20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Hotel Rural C’as Pla

 1. Home
 2. Spanien
 3. Ibiza
 4. Hotel Rural C’as Pla
Bryllupsrejse

Hotel Rural C’as Pla

“Her er livet roligt og afslappet.” Min gode ven Pepe og jeg har ofte talt om, hvad der gør Ibiza så unikt. Før i tiden slog mange hippier sig ned på øen, nu kommer der færre til, men den afslappede atmosfære er alligevel blevet hængende. ”Vi forstår bare at nyde livet,” ler Pepe. Jeg smiler og kigger mig omkring. For også her på Hotel Rural C'as Pla mærker man den afslappede stemning, men bare i en lidt mere luksuriøs version.

 Hotel Rural C'as Pla ligger i nærheden af Sant Miguels havn på en rolig bakketop omgivet af skove, palmer, blomstrende haver og smukke panoramaer over havet ude i horisonten. Da jeg ankom, stod ejeren Massimo og ventede på mig sammen med sin hund. Jeg fandt hurtigt ud af, at også Massimo til fulde forstår ‘kunsten at nyde livet'. Inden døre er der masser af hyggekroge med sofaer og stole, hvor man kan få sig en snak, læse en bog eller bare sidde og drømme lidt. Udenfor er der tagterrassen med udsigt over havet eller nattens stjerner, eller man kan slå sig ned på solterrassen ved swimmingpoolen eller tage sig en drink i baren. Du kan tage, hvad du har lyst til, bare du holder regnskab med, hvad du tager. Har du lyst til lidt bevægelse? Så kan du besøge fitness-rummet og slappe af i saunaen eller det tyrkiske dampbad bagefter. Eller gå en tur i den blomstrende have. Det er dig, der bestemmer. Total afslapning står øverst på Massimos dagsorden, og derfor har han sørget for, at de smukke, komfortable hotelværelser med smagfulde træmøbler er anlagt ud til haven. ”Travlheden er ikke langt herfra,” siger Massimo, ”men her på stedet falder du virkelig til ro.” Palmerne svajer blidt frem og tilbage bag Pepe. Jeg lukker øjnene. “Du begynder at komme efter det,” siger Pepe tilfreds. “Det er på grund af C'as Pla,” ler jeg. ”Og ok, måske er det også lidt Ibizas skyld.”

 • Stemningsfyldt hotel
 • Swimmingpool med udsigt
 • Luksuriøse wellnessfaciliteter
 • En prægtig have
Bryllupsrejse

Bryllupsrejse

Den smukkeste dag i dit liv inkluderer også en unik bryllupsrejse. Derfor har jeg udvalgt en række specielle steder, der har den smule ekstra romantik og charme du leder efter til en bryllupsrejse. Når du foretager bookingen, så angiv at det er din bryllupsrejse. Jeg kan ofte arrangere lidt ekstra med ejeren!

 • Eventyrlige ferieboliger
 • En romantisk getaway for to
 • Med sans for detaljerne
 • En oase af ro for par

Værelsestyper

Ejer Massimo er stolt af sit C’as Pla, og det forstår man så udmærket. Hotellets beliggenhed på en bakketop er perfekt. Stedet er omgivet af skove, frodig natur og skønne udsigter over havet, men det ligger alligevel ikke mindre end fem minutters kørsel fra strandene ved Port de Sant Miguel. Massimo sørger for, at intet overlades til tilfældighederne, og at man mærker det personlige touch. For ham er det allervigtigst, at alle føler sig hjemme, kan slappe af og nyde de skønne solskinsdage. Hotellet har en afslappet atmosfære, og alle forudsætninger for et afslappet ophold er i allerhøjeste grad til stede: Skønne steder at slå sig ned, terrasser, swimmingpool, en blomstrende have, viftende palmer og saunafaciliteter. Der er selvbetjening i poolbaren, du holder bare selv regnskab med, hvad du drikker. Der er 16 værelser, alle beliggende midt i den store, pragtfulde have. Alle værelser på C’as Pla har aircondition og er smagfuldt indrettet med flisegulve og rustikke træmøbler. Kort sagt: Hvis du ønsker at opleve den afslappede atmosfære, som Ibiza er kendt for, men samtidig foretrækker fred og ro, smuk natur og en smule luksus, ja, så er dette hotel det perfekte sted for dig. Og hvis du pludselig skulle få lyst til liv og travlhed, så findes det også lige i nærheden! Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
Dobbeltværelse
2 personer

Det rummelige værelse(20 m2) er smagfuldt og yderst komfortabelt, men hvem havde også forventet andet på dette sted? Indretningen er rustik med smukke flisegulve og træmøbler. Værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, aircondition, fladskærms-tv samt minibar. Badeværelset har bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Der er ingen terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Juniorsuite
2-3 personer

Den rummelige juniorsuite(25 m2) er smagfuld og yderst komfortabel, men hvem havde også forventet andet på dette sted? Indretningen er rustik med smukke flisegulve og træmøbler. Værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, aircondition, fladskærms-tv samt minibar. Badeværelset har bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Der er ingen terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med NoRisk Garanti) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med sikkerhedskode hvis der er tale om et bankkort)

Juniorsuite med havudsigt
2-3 personer

Den rummelige juniorsuite(25 m2) er smagfuld og yderst komfortabel, men hvem havde også forventet andet på dette sted? Indretningen er rustik med smukke flisegulve og træmøbler. Værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, aircondition, fladskærms-tv samt minibar. Badeværelset har bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Der er fælles terrasse. Den ene af de to swimmigpools ligger tæt ved suiten, der har en rolig beliggenhed. 

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Suite
2 personer

Den rummelige suite(25 m2) er smagfuld og yderst komfortabel, men hvem havde også forventet andet på dette sted? Indretningen er rustik med smukke flisegulve og træmøbler. Værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, aircondition, fladskærms-tv samt minibar. Badeværelset har bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Enkelte suiter har terrasse eller balkon.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Pg.a. Covid-19 vil personalet servere en kontinental morgenmad.
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • reception
 • adresse for nøgleafhentning
 • safetybox (på værelset)
 • morgenmadssal
 • tv-hjørne
 • have
 • solterrasse
Restaurant
 • barer: bar, poolbar
Børn
 • babyseng (begrænset antal)
 • udendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole)
Wellness
 • wellness/spainkluderer: sauna, jacuzzi, fitnessrum, massage

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 1 kilometer
afstand til centrum: ca. 2 kilometer
afstand til lufthavn ca. 35 kilometer
afstand til nærmeste restaurant ca. 1 kilometer

Adresse

Venda del Rubio 59, 07815, sant miguel de balansat, Spain

Kort

Hvorfor Ibiza?

 • Imponerende landskab med grønne bakker og klippebugter
 • Vandring gennem forskellige naturreservater
 • Oplev den pulserende boheme-atmosfære på øen
 • Læs mere på min blog

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.