Lanzarote. Leder du stadig efter inspiration til din næste rejse? Så tag et kig på mine seneste opdagelser eller Last minute rejser til Spanien.

Fly & Drive på Lanzarote

Godt at vide: En flyrejse til Lanzarote inkluderer altid en lejebil og indkvartering.

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
19ºC
20ºC
23ºC
26ºC
28ºC
28ºC
26ºC
24ºC
20ºC
17ºC
Min. temp.
9ºC
11ºC
13ºC
14ºC
16ºC
19ºC
21ºC
21ºC
20ºC
18ºC
15ºC
11ºC