Perler

Masia Mas Oller

“Jeg har en overraskelse til dig.” Min gode ven Omar og jeg sidder og nyder en café con leche i det hyggelige Palafolls. ” Og jeg er sikker på, at du vil synes om den.”

Lidt efter sidder vi i bilen på vej til hans forældres landejendom, der daterer helt tilbage til det 17. århundrede. Jeg er spændt, for hans forældre har for ganske nyligt bygget den typiske catalanske masia om til tre lejligheder.
Ejendommen ligger fredeligt i solskinnet i frodige, grønne omgivelser med bjergene ud mod horisonten. Man føler sig hensat til svundne tiders Catalonien, men med moderne tiders komfort. ”De århundredårgamle stalddøre fungerer nu som indgang og bagved ligger lejlighederne med egen fordør,” fortæller Omars forældre Ramon og Mari, mens de viser os rundt. ”Staldene og køkkenet var i stueetagen dengang, og man sov ovenpå.” De tre lejligheder i catalansk stil har hyggelig indretning med sofaer og pejs, og i det store køkken står et rustikt bord af massivt egetræ. ”Vi cataloniere holder af at spise og hygge os sammen,” ler Mari. Jeg lader hånden glide hen over de ældgamle mure med de runde sten, der danner et unikt mønster. Staldbjælkerne er bevaret som en hilsen til længst forgangne beboere.
Vi sætter os i de farvestrålende havestole udenfor. Der er fælles terrasse med en stor grill, som alle kan gøre brug af. ”Bliver I og spiser? Vi skal have paella af friskfanget fisk, havet ligger ikke langt herfra.” Jeg smiler. Fred og ro og catalansk atmosfære bare fem kilometer fra det travle Costa Brava.

“Og hvad så?” Omar betragter mig leende. “Det er den bedste overraskelse, jeg har fået i lang tid!” siger jeg og sukker tilfreds.
 • Landlige lejligheder
 • Hop i den store swimmingpool
 • Flot renoveret
 • Føl dig hjemme med det samme
Perler

Perler

Disse opdagelser, som du ikke finder andre steder, er ægte perler. Hvad gør disse steder unikke? Gæstfri ejere, der går op i hver enkelt detalje ved dit ophold. Du får altid en varm velkomst og en unik oplevelse. Men vent ikke for længe med at booke, for disse perler er populære og bliver hurtigt reserveret!

 • Unikke ferieboliger
 • De søde ejere er der altid for dig
 • Rejsende vender ofte tilbage
 • Føles som at komme hjem

Værelsestyper

Landejendommen  Masia Mas Oller fra det 17. århundrede er en perfekt beliggende base for dem, der vil udforske Catalonien i ro og fred uden at være alt for langt borte fra den livlige travlhed, som området også kan byde på. Ejendommen ligger i fredelige og naturskønne omgivelser i Palafolls, en hyggelig landsby ca. 40 kilometer fra Girona. Du befinder dig ikke mere end 5 kilometer fra Costa Brava-kysten, og Barcelona ligger heller ikke ret langt væk. Ejerne Ramon og Mari Angels, der selv bor ved siden af gården, har for nylig gennemrenoveret den gamle gård med bibeholdelse af mange oprindelige detaljer. Stalddørene fører fx ind til lejlighederne, og væggene i den centrale hal er dekoreret med gamle redskaber. De nyrenoverede lejligheder bærer navnene: Les Sitges, El Graner og Les Corts. Den hyggelige indretning er i catalansk stil. Der er fælles grillhjørne til gæsterne. Ejerne har også tænkt på børnene! Swimmingpoolen skråner ned mod den dybe ende (1,10 meter i den laveste ende), der er oppusteligt babybassin og baderinge og der er barnestol og barneseng i hver lejlighed samt diverse spil.
3-værelses lejlighed
2-4 personer
De rummelige lejligheder (ca. 55 m2) Les Sitges og El Graner har hyggelig indretning i catalansk stil. De oprindelige detaljer er bibeholdt og kombineret med moderne komfort. Der er en stor stue med en komfortabel sofa, stole og tv. Det store, åbne køkken er veludstyret med bl.a. fire elektriske kogeplader, køleskab/fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn samt mikroovn. Der er to gode soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det moderne badeværelse har brusebad og toilet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
4-værelses lejlighed
2-6 personer
Den rummelige lejlighed (ca. 80 m2) Les Corts har hyggelig indretning i catalansk stil. De oprindelige detaljer er bibeholdt og kombineret med moderne komfort. Lejligheden er i to etager. Indgangen befinder sig på 1. sal, og her finder du også et soveværelse med en enkeltseng, et badeværelse, et køkken samt en stor stue med komfortabel sofa, stole og tv. Det store, åbne køkken er veludstyret med bl.a. fire elektriske kogeplader, køleskab/fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn samt mikroovn. De to andre soveværelser befinder sig i stueetagen, det ene har dobbeltseng, det andet har tre enkeltsenge. Endvidere er der også her et badeværelse med brusebad og toilet.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Ingen forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Moderne indrettet
 • Reception
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • Mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • Bagageopbevaring
 • stor have
 • Vaskeriservice
 • Husdyr ikke tilladt
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
 • Miniklub for børnene
Depositum
 • depositum: ca. 100,00 € pr. enhed pr. ophold (betales lokalt, obligatorisk)
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 16 år ca. 1,00 € pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Tilkøb
 • slutrengøring: ca. 30,00 € pr. enhed pr. ophold (betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 8 meter, bredde 4 meter)(liggestole)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
Offentlig transport
Tilladt
Maske er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Maske er påkrævet.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Maske er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Maske er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Maske er påkrævet. Maksimalt 20 personer.
Barer
Åbent
Maske er påkrævet. Barer på Mallorca har lukket.
Butikker
Åbent
Maske er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Dog ikke alle steder.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Dog ikke alle. Maske er påkrævet.
Casinoer
Åbent
Maske er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Maske er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages tilfældige temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet. Fra 1. juli skal gæster der rejser til Spanien downloade app'en "SPAIN HEALTH TRAVEL APP" og indtaste deres informationer. App'en vil efterfølgende generere en QR-kode, som skal bruges når du ankommer til landet. Din personlige data bil blive håndteret af de spanske sundhedsmyndigheder, for kontrol over de forskellige destinationer, om nødvendigt. Fra 1. august vil det blive obligatorisk for rejsende til Spanien at hente app'en.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet. Der vil blive taget stikprøver i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at vente i lufthavnen på testsvar.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.