Hotel Mas de Baix

 “Un hotel con encanta,” ler min spanske ven Omar. Jeg stiger ud af bilen og nyder sceneriet, der er en stilfuld afslutning på en perfekt spansk dag. Vi står foran en meget gammel, okseblodsfarvet catalansk landejendom. Omar har virkelig taget mig med til et helt specielt sted. Gården daterer helt tilbage til det 17. århundrede og er på den catalanske bygningsfredningsliste. ”Der er højt til loftet i rummene, sengene er komfortable og værelserne er indrettet med antikviteter. Om aftenen er terrasserne fyldt med levende lys og gæster, der hygger sig, om dagen kan du sidde og nyde udsigten over havet.” Omar har virkelig holdt sit løfte: “I dag vil jeg vise dig det ægte Spanien,” havde han sagt om morgenen, og Hotel Mas de Baix er bare toppen af kransekagen.

“Hvad er der dog i vejen med jer og alle jeres turister?” havde jeg spurgt Omar tidligere på dagen. Han så spørgende på mig. “Alle de store feriekomplekser med lejligheder og boulevarderne med blinkende neonskilte. Jeg vil have den ægte spanske vare, ikke pege på et billede af paella på et menukort, men smage de klassiske familieretter på steder, hvor de lokale også kommer!” råbte jeg lidenskabeligt. Omar lo af mig og svarede beslutsomt: “Okay, så tager vi en ægte catalansk dag i dag.” Vi var i Barcelona, men skulle ikke på Ramblaen. I stedet lejede vi cykler og startede på toppen af bjerget og cyklede nedad gennem bydelen El Bornes smalle gader. Det var en skøn, spansk dag, og den skulle afsluttes på en stilfuld maner.

Og nu står jeg altså her ved Francesc’ butikhotel i den lille by Cabrils ikke langt fra Barcelona. Hotellet ligger ca. 100 meter fra kirken og landsbyens forretninger. Den gamle masia udstråler en særegen skønhed. Værelserne er perfekte: Antikke møbler kombineret med glødende spanske farver og moderne detaljer. Hotellets gæster sidder på terrassen, og vandet i swimmingpoolen klukker sagte, mens dagen går på hæld. ”Hvad er det for en duft?” spørger jeg Omar. ”Det er duften af det ægte Spanien!” siger han med et smil.
 • Charmerende hotel
 • Få de bedste tips til udflugter
 • Tæt på hyggelige restauranter
 • Solbad på terrassen

Værelsestyper

Det charmerende, historiske hotel med kun ni værelser har en perfekt beliggenhed i den lille, rolige landsby Cabrils, og det er et usædvanlig smukt sted. Landsbyen ligger kun 20 km fra Barcelona og 1 times kørsel til Girona. Når du ankommer til den gamle, røde bygning, får du en varm velkomst af Francesc. Hans masia stammer fra det 17. århundrede og fortjener med rette en plads på den catalanske bygningsfredningsliste. Fra terrasserne og plænerne er der udsigt til havet i det fjerne, og her kan du nyde freden og stilheden. Der er en lille udendørs swimmingpool med to solterrasser med liggestole, parasoller og en bar. Man mærker tydeligt, at ejerne ønsker at gøre livet så komfortabelt som muligt for gæsterne. Ejerne vil elske at give dig lokale tips til hvad du kan give dig til under dit ophold i området, samt lave reservationer for dig hos restauranterne i Cabrils. Hver morgen serveres der en enkel, men god international morgenmad. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi. Hotellet har også en smagfuld og hyggelig dagligstue, hvor du kan låne en bog, som du kan slappe af med ved pejsen. Det autentiske ydre er også bibeholdt inden døre, hvor den smagfulde indretning med antikviteter fra egnen danner en smuk helhed med den gamle bygnings oprindelige, perfekt bevarede detaljer. Der er virkelig tale om en ægte catalansk oplevelse. Og har du behov for turisttravlheden, så finder du også den inden for rækkevidde. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
Dobbeltværelse superior
2 personer
Dit dobbeltværelse udstråler smagfuld, autentisk og moderne luksus, og det er indrettet med antikviteter fra egnen. Hvert værelse er opkaldt efter et sted i Europa som fx Pamplona, Sevilla, Toscana, Menorca og Costa Brava. Værelset er udstyret med moderne badeværelse med badekåber og badetøfler, bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Der er en stor dobbeltseng, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og tv. Der er ingen egen balkon eller terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 23:00)
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset; i receptionen)
 • Lobby
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 16 år ca. 1,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(opvarmet, liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane
 • Paddletennis
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
Offentlig transport
Tilladt
Maske er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Maske er påkrævet.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Maske er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Maske er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Maske er påkrævet. Maksimalt 20 personer.
Barer
Åbent
Maske er påkrævet. Barer på Mallorca har lukket.
Butikker
Åbent
Maske er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Dog ikke alle steder.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Dog ikke alle. Maske er påkrævet.
Casinoer
Åbent
Maske er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Maske er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages tilfældige temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet. Fra 1. juli skal gæster der rejser til Spanien downloade app'en "SPAIN HEALTH TRAVEL APP" og indtaste deres informationer. App'en vil efterfølgende generere en QR-kode, som skal bruges når du ankommer til landet. Din personlige data bil blive håndteret af de spanske sundhedsmyndigheder, for kontrol over de forskellige destinationer, om nødvendigt. Fra 1. august vil det blive obligatorisk for rejsende til Spanien at hente app'en.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet. Der vil blive taget stikprøver i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at vente i lufthavnen på testsvar.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.