Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID

Sa Vinya d'en Palerm

 1. Home
 2. Spanien
 3. Ibiza
 4. Sa Vinya d'en Palerm

Sa Vinya d'en Palerm

Mens jeg nyder en overdådig morgenmad, ser jeg ud over Sa Vinya d'en Palerms smukke have. Sikke et sted! Jeg skulle kun køre 20 minutter nordpå for at nå hertil, og ved ankomsten blev jeg kærligt modtaget af værtinden, Neus. Ved du, hvad jeg har tænkt lige siden det øjeblik? At jeg aldrig har lyst til at tage herfra igen! Freden og roen giver mig den ultimative feriefornemmelse, og det er præcis, hvad jeg leder efter.
Sa Vinya d'en Palerm er et smukt, hvidt hus, som er blevet omdannet til et lille hotel. Der er anvendt traditionelle materialer som ibiziske sten og tunge træbjælker til det, og det er virkelig et smukt syn, især når det kombineres med den farverige have. Den er nemlig fuld af frugttræer, og der går endda nogle husdyr rundt. Det er også i haven, du kan finde den dejlige pool. Loungesofaerne omkring det glitrende, blå vand er det perfekte sted at slå sig ned med et iskoldt glas sangria.
Nydelse; det er det, det hele handler om! Gæstfriheden er selvfølgelig en vigtig del af dette, og den lækre mad, jeg starter mine dage med, fuldender oplevelsen. Hver dag tilberedes morgenmaden med ingredienser fra hotellets egen grøntsagshave. Det bliver ikke mere frisk end dette. Vil du udforske omgivelserne lidt mere? Takket være den centrale beliggenhed på den spanske ø er det nemt at arrangere en ø-tur. Hop bare ind i bilen og oplev al den skønhed, som Ibiza har at byde på.
Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 
 • Altid en varm velkomst
 • Oase af ro
 • Smuk have
 • Tag en dukkert i den dejlige pool

Værelsestyper

Sa Vinya den Palerm har fem dobbeltværelser, alle med egen terrasse. Der er morgenmad, reception og en dejlig, stille swimmingpool med smukke liggestole i træ. Indkvarteringen har også en lille kæledyrszoo. Der er ingen restaurant eller bar. Alle værelser har dog deres egen minibar.

Dobbeltværelse
for 1 til 2 personer
 • 1 x dobbeltseng
 • terrasse med udendørs møbler
 • kaffemaskine
 • minibar
 • tv
 • aircondition, sofa
 • badeværelse med: bad eller brusebad, toilet, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • samlet antal værelser: 5
 • autentisk overnatningssted
 • reception
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole, parasol, udendørs møbler)
Sportsfaciliteter
 • cykeludlejning
Wellness
 • yoga
 • massage

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Se hvordan mine services vil sikre dig en ubekymret ferie eller læs de aktuelle rejsevejledninger hos Udenrigsministeriet.
 

Omgivelser

afstand til strand ca. 5 kilometer
afstand til centrum: ca. 3 kilometer
afstand til lufthavn ca. 20 kilometer
afstand til nærmeste butikker ca. 3 kilometer
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 3 kilometer
afstand til nærmeste restaurant ca. 3 kilometer

Adresse

vende de rubio 193, 07815, sant miguel de balansat, spain

Kort

Hvorfor Ibiza?

 • Imponerende landskab med grønne bakker og klippebugter
 • Vandring gennem forskellige naturreservater
 • Oplev den pulserende boheme-atmosfære på øen
 • Læs mere på min blog

Gæsters anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here's retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at holde indholdet af Eliza was here relevant og familievenligt uden at begrænse ytringen af stærke holdninger. De gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser, der indeholder blasfemi eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil ikke blive offentliggjort.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here kunders holdninger. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

 

Du oplever din destination bedst i bil!

Oplev din feriedestination med din egen lejebil   

På alle Eliza was here ferier er en lejebil i den mindste kategori (Small) inkluderet i prisen, inklusive fuld forsikring. Lejebilen bringer dig ikke kun til din autentiske indkvartering, men du kan også se meget mere af destinationen, når du har en bil!    

I booking trin 1 kan du opgradere din bil. Vil du gerne foretage nogle ændringer efter reservationen? Så gå til til din profil på Min Eliza for at opgradere din lejebil, tilføje et barnesæde eller andet tilbehør. Tip: Hvis du rejser med fire eller flere personer, anbefaler vi, at du booker en større klasse eller en ekstra bil. Hvis du ønsker en ekstra bil, bedes du kontakte os. 

Den primære fører skal:

 •  Opfylde den minimums- eller maksimumsalder, der er angivet i biludlejningsbetingelserne
 •  Være i besiddelse af et kreditkort (inklusive pinkode)
 • Have et gyldigt kørekort

Hvis du vælger en lejebil, der er på forespørgsel, kontrollerer vi tilgængeligheden efter reservationen. Hvis bilen ikke er ledig, giver vi dig et passende alternativ.
For ferier med egen transport er der ingen lejebil inkluderet. Se venligst elizawashere.dk/lejebil for yderligere oplysninger.   

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn
Vælg værelsestype

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Vi beklager meget..

Det ligner, at noget er gået galt i vores ende. Vi håber på din tålmodighed, mens vi fikser problemet. Tilføj i mellemtiden indkvarteringen til dine favoriter og kom tilbage lidt senere!

Valg af forskellige lufthavne

Du har valgt et fly med afrejse fra {DEPARTURE_AIRPORT} med hjemrejse til {ARRIVAL_AIRPORT}.