20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Can Pere

Enriques ejendom ligger på en bakke og strækker sig over 16 hektar med en storslået grøn natur. Sikke en beliggenhed! Vi gik rundt på ejendommens grønne område, og han fortalte mig, at Can Pere har været i familiens eje siden begyndelsen af det 19. århundrede. At renovere denne koloniale bolig og omdanne den til et hotel er blevet en af hans største passioner. "Hvis du ikke lægger dit hjerte i det, vil du aldrig klare det", sagde han.

Og jeg må sige, at han forvandlede stedet til et sandt kunstværk. Det slog mig først, da jeg kørte min lille Fiat ind på parkeringspladsen. Tusindvis af småsten var stablet og muret efter balearisk tradition, tydeligvis en uhyre tidskrævende opgave. Og sikke et smukt resultat! Et fantastisk hotel med en perfekt beliggenhed. Og dejligt stille og roligt på trods af den tætte afstand til Ibiza by. Om dagen nød jeg solen ved poolen, læste en god bog i en af de tre lounger og om aftenen forkælede jeg mig selv med et lækkert traditionelt måltid på restaurant La Terraza. Takket være Enriques passion nød jeg en behagelig og smuk ferie!

 • Autentisk hotel
 • Med en forfriskende swimmingpool
 • Bliv overrasket af lokale produkter
 • Perfekt udgangspunkt for udflugter

Værelsestyper

Dobbeltværelse
2 personer

Værelserne er rummelige med autentisk indretning. Der er en dobbeltseng, aircondition, satellit-tv samt minibar. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse med bad eller brusebad, badekåbe samt hårtørrer. Der er i alt 13 værelser på Can Pere.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Juniorsuite type A
2-3 personer

Can Pere har seks juniorsuiter. Suiterne er rummelige og med autentisk indretning. Der er en dobbeltseng, aircondition, satellit-tv samt minibar. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse med bad eller brusebad, badekåbe samt hårtørrer. Fire af de seks juniorsuiter har en privat terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Juniorsuite type B
4 personer
Juniorsuiten har et soveværelse med en dobbeltseng. I stuen er der to enkeltpersonssovesofaer. Badeværelset er udstyret med et brusebad. I suiten er der desuden en minibar og fjernsyn. Der er en terrasse og aircondition.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • safetybox
 • handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet: spørg for udskiftning
 • have
 • rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • husdyr tilladt (kun små dyr / hunde)
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
Børn
 • babyseng (mod betaling)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool
Sportsfaciliteter
 • golfpark (ca. 1,5 kilometer)
 • cykeludlejning
Wellness
 • wellness/spa
 • yoga

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Adresse

Carretera de Jesús km 7.5, 07840, santa eulària, Spain

Kort

Hvorfor Ibiza?

 • Imponerende landskab med grønne bakker og klippebugter
 • Vandring gennem forskellige naturreservater
 • Oplev den pulserende boheme-atmosfære på øen
 • Læs mere på min blog

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.