Villas Casa Vieja

Det er allerede sidst på eftermiddagen, da jeg får øje på Villas Casa Vieja i det fjerne. Jeg er lige ankommet til Fuerteventura og har besluttet mig for at nyde hvert sekund her på øen. Naturen, solen og den friske brise fra havet, jeg føler allerede, at de gør underværker. Jeg er måske en smule svedig og støvet efter rejsen, men jeg føler mig primært godt tilpas og er dejlig træt i kroppen.

Jeg bliver modtaget med åbne arme af Juan. “Nyder du at være her?” spørger han, som om han kan aflæse svaret på mit ansigt. Selv er han født og opvokset på øen og kunne ikke tænke sig at bo andre steder. Han fortæller om de ture, han tager ud på, når han holder fri, og hvor glad han er, når han vender tilbage til Villas Casa Vieja, hans oase af ro i en travl tilværelse.

Stedet viser sig at være det perfekte valg: hos Villas Casa Vieja kan jeg falde helt til ro. Jeg gør et par indkøb i supermarkedet og trækker mig derefter tilbage på en solseng ved poolen. Der er privat swimmingpool til den skønne villa, jeg har lejet.

Den næste dag står jeg tidligt op. En swimmingpool helt for mig selv, det er den rene luksus! Jeg tager mig en svømmetur og vender ansigtet mod solen. Flyder rundt på ryggen med solens varme stråler på kroppen og lægger planer for de kommende dage. Jeg vil spørge Juan, om han har tid til at vise mig nogle af de smukkeste steder i omgivelserne. Til gengæld vil jeg lave en lækker middag til ham. Lad bare dagen komme an!
  • Rummeligr, private villaer
  • Spring i din private swimmingpool
  • Stilfuld indretning
  • Restaurant ved indkvarteringen

Værelsestyper

De stilfulde Casa Vieja-villaer er beliggende i den charmerende landsby La Oliva. Nyd at få gearet ned i et lavere tempo og at falde til ro i omgivelser, der byder på enhver komfort. Villas Casa Vieja hører til Hotel Boutique Casa Vieja. Under et ophold i en af villaerne kan du derfor også gøre brug af hotellets service og faciliteter. Hotellet har en restaurant, hvor du kan nyde et hjemmelavet måltid. I haven står der en grill til fri afbenyttelse.
Standard 4-værelses villa med privat pool
1-6 personer
De 4-værelses villaer består af to etager. Opholdsstuen med sofahjørne og spiseplads, der ligger på 1. sal, har endvidere satellit-tv. Villaen har fuldt udstyret køkken med 3 kogeplader, køleskab, ovn, mikrobølgeovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister og elkedel. Der er to soveværelser i stueetagen, det ene med eget badeværelse. Badeværelset er indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Der er også et ekstra badeværelse i stuen med brusebad og toilet. På 1. sal er der endnu et soveværelse til to personer. Soveværelset har også eget badeværelse udført i marmor og indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Villaen har en have med privat swimmingpool, solsenge samt havemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
14ºC
16ºC
17ºC
21ºC
26ºC
30ºC
34ºC
29ºC
22ºC
17ºC
12ºC
Min. temp.
6ºC
10ºC
12ºC
10ºC
15ºC
20ºC
23ºC
24ºC
19ºC
18ºC
13ºC
7ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Ja
Er mundbind både inde- og udendørs obligatorisk at bære, selv med tilstrækkelig afstand. Mundbind er påkrævet for alle over 6 år. For børn mellem 3 og 5 år anbefales mundbind. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden / ved svømmebassiner og under træning. Mundbind er ikke obligatorisk i store naturområder uden for det travle centrum og på boulevarder, hvor du kan overholde de 1,5 meters afstand samt stranden på de Kanariske Øer. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden, for tiden vides det ikke, om du skal bære mundbind på stranden. Reglerne vil være tydeligt synlige, før du går ind på stranden. Cateringreglerne forbliver uændrede i øjeblikket. Hvis du sidder på en restaurant eller bar, er mundbind ikke obligatorisk, så snart du dog rejser dig, skal du tage mundbind på. Vær opmærksom! Du risikerer en bøde, hvis du ikke følger reglerne.
COVID-19-test inden afrejse
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 72 timer og skal derfor tages senest 72 timer inden afgang. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
Gælder for alle rejsende over 6 år.
COVID-19-test på destinationen
-
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 6 personer udenfor din egen husstand. Maks. 4 på de Kanariske Øer.
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt

Maks. 2 husstande.
Fuerteventura/La Palma: Maks. 10 personer.
Tenerife/Gran Canaria/Lanzarote: Maks. 10 personer.

Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis

Udgangsforbud fra kl. 22:00 -  06:00 (Fra kl. 23:00 - 06:00 i Andalucian/C. del Sol/Lanzarote/De Balaeriske- og Kanariske Øer.) (La Palma/Fuerteventura fra kl. 00:00 - 06:00)

Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (4 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker restauranterne i Valencia/C. Blanca kl.17. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker barerne i Valencia/C. Blanca kl.17.
Klubber, Natteliv
Åbent
Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 23. (22 i nogle regioner).
Butikker
Åbent
De fleste butikker lukker kl. 20 dog variere det fra region til region.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Der findes pt. ingen information herom.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Strande
Åbent
Mundbind er påkrævet. (Gælder ikke stranden på de Kanariske Øer)
Lufthavne
Åbent
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Offentlig transport og taxi
Åbent
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Tankstationer
Åbent
Tankstationer må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende.
Godt at vide
Ja
I Catalonien / C. Brava / C. Valencia / C. Brava / Andalucia / C. del Sol er det ikke tilladt at rejse udenfor regionen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.