Parador de Cruz de Tejeda

“På ære, det er virkelig noget helt særligt!” Min gode veninde Mari Carmen synes, at jeg er kritisk. Og det er jeg heldigvis også, for på den måde finder jeg altid de skønneste steder. Mari Carmen vil tage mig med til Hotel Parador de Cruz de Tejeda. Og hun får mig overbevist ved at sige: “Oplev det først, og bedøm det så bagefter.”
Og nu sidder vi i bilen på vej til landsbyen Cruz de Tejeda. Hun fortæller lidt mere undervejs. ”Hotellet ligger på 1560 meters højde, et af Gran Canarias højeste punkter. Navnet hentyder til korset ved indgangen, der er fra 1690 og før i tiden blev brugt som landmærke. Hotellet befinder sig desuden i det højere segment, og det er ikke kun på grund af beliggenheden. Indretningen er elegant og luksuriøs. Sengene er super komfortable, men vent bare, til du slår terrassedørene op.” Jeg smiler. ”Schy, ti nu stille, du må ikke røbe mere, for så ødelægger du  det allerførste indtryk.”

Men ærlig talt: Jeg er helt overbevist allerede ved ankomsten. Jeg har udsigt til El Nublo naturreservatet, da jeg går ind gennem den hvide port og træder ind på paradorens område. Det hvide tårn knejser i solskinnet, og jeg tænker: Intimt og idyllisk er det ikke direkte, men stedet er heller ikke så kolossalt, som jeg havde troet. Mari Carmen ser mit ansigtsudtryk og ler. Vi går rundt og ser på lokaliteterne. Atmosfæren er elegant med smagfulde malerier og komfortable hyggekroge. Værelserne er luksuriøse og rummelige, og sengene er helt fantastiske, men så slår man terrassedørene op og træder ud i en verden omgivet af maleriske udsigter. Jeg kan ikke få et ord frem, jeg leder efter noget at sige, men går helt i stå, mine øjne bevæger sig fra venstre til højre: Wauw! Bjergene, naturreservatet, himlen! Mari Carmen kommer ud og stiller sig ved siden af mig. ”Og du har den samme udsigt fra restaurantens terrasser, fra swimmingpoolen, ja, egentlig overalt.” Jeg er stadig tavs, kan simpelthen ikke få blikket fra dette panorama. ”Og der er også en spa. Og en restaurant med mediterrane retter. Og vidste du forresten også, at der er optaget en masse westerns her i bjergene?” Mari Carmen ved udmærket, at jeg er overbevist, men hun fortsætter alligevel med at finde nye ting at prale med. ”Jeg overgiver mig,” ler jeg og tager en stol. ”Vil du ikke se mere af hotellet?” Jeg ryster på hovedet. “Om lidt. Først vil jeg bare sidde her på balkonen og nyde dette smukke sceneri.” Det er mere end nok lige i øjeblikket.
 • Stemningsfuld boutique hotel
 • Swimmingpool med fantastisk udsigt
 • Omringet af vidunderlig natur
 • Smag autentiske retter i restauranten

Værelsestyper

Hotel Parador de Cruz de Tejeda er det perfekte sted for naturelskere, dem der foretrækker lidt mere luksus i ferien og dem, der holder af skønne udsigter. Hotellet ligger på Gran Canarias højeste punkt (1560m) med mageløse udsigter over naturreservatet El Nublo.

Hotellet har mange faciliteter og virker på trods af sine 43 rummelige og luksuriøse værelser alligevel relativt personligt og intimt. Det er tydeligt, at stedets beliggenhed er én af hotellets bedste trumfer. Beliggenheden gør også, at der på grund af højden er et par grader koldere end på resten af øen.

Hotellet har mange andre faciliteter: En god restaurant med mediterranske og kanariske retter, en udendørs bar samt et loungeområde. Også fra swimmingpoolen er der skøn udsigt over de fantastiske naturomgivelser. Spa, massage og andre behandlinger er mod betaling. Halvpension kan også forespørges, og koster 27 EUR per dag. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
Dobbeltværelse
2-3 personer
De rummelige værelser er elegant indrettet, og fra din balkon er der en fantastisk udsigt over dalen. Når du slår terrassedørene op, strømmer den friske bjergluft dig i møde, så du dårligt kan vente med at komme ud og udforske omgivelserne. Værelset er udstyret med aircondition, gratis internet, minibar, satellit-tv, sikkerhedsboks, badeværelse med bad, brusebad og hårtørrer. Du har en rummelig, møbleret terrasse. Værelset er beregnet til maksimalt to voksne og ét barn.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Enkeltværelse
1 person
De rummelige værelser er elegant indrettet, og fra din balkon er der en fantastisk udsigt over dalen. Når du slår terrassedørene op, strømmer den friske bjergluft dig i møde, så du dårligt kan vente med at komme ud og udforske omgivelserne. Værelset er udstyret med aircondition, gratis internet, minibar, satellit-tv, sikkerhedsboks, badeværelse med bad, brusebad og hårtørrer. Du har en rummelig, møbleret terrasse. Værelset er beregnet til én person.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Halvpension
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • Spisesal
 • TV-hjørne
 • Bibliotek
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • trådløs internet internethjørne
 • Internet-tilslutning på værelset
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 7 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 7 gange pr. uge
 • have
 • Rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • Husdyr tilladt (kun små dyr / hunde)
 • babyseng: (skal nævnes ved bestilling)
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant, à la carte-restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Barnestol
Tilkøb
 • safetybox på værelset: (betales lokalt)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Wellness/spa (gratis adgang)inkluderer: sauna, tyrkisk dampbad, cyklon brusere, jacuzzi, swimmingpool (Længde: ca. 3 meter, bredde: 11 meter og dybde: mellem 1,45 og 1,45 meter) , fitnessrum, massage (mod betaling) (mod betaling), skønhedsbehandlinger (mod betaling)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
2m i Catalonien.
Offentlig transport
Mundbind er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
Max. 20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 33% af kapaciteten er tilladt 20 personer i alt. Nogle restauranter lukker kl. 01. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Nogle barer lukker kl. 01. Barer på Mallorca (El Arenal, Magaluf og Playa de Palma) har lukket indtil 15/09/2020
Butikker
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Nogle steder er vandland lukkede.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Mundbind er påkrævet. Diskoteker i Magaluf, El Arenal og Playa de Palma er lukket indtil 15/9/2020. Butikkerne i disse områder er dog åbne. Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 01
Casinoer
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-
Mundbind er påkrævet.
Andre regulationer
Ja
Udfyldelse af FCS-blanket inden ankomst enten på https://www.spth.gob.es/ eller i Spain Health Travel App. Fra d. 14 august er mundbind påkrævet på alle spanske destinationer inklusiv de Kanariske Øer, hos alle over 6 år.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.