20 års erfaring med autentiske rejser - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af Rejsegarantifonden og RID

Cortijo San Ignacio

Afslapning på et smukt sted, væk fra hverdagens travlhed; det havde jeg længtes efter hele vinteren. Men en så smuk destination? Det havde jeg ikke forventet! 

Efter at have hentet min lejebil skulle jeg kun køre en kort tur til min indkvartering; Cortigo San Ignacio, et tidligere kloster. Denne smukt renoverede bygning fra det 18. århundrede ligger i den maleriske landsby Telde, på den østlige del af Gran Canaria.

Ejeren Ignacio ventede på mig med et stort smil. "Velkommen, Eliza. Havde du en god tur?" Jeg svarede sprudlende "ja" og kunne ikke vente med at se min bolig for den næste uge! "Lad mig hjælpe dig med dine ting"; før jeg vidste af det, blev min kuffert båret op ad trappen til mit værelse. Den landlige indretning med masser af træ, den dejlige balkon og de høje vinduer gav en hyggelig atmosfære. Jeg følte mig straks hjemme. 

Jeg tog hurtigt min badedragt på og tænkte, at det var tid til en dukkert i poolen. Splash! Fem minutter senere var jeg i det forfriskende vand. Jeg sugede omgivelserne til mig... den autentiske spanske Cortigo er omgivet af 600 palmer og 6 søer. "Det er et meget godt udgangspunkt for at udforske øen med din lejebil", fortalte Ignacio mig senere. Og han havde ret. Om morgenen kørte jeg ofte af sted med min bil, for at vende tilbage på den varmeste del af dagen og nyde den ultimative fred og ro. Der lå jeg så på en liggestol ved poolen og døsede væk til lyden af kvidrende syrener i baggrunden. Det er virkelig en fornøjelse!

 • Autentisk cortijo
 • Dejligt kølende swimmingpool
 • Perfekt til en aktiv ferie
 • Rig på historie

Golfbanen er i øjeblikket lukket (januar 2022), og det vides ikke om eller hvornår, den vil blive genåbnet.

Værelsestyper

Cortijo San Ignacio er en karakteristisk historisk landejendom på Gran Canaria. De traditionelle detaljer fra det 18. århundrede som fx træbalkonen, det smukke træloft og gallerierne med de store vinduer er stadig  bibeholdt, og det gør hotellet helt unikt. Hotellet ligger i et område med masser af golfbaner og er derfor perfekt for golfspillere, men stedet er også velegnet, hvis du bare ønsker at dase ved swimmingpoolen. Du kan også slappe af i et af hotellets mange rolige hjørner, fx i den smagfulde stue, hvor du kan læse eller lytte til musik, i galleriet med de store vinduer, hvor du kan spille forskellige spil, i spisestuen, hvor du kan nyde de lækreste retter eller i det smukke kapel. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet.
Dobbeltværelse standard
2-3 personer
Atmosfæren fra tidligere tider er stadig tydeligt til stede på Cortijo San Ignacio, men hotellet er selvfølgelig også udstyret med al moderne komfort. Det hyggeligt indrettede værelse har badeværelse med hårtørrer, tv samt sikkerhedsboks. Fra alle værelser er der udsigt til den indre gård, haven eller golfbanen.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Dobbeltværelse til enkeltværelses brug
2 personer
Værelset har en enkeltseng. Badeværelse med toilet, håndvask, brusebad og hårtørrer.Fra alle værelser er der udsigt til den indre gård, haven eller golfbanen.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Officiel klassifikation: uden klassificering
 • reception
 • safetybox (på værelset)
 • morgenmadssal
 • tv-hjørne
 • sengelinned inkluderet skiftes 2 gange pr. uge
 • håndklæder inkluderet skiftes 3 gange pr. uge
 • have
 • solterrasse
 • rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • husdyr ikke tilladt
Børn
 • babyseng
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool (længde: 18 meter, bredde 6 meter, dybde mellem 2 og 2 meter)(liggestole)
Wellness
 • massage

Det er muligt, at der på reservationstidspunktet er andre tjenester og faciliteter åbne/lukkede end når din ferie starter pga. Covid-19. Da tjenester og faciliteter er underlagt konstante ændringer hos hotellet, kan vi ikke stilles ansvarlig for godtgørelse af disse elementer.

Omgivelser

afstand til strand ca. 10000 meter
afstand til centrum: ca. 6000 meter
afstand til lufthavn ca. 10000 meter
afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 9000 meter
afstand til nærmeste restaurant ca. 1000 meter

Adresse

Autopista del Sur GC-1 km 6,4, 35218, telde, Spain

Kort

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

100% virkelige erfaringer

Retningslinjer for gæsteanmeldelser
For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Eliza was here og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Eliza was here Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Eliza was here retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser
Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen.

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet
De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten
Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv
Eliza was here vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Eliza was here. Eliza was here påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Antal rejsende + antal værelser

Det samlede antal rejsende samt den ønskede værelsesfordeling har betydning for de resultater vi viser dig.
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.

Warning