20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Hotel Las Mariposas Ibiza

 1. Home
 2. Spanien
 3. Ibiza
 4. Hotel Las Mariposas Ibiza

Hotel Las Mariposas Ibiza

Det er i det grønne landskab at du først opdager Ibizas ægte skønhed. Omkring mig er der et væld af oliven og mandeltræer, som er karakteristiske i dette område. I dag har jeg besluttet mig for at følge en sti jeg ikke har taget før, og se hvor jeg ender henne. Jeg stopper op et øjeblik for at opsluge skønheden og virkelig nyde øjeblikket. Dette er en side af Ibiza der stadig er ukendt blandt mange, og jeg elsker at tage på opdagelse i områder som disse.

Også denne gang kan jeg sige, at jeg har valgt den rigtige vej. Et fint gult hus dukker op foran mig, og da jeg ser det nærmere an, er jeg med det samme klar over at jeg er stødt på en hyggelig, autentisk indkvartering. Jeg går indenfor, hvor en venlig kvinde byder mig varmt velkommen. Vi falder i snak, og hun giver mig en rundvisning på grunden.

Foruden den smukke have og den funklende swimmingpool, bemærker jeg især værelserne. De ser dejligt behagelige ud, og de stråler af autentisitet. Træbjælker, rustikke vægge og gamle døre bevarer al charmen og det originale ved huset. Det gør det til et unikt boutique hotel. Der er intet der mangler når det kommer til faciliteter, hvilket bare gør det endnu bedre! Én ting er sikkert; du kan slappe helt af på sand Ibiza-facon her hos Hotel Las Mariposas Ibiza.
 • Autentisk boutique hotel
 • Tæt på hyggelige restauranter
 • Solbad på terrassen
 • Unik indretning i alle værelser

Værelsestyper

Hotel Las Mariposas Ibiza er et autentisk boutique hotel, hvor du kan slappe helt af på din ferie til Ibiza. De ti værelser har et autentisk look og deres egen karakter. Indretningen er blevet nøje udvalgt af ejerne, som ville give hvert værelse dets eget personlige touch. Udenfor, ved poolen, er der en oase af fred, og selv på en gåtur gennem haven vil du bemærke den dejlige stilhed. Hotel Las Mariposas Ibiza tilbyder også massage, yoga timer og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Hver morgen vil du vågne til fuglesang. Hos Hotel Las Mariposas Ibiza kan du nyde hjemmelavet morgenmad ned friske ingredienser der skifter med sæsonen. Hvad gør det så specielt? Det er lavet med kærlighed. Ude på verandaen kan du nyde det brede udvalg af mad, fra sødt til salt, til alt midt i mellem.

Ibiza er kendt for at tilbyde alt hvad du overhovedet kunne have brug for, for at gøre dit ophold til et du aldrig glemmer. Smukke strande, grøn natur, lækker mad og musik og dans i centrum er bare en lille del af det. Ibiza kan også byde på sejlture, og dem i receptionen hjælper dig gerne hvis det interesserer dig!

Klik på billederne for at se værelsestyperne. Under billederne finder du en beskrivelse af værelsestypen.
Dobbeltværelse alm.
2 personer
Du kan nyde Ibiza helt uforstyrret i dette almindelige dobbeltværelse. I soveområdet finder du en dobbeltseng. Badeværelset har bruser, toilet og hårtørrer. Værelset har også en minibar, aircondition og kaffe- og tefaciliteter. Du kan slappe af i den spanske sol på terrassen eller balkonen.

Du vil bo her med ophold og morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Junior suite med privat jacuzzi
2 personer
Du kan nyde Ibiza helt uforstyrret i denne junior suite med privat jacuzzi. I soveområdet finder du en dobbeltseng. Badeværelset har bruser, toilet og hårtørrer. Suiten har også en minibar, aircondition og kaffe- og tefaciliteter. Du kan slappe af i den spanske sol på terrassen med jacuzzi.

Du vil bo her med ophold og morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Suite
2 personer
Du kan nyde Ibiza helt uforstyrret i denne suite. I soveområdet finder du en dobbeltseng. Opholdsområdet har et spiseareal og et stueareal. Badeværelset har bruser, toilet og hårtørrer. Tekøkkenet har et køleskab, kogeplade, mikroovn, brødrister, kedel, og kaffe- og tefaciliteter. Udover det er der minibar og aircondition. Du kan slappe af i den spanske sol på terrassen.

Du vil bo her med ophold og morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

Hvorfor Ibiza?

 • Imponerende landskab med grønne bakker og klippebugter
 • Vandring gennem forskellige naturreservater
 • Oplev den pulserende boheme-atmosfære på øen
 • Læs mere på min blog

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min. temp.
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC
Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.