Ibiza

Spanien

Ferier på Ibiza

Når der før i tiden var nogen, der sagde noget om Ibiza, kunne jeg ikke lade være med at forbinde øen med dens ekstravagante og brusende natteliv. Nu hvor jeg selv har været på Ibiza, har jeg også en helt anden slags erindringer om øen. Jeg tænker på kludetæppet af frugtplantager og grønne bakkeskråninger på den nordlige del af øen, på de små bugter med klipper langs sydkysten og på de traditionelle, hvide gårde og de maleriske småkirker længere inde på øen. Landskabet er vildt med naturlig vegetation og på Las Salinas’ saltflader kan man endda spotte flamingoer! Hvor er det dog et unikt stykke Spanien.

Mere om Ibiza

Ferie Ibiza

Seværdigheder Ibiza

Ibiza byder på et utal af ukendte og paradisiske strande, små, autentiske restauranter og smukke naturområder. Cala d' en Serra og Cala Llentia fx er skønne strande, hvis du bare ønsker at slappe af i ro og fred med den beroligende lyd af bølgerne i baggrunden. Også for naturelskere er der masser af muligheder, gå fx på opdagelse i naturområdet Las Salinas. Her finder du ikke mindre end 178 plantearter og 210 forskellige fuglearter. For dem, der elsker at udforske den mange hundrede år gamle kultur, kan Dalt Vila varmt anbefales. Ibizas historiske hjerte sørger for, at du føler dig hensat til forgangne tider. Gå en tur og nyd de fantastiske udsigter over Ibiza – helt gratis! Denne del af byen ligger nemlig på en bakke og knejser stolt over Ibiza-By.

Mad og drikke Ibiza

De lange sommeraftener på Ibiza er den perfekte ramme om lækker mad og et godt glas vin. Jeg tænker ofte på de charmerende, autentiske restauranter ved havet, som jeg fandt på mine bilture langs kysten. Øens traditionelle retter vidner om gastronomisk påvirkning fra fx det arabiske og afrikanske køkken. Jeg elsker fisk, og på Ibiza sidder jeg altid længe med menukortet og har svært ved at bestemme mig. Det vrimler med fristende muligheder! Mine tænder løber i vand, når jeg tænker på arròs a la bruta, ris med blæksprutte eller guisat de peix, en ret med forskellige slags fisk og kartofler.

Vejret Ibiza

Ibiza har milde vintre og varme somre, med temperaturer på omkring 15 grader om vinteren og ca. 30 grader i sommermånederne. Hvis du foretrækker en afslappet solferie, så er midt juni til midt september den perfekte tid. I juli og august kan du nyde de lange, skønne sommeraftener, hvor temperaturen stadig føles varm og behagelig.

close

Få rabat på drømmeferien i 2019

Kan du også mærke, at vinteren for alvor har gjort sit indtag? I kulden drømmer jeg mig altid til sydens sol og varme. Men det skal ikke forblive en drøm for dig! Hvis du allerede nu bestiller din ferie, så kan du med rabatkoden BOOKTIDLIG300 få 300 kr. i rabat* per person til din næste ferie. *Rabatten gælder indtil d. 31. december 2018 med afrejse mellem 01.04.19-31.10.19. Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke ombyttes til kontanter.

De smukkeste ferieboliger: Ibiza

Langt væk fra mængden