Can Fonzo

Den spanske sol skinner på mit ansigt gennem bilruden. Jeg kører gennem Cataloniens bakkede landskab, på vej til en ny indkvartering. Hellen og Chris har inviteret mig til at komme forbi deres skønne indkvartering, Can Fonzo. Historierne om den romantiske stemning, gode beliggenhed og udsigten har gjort mig nysgerrig.

Da jeg ankommer ved indgangen, bliver jeg taget imod af en venlig golden retriever. Efter at have aet hunden lidt, kigger jeg mig godt omkring. Jeg er imponeret over den flotte have og den uendelige udsigt, jeg har herfra. Jeg befinder mig i en prægtig farvepalet med blomstertræer, grønne buske og en klar, blå swimmingpool. ”Jeg kan se, at du allerede har mødt vores hund, Happy!” Hellen og Chris står og venter på mig med et stort smil.

Parret fortæller mig entusiastisk om deres autentiske indkvartering, mens de giver mig en rundvisning. ”Spiser du med i aften, når vi griller?” spørger Hellen, da vi ankommer ved min lejlighed. Det behøver hun ikke at spørge om to gange! Jeg lægger mine ting fra mig og ser mig omkring i lejligheden. Den er traditionelt og stemningsfyldt indrettet. Detaljerne af træ sørger for, at her er hyggeligt, og stengulvet giver lidt tiltrængt afkøling. Historierne jeg har hørt om Can Fonzo er sande – det er et skønt sted.
 • Romantisk feriebolig
 • Hop i den flotte swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Dejligt roligt beliggende

Værelsestyper

Can Fonzo er en spansk ferieadresse og er roligt beliggende på en bakke med bred udsigt over de grønne omgivelser. Det er en fantastisk udsigt til de grønne omgivelser. Den overdækkede terrasse er et skønt sted at søge skyggen i løbet af dagen, eller at benytte sig af, for at grille om aftenen. Ved swimmingpoolen kan du slappe af i liggestolene. Der er desuden en fælles lounge med tv, honesty bar og gratis Wi-Fi (der er også Wi-Fi på værelserne). Der er cykler, som du kan låne. Og så er beliggenheden perfekt til at tage på opdagelse i Costa Brava, Girona, Barcelona og de andre catalanske seværdigheder i nærheden.

Ved Can Fonzo starter du dagen med en udbredt morgenmad og friskmalet kaffe. I højsæsonen er der indimellem fællesspisninger. Der bliver taget højde for diæter og allergier. Can Fonzo har en minimumsalder på 12 år. Kæledyr er ikke accepteret.
Dobbeltværelse La Escapada
1-2 personer
Dobbeltværelset befinder sig på stueetagen og har egen indgang. I stuen står der en dobbeltseng. Der er et badeværelse med en regnbruser og en håndholdt bruser, to håndvaske, toilet, bidet, føntørrer og badekåber. Desuden er der et skab, Nespresso-maskine, elkedel og en ventilator.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Dobbeltværelse La Fortuna
1-3 personer
Dobbeltværelset befinder sig på stueetagen og har et køligt soveværelse med to enkeltsenge, der kan benyttes som dobbeltseng. I et ekstra værelse står der en sovesofa og et skab. Der er et badeværelse med en regnbruser og en håndholdt bruser, håndvask, toilet, føntørrer og badekåbe. Desuden er der en Nespresso-maskine og en elkedel.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
3-værelses lejlighed Can Fonzo
2-4 personer
3-værelses lejligheden har to soveværelser, begge med to enkeltsenge. Der er et badeværelse med en regnbruser og en håndholdt bruser, to håndvaske, toilet og føntørrer. Der er et tekøkken med køleskab med indbygget fryser, kogeplader, kombiovn, Nespresso-maskine, elkedel og en brødrister. Lejligheden har en terrasse med en god udsigt over haven. I lejligheden er der en airconditioner.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn. Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 3
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Depositum (betales kontant)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • Rengøring lejlighedshotel (lejligheder1 gange om ugen)
 • Husdyr ikke tilladt
 • plads på parkeringspladsen: gratis
Depositum
 • depositum: 100,00 € pr. enhed pr. ophold (når en 3-værelses lejlighed (2 soveværelser) (can fonzo) er bestilt), betales kontant
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(liggestole)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Nej
1,5 meters afstand skal fortsat overholdes.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 48 timer og skal derfor tages senest 48 timer inden ankomst. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
Gælder for alle rejsende over 11 år.
COVID-19-test på destinationen ved ankomst
-
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja

Ingen test inden hjemrejse til Danmark.

Er du fuld vaccineret og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testet eller i karantæne.

Karantæne ved ankomst til destinationen
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Fuerteventura: Maks. 6 personer
Tenerife: Maks. 4 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Fuerteventura/ Gran Canaria / La Palma / Baleariske Øer / Lanzarote/ Valencia: Maks. 10 personer.
Tenerife: Maks. 6 personer.
Andalusien / C. del Sol: Maks. 8 personer.
Catalonien / C. Brava: Maks. 8 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis

Marbella fra kl. 02 - 07

Fra d. 25 juli:
Alicante, Benidorm og Calpe fra kl. 01 - 06

Restauranter
Åbent
Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Mallorca / Ibiza: Åbent til kl. 23. Valencia/ Blanca: Åbent til kl. 00.30 Catalonien: Åbent til kl. 00.30 - mundbind er påkrævet når der ikke spises C. Brava/Andalucien: Åbent til kl. 01 (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22 Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Catalonien / C. Brava / Andalucien / C. del Sol åbent til kl. 24. (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Mallorca/Ibiza åbent til kl. 23 Costa Blanca åbent til kl. 00.30 Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22
Klubber, Natteliv
Delvis åben

De fleste diskoteker er lukket.

På fastlandet er diskotekerne åben til kl. 02:00, men mundbind er obligatorisk.
Catalonien: nattelivet er tilladt med nogle begrænsninger.
Andalucien / Comunidad Valenciana: Diskoteker og klubber indtil kl. 2:00 med begrænsinger. (Obligatorisk registrering på klubberne i Andalucien)
Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22

Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor De Baleariske Øer / Andalusien / C. del Sol / C. Valencia / C. Blanca: Tilladt. Tenerife: Begivenheder med over 750 gæster er ikke tilladt.
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Offentlig transport og taxi
Åbent

Kun 50 % af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 

Kun 33 % af kapaciteten tilladt på Tenerife. 

Strande
Delvis Åbent

Tenerife: strande og parker er lukket mellem kl. 8:00 og 6:00

Costa del Sol lukket fra kl. 23:00 - 7:00

Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.