Casa Alejandra

Midt i Fuerteventuras uberørte natur ligger Tuineje, en lille, hvid landsby mellem møller og palmer. Jeg går og snuser lidt på hylderne i den lokale landhandel. Gedeosten viser sig at være super velsmagende. Jeg rækker ud efter et glas på en hylde, men det er ikke til at rokke ud af stedet. Så får jeg øje på et muntert ansigt på den anden side af hylden, en mand har fat i det samme glas som jeg. Vi ler og falder i snak. Carmelo har en ferievilla i nærheden og inviterer mig til at kigge forbi og se på herlighederne. På den måde er jeg havnet på Casa Alejandra, der er blevet min nuværende ferieadresse.

Jeg sidder og pjasker med fødderne i swimmingpoolen. Læner mig tilbage og betragter omgivelserne med tilfreds mine. Privat swimmingpool, en terrasse med terrakottafliser og en kaktushave med min hvide villa Casa Alejandra i baggrunden; kan man ønske sig en bedre udsigt?

I aften har jeg inviteret Carmelo og hans familie til middag. Kullene på grillen er allerede ved at være glødende. Jeg har købt lækre, lokale produkter i Tuineje, de mest friske jeg kunne finde. Jeg arrangerer de farvestrålende servietter og sætter vinen parat. Jeg er sikker på, at Carmelo har hundredevis af historier om denne unikke ø, og jeg kan næsten ikke vente. Længe leve ferietiden!
  • Rummelig privat villa
  • Spring i din private swimmingpool
  • Masser af privatliv
  • Solbad på terrassen

Værelsestyper

Casa Alejandra er en rummelig 4-værelses villa beliggende i nærheden af landsbyen Tuineje. Den hyggelige indretning sørger for, at man føler sig hjemme fra første øjeblik. Villaen har egen pool samt stor, ugeneret terrasse. Der er solsenge, parasoller, grill samt bord, så I kan nyde maden udendørs. Mindre kæledyr er velkomne.
OBS! Vejen til dette indkvarteringssted byder hist og her på visse udfordringer i form af smalle veje, skråninger og skarpe vejsving.
4-værelses villa med privat pool
1-6 personer
Dit eget ø-paradis! Casa Alejandra er en rummelig villa bestående af tre soveværelser samt et opholdsrum. To af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, det tredje soveværelse med to enkeltsenge. Der er badeværelse med brusebad, toilet og håndvask. Opholdsrummet har hyggeligt sofahjørne med fjernsyn og radio. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplade, fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og toaster. Der er endvidere vaskemaskine, strygebræt, strygejern samt hårtørrer i villaen. Udenfor er der en rummelig terrasse med havemøbler samt privat swimmingpool. 

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
2m i Catalonien.
Offentlig transport
Mundbind er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
Max. 6 personer
Max. 10 personer på de Kanariske Øer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl 22:00.
Tankstationer
Åbent
Mundbind er påkrævet. Tankstationer må ikke sælge alkohol efter kl 22:00.
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer). Ingen adgang efter kl. 00:00. De fleste restauranter lukker kl. 01:00. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Barer lukker kl. 22:00 (kl. 01 på de Kanariske Øer)
Butikker
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Nogle steder er vandland lukkede.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Delvist
Hele Spanien (undtagen De Kanariske Øer) har udgangsforbud. Udgangsforbud varierer fra region til region; for eksempel i Catalonien gælder et udgangsforbud fra kl. 22:00 - 06:00
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Mundbind er påkrævet. Diskoteker i Magaluf, El Arenal og Playa de Palma er lukket indtil 15/9/2020. Butikkerne i disse områder er dog åbne. Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 23. (22 i nogle regioner).
Casinoer
Åbent
Mundbind er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Mundbind er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ja
En negativ PCR-test senest 48-72 timer før ankomst.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-
Mundbind er påkrævet.
Andre regulationer
Ja
Udfyldelse af FCS-blanket inden ankomst enten på https://www.spth.gob.es/ eller i Spain Health Travel App. Fra d. 14 august er mundbind påkrævet på alle spanske destinationer inklusiv de Kanariske Øer, hos alle over 6 år.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.