Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
  1. Home
  2. Spanien
  3. Ibiza
Ibiza

Ferie Ibiza

Fly information

Steder at besøge på IbizaPå en fly & drive-ferie på Ibiza kan jeg nyde mit eget selskab i timevis og gå på opdagelse på afsidesliggende strande, ukendte restauranter og naturreservater. Cala d' en Serra og Cala Llentia er ideelle strande til at drømme sig væk i fred og ro ved lyden af brusende bølger. For naturelskere er der også masser at opleve på Ibiza. Et grønt ferietip er naturreservatet Las Salinas. Ikke mindre end 178 plantearter og 210 forskellige fuglearter kan findes her. For folk, der kan lide at snuse lidt til den gamle kultur, er det autentiske Dalt Vila et interessant sted at besøge under en ferie på Ibiza. Dette historiske centrum af Ibiza får dig til at føle dig som om, du befinder dig i en anden tid. Hvis du går en tur her, får du en smuk udsigt over øen gratis. Denne bydel ligger på en bakke og tårner sig op over Ibiza by.Da jeg kommer hjem til mit hotel, mødes jeg af en af de mest betagende solnedgange. Det er bestemt grund til, at det kaldes en af de smukkeste i verden. Den følelse, der kommer op i mit sind, når jeg ser en sådan udsigt, er noget, som mange kan genkende. Mine rejser til Ibiza repræsenterer en bestemt måde at leve på. Det er noget særligt, noget næsten uhåndgribeligt og udefinerbart. Denne magiske ø har dig hurtigt i sit greb!
Kulinarisk ferie på IbizaPå de lange aftener i sommerferien på Ibiza kan du nyde de lækreste retter med et godt glas vin. Jeg tænker ofte tilbage på de autentiske restauranter ved havet, som jeg opdagede på mine bilture langs kysten. Du kan smage forskellige kulinariske påvirkninger i retterne på Ibiza, f.eks. arabisk eller afrikansk. Fisk er også altid på menuen på Ibiza, hvilket jeg lærte under mine øhop mellem andre spanske øer som Menorca og Mallorca. Da jeg er en rigtig fiskeelsker, kan jeg ofte tvivle længe, når jeg kigger på menuen. Der er bare så mange lækre muligheder! Min mund løber næsten i vand, når jeg tænker på arròs a la bruta, ris med blæksprutte, eller guisat de peix, en ret med forskellige typer fisk og kartofler.
Vejret: kærlighed fra IbizaVejret på Ibiza er dejligt til en solferie, især med det varme middelhavsklima. Ibiza har milde vintre og varme somre med temperaturer på omkring 15 grader om vinteren og omkring 30 grader i sommermånederne. Fra midten af juni til midten af september i sensommeren er det, det perfekte sted til en badeferie. Jeg kan også helt klart anbefale en ferie ved havet. I juli og august kan du nyde de lange sommeraftener, når du rejser gennem Ibiza, da det næsten ikke køler ned om aftenen.

Ferie på Ibiza: oplev denne spanske ø

Det, jeg har hørt om Ibiza, fik mig først og fremmest til at tænke på det ekstravagante og blændende natteliv. Nu hvor jeg har været på ferie på Ibiza, har jeg helt andre minder om denne hippie-ø på Balearerne. Også her kan man finde drømmesteder væk fra folkemængderne. En solferie på Ibiza er et sandt eventyr! Mine tanker vandrer ofte tilbage der til... Jeg tænker på det brogede patchwork af frugtplantager og grønne bakker i nord, de klippefyldte bugter i syd og de traditionelle hvide boutique-hoteller eller de maleriske kirker i det indre af landet. Landskabet er vildt og uspoleret, og du kan endda se flamingoer på saltsletterne i Las Salinas! For ikke at nævne stemningen på øen. Sikke et unikt stykke af Spanien.

Små hoteller og lejligheder på Ibiza
Jeg elsker at bo på mindre hoteller på Ibiza, uanset om det er i en enkelt uge eller en længere ferie. De er ofte indrettet i en typisk Ibiza-stil, fra ultimativ hippie- til romantisk boheme-stil. Her og der finder du også autentiske fincas og moderne lejligheder, hvor du kan opleve øens gæstfrihed. Det kan varmt anbefales til en bryllupsrejse, og det er ikke uden grund, at mange gifter sig på Ibiza. Det er som et eventyr.
Små og unikke steder, det er mine indkvarteringer på de spanske øer, men det kan også betyde, at de hurtigt bliver booket op. Så vær ude i god tid, når du bestiller en ferie til Ibiza. Leder du stadig efter inspiration til dit næste eventyr? Tjek f.eks. mine seneste opdagelser eller mine last minute rejser til Ibiza.

Fly & Drive på Ibiza

Godt at vide: en ferie til Ibiza er altid inklusiv fly, indkvartering og lejebil!

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
14ºC
17ºC
18ºC
23ºC
27ºC
31ºC
31ºC
27ºC
23ºC
19ºC
16ºC
Min. temp.
7ºC
7ºC
10ºC
10ºC
14ºC
18ºC
21ºC
22ºC
19ºC
15ºC
10ºC
8ºC