Villas Casa Vieja

Det er allerede sidst på eftermiddagen, da jeg får øje på Villas Casa Vieja i det fjerne. Jeg er lige ankommet til Fuerteventura og har besluttet mig for at nyde hvert sekund her på øen. Naturen, solen og den friske brise fra havet, jeg føler allerede, at de gør underværker. Jeg er måske en smule svedig og støvet efter rejsen, men jeg føler mig primært godt tilpas og er dejlig træt i kroppen.

Jeg bliver modtaget med åbne arme af Juan. “Nyder du at være her?” spørger han, som om han kan aflæse svaret på mit ansigt. Selv er han født og opvokset på øen og kunne ikke tænke sig at bo andre steder. Han fortæller om de ture, han tager ud på, når han holder fri, og hvor glad han er, når han vender tilbage til Villas Casa Vieja, hans oase af ro i en travl tilværelse.

Stedet viser sig at være det perfekte valg: hos Villas Casa Vieja kan jeg falde helt til ro. Jeg gør et par indkøb i supermarkedet og trækker mig derefter tilbage på en solseng ved poolen. Der er privat swimmingpool til den skønne villa, jeg har lejet.

Den næste dag står jeg tidligt op. En swimmingpool helt for mig selv, det er den rene luksus! Jeg tager mig en svømmetur og vender ansigtet mod solen. Flyder rundt på ryggen med solens varme stråler på kroppen og lægger planer for de kommende dage. Jeg vil spørge Juan, om han har tid til at vise mig nogle af de smukkeste steder i omgivelserne. Til gengæld vil jeg lave en lækker middag til ham. Lad bare dagen komme an!
  • Rummeligr, private villaer
  • Spring i din private swimmingpool
  • Stilfuld indretning
  • Restaurant ved indkvarteringen

Værelsestyper

De stilfulde Casa Vieja-villaer er beliggende i den charmerende landsby La Oliva. Nyd at få gearet ned i et lavere tempo og at falde til ro i omgivelser, der byder på enhver komfort. Villas Casa Vieja hører til Hotel Boutique Casa Vieja. Under et ophold i en af villaerne kan du derfor også gøre brug af hotellets service og faciliteter. Hotellet har en restaurant, hvor du kan nyde et hjemmelavet måltid. I haven står der en grill til fri afbenyttelse.
Standard 4-værelses villa med privat pool
1-6 personer
De 4-værelses villaer består af to etager. Opholdsstuen med sofahjørne og spiseplads, der ligger på 1. sal, har endvidere satellit-tv. Villaen har fuldt udstyret køkken med 3 kogeplader, køleskab, ovn, mikrobølgeovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister og elkedel. Der er to soveværelser i stueetagen, det ene med eget badeværelse. Badeværelset er indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Der er også et ekstra badeværelse i stuen med brusebad og toilet. På 1. sal er der endnu et soveværelse til to personer. Soveværelset har også eget badeværelse udført i marmor og indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Villaen har en have med privat swimmingpool, solsenge samt havemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
14ºC
16ºC
17ºC
21ºC
26ºC
30ºC
34ºC
29ºC
22ºC
17ºC
12ºC
Min. temp.
6ºC
10ºC
12ºC
10ºC
15ºC
20ºC
23ºC
24ºC
19ºC
18ºC
13ºC
7ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Nej
1,5 meters afstand skal fortsat overholdes.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 48 timer og skal derfor tages senest 48 timer inden ankomst. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
Gælder for alle rejsende over 11 år.
COVID-19-test på destinationen ved ankomst
-
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja

Ingen test inden hjemrejse til Danmark.

Er du fuld vaccineret og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testet eller i karantæne.

Karantæne ved ankomst til destinationen
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Fuerteventura: Maks. 6 personer
Tenerife: Maks. 4 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Fuerteventura/ Gran Canaria / La Palma / Baleariske Øer / Lanzarote/ Valencia: Maks. 10 personer.
Tenerife: Maks. 6 personer.
Andalusien / C. del Sol: Maks. 8 personer.
Catalonien / C. Brava: Maks. 8 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis

Marbella fra kl. 02 - 07

Fra d. 25 juli:
Alicante, Benidorm og Calpe fra kl. 01 - 06

Restauranter
Åbent
Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Mallorca / Ibiza: Åbent til kl. 23. Valencia/ Blanca: Åbent til kl. 00.30 Catalonien: Åbent til kl. 00.30 - mundbind er påkrævet når der ikke spises C. Brava/Andalucien: Åbent til kl. 01 (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22 Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Catalonien / C. Brava / Andalucien / C. del Sol åbent til kl. 24. (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Mallorca/Ibiza åbent til kl. 23 Costa Blanca åbent til kl. 00.30 Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22
Klubber, Natteliv
Delvis åben

De fleste diskoteker er lukket.

På fastlandet er diskotekerne åben til kl. 02:00, men mundbind er obligatorisk.
Catalonien: nattelivet er tilladt med nogle begrænsninger.
Andalucien / Comunidad Valenciana: Diskoteker og klubber indtil kl. 2:00 med begrænsinger. (Obligatorisk registrering på klubberne i Andalucien)
Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22

Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor De Baleariske Øer / Andalusien / C. del Sol / C. Valencia / C. Blanca: Tilladt. Tenerife: Begivenheder med over 750 gæster er ikke tilladt.
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Offentlig transport og taxi
Åbent

Kun 50 % af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 

Kun 33 % af kapaciteten tilladt på Tenerife. 

Strande
Delvis Åbent

Tenerife: strande og parker er lukket mellem kl. 8:00 og 6:00

Costa del Sol lukket fra kl. 23:00 - 7:00

Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.