Villas Casa Vieja

Det er allerede sidst på eftermiddagen, da jeg får øje på Villas Casa Vieja i det fjerne. Jeg er lige ankommet til Fuerteventura og har besluttet mig for at nyde hvert sekund her på øen. Naturen, solen og den friske brise fra havet, jeg føler allerede, at de gør underværker. Jeg er måske en smule svedig og støvet efter rejsen, men jeg føler mig primært godt tilpas og er dejlig træt i kroppen.

Jeg bliver modtaget med åbne arme af Juan. “Nyder du at være her?” spørger han, som om han kan aflæse svaret på mit ansigt. Selv er han født og opvokset på øen og kunne ikke tænke sig at bo andre steder. Han fortæller om de ture, han tager ud på, når han holder fri, og hvor glad han er, når han vender tilbage til Villas Casa Vieja, hans oase af ro i en travl tilværelse.

Stedet viser sig at være det perfekte valg: hos Villas Casa Vieja kan jeg falde helt til ro. Jeg gør et par indkøb i supermarkedet og trækker mig derefter tilbage på en solseng ved poolen. Der er privat swimmingpool til den skønne villa, jeg har lejet.

Den næste dag står jeg tidligt op. En swimmingpool helt for mig selv, det er den rene luksus! Jeg tager mig en svømmetur og vender ansigtet mod solen. Flyder rundt på ryggen med solens varme stråler på kroppen og lægger planer for de kommende dage. Jeg vil spørge Juan, om han har tid til at vise mig nogle af de smukkeste steder i omgivelserne. Til gengæld vil jeg lave en lækker middag til ham. Lad bare dagen komme an!
  • Rummeligr, private villaer
  • Spring i din private swimmingpool
  • Stilfuld indretning
  • Restaurant ved indkvarteringen

Værelsestyper

De stilfulde Casa Vieja-villaer er beliggende i den charmerende landsby La Oliva. Nyd at få gearet ned i et lavere tempo og at falde til ro i omgivelser, der byder på enhver komfort. Villas Casa Vieja hører til Hotel Boutique Casa Vieja. Under et ophold i en af villaerne kan du derfor også gøre brug af hotellets service og faciliteter. Hotellet har en restaurant, hvor du kan nyde et hjemmelavet måltid. I haven står der en grill til fri afbenyttelse.
Standard 4-værelses villa med privat pool
1-6 personer
De 4-værelses villaer består af to etager. Opholdsstuen med sofahjørne og spiseplads, der ligger på 1. sal, har endvidere satellit-tv. Villaen har fuldt udstyret køkken med 3 kogeplader, køleskab, ovn, mikrobølgeovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister og elkedel. Der er to soveværelser i stueetagen, det ene med eget badeværelse. Badeværelset er indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Der er også et ekstra badeværelse i stuen med brusebad og toilet. På 1. sal er der endnu et soveværelse til to personer. Soveværelset har også eget badeværelse udført i marmor og indrettet med bad eller brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Villaen har en have med privat swimmingpool, solsenge samt havemøbler.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Omgivelser

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
14ºC
16ºC
17ºC
21ºC
26ºC
30ºC
34ºC
29ºC
22ºC
17ºC
12ºC
Min. temp.
6ºC
10ºC
12ºC
10ºC
15ºC
20ºC
23ºC
24ºC
19ºC
18ºC
13ºC
7ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
Offentlig transport
Tilladt
Maske er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Maske er påkrævet.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Maske er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Maske er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Maske er påkrævet. Maksimalt 20 personer.
Barer
Åbent
Maske er påkrævet. Barer på Mallorca har lukket.
Butikker
Åbent
Maske er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Dog ikke alle steder.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Dog ikke alle. Maske er påkrævet.
Casinoer
Åbent
Maske er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Maske er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages tilfældige temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet. Fra 1. juli skal gæster der rejser til Spanien downloade app'en "SPAIN HEALTH TRAVEL APP" og indtaste deres informationer. App'en vil efterfølgende generere en QR-kode, som skal bruges når du ankommer til landet. Din personlige data bil blive håndteret af de spanske sundhedsmyndigheder, for kontrol over de forskellige destinationer, om nødvendigt. Fra 1. august vil det blive obligatorisk for rejsende til Spanien at hente app'en.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet. Der vil blive taget stikprøver i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at vente i lufthavnen på testsvar.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

  • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
  • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
  • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.