Hotel Mas de Baix

 “Un hotel con encanta,” ler min spanske ven Omar. Jeg stiger ud af bilen og nyder sceneriet, der er en stilfuld afslutning på en perfekt spansk dag. Vi står foran en meget gammel, okseblodsfarvet catalansk landejendom. Omar har virkelig taget mig med til et helt specielt sted. Gården daterer helt tilbage til det 17. århundrede og er på den catalanske bygningsfredningsliste. ”Der er højt til loftet i rummene, sengene er komfortable og værelserne er indrettet med antikviteter. Om aftenen er terrasserne fyldt med levende lys og gæster, der hygger sig, om dagen kan du sidde og nyde udsigten over havet.” Omar har virkelig holdt sit løfte: “I dag vil jeg vise dig det ægte Spanien,” havde han sagt om morgenen, og Hotel Mas de Baix er bare toppen af kransekagen.

“Hvad er der dog i vejen med jer og alle jeres turister?” havde jeg spurgt Omar tidligere på dagen. Han så spørgende på mig. “Alle de store feriekomplekser med lejligheder og boulevarderne med blinkende neonskilte. Jeg vil have den ægte spanske vare, ikke pege på et billede af paella på et menukort, men smage de klassiske familieretter på steder, hvor de lokale også kommer!” råbte jeg lidenskabeligt. Omar lo af mig og svarede beslutsomt: “Okay, så tager vi en ægte catalansk dag i dag.” Vi var i Barcelona, men skulle ikke på Ramblaen. I stedet lejede vi cykler og startede på toppen af bjerget og cyklede nedad gennem bydelen El Bornes smalle gader. Det var en skøn, spansk dag, og den skulle afsluttes på en stilfuld maner.

Og nu står jeg altså her ved Francesc’ butikhotel i den lille by Cabrils ikke langt fra Barcelona. Hotellet ligger ca. 100 meter fra kirken og landsbyens forretninger. Den gamle masia udstråler en særegen skønhed. Værelserne er perfekte: Antikke møbler kombineret med glødende spanske farver og moderne detaljer. Hotellets gæster sidder på terrassen, og vandet i swimmingpoolen klukker sagte, mens dagen går på hæld. ”Hvad er det for en duft?” spørger jeg Omar. ”Det er duften af det ægte Spanien!” siger han med et smil.
 • Charmerende hotel
 • Få de bedste tips til udflugter
 • Tæt på hyggelige restauranter
 • Solbad på terrassen

Værelsestyper

Det charmerende, historiske hotel med kun ni værelser har en perfekt beliggenhed i den lille, rolige landsby Cabrils, og det er et usædvanlig smukt sted. Landsbyen ligger kun 20 km fra Barcelona og 1 times kørsel til Girona. Når du ankommer til den gamle, røde bygning, får du en varm velkomst af Francesc. Hans masia stammer fra det 17. århundrede og fortjener med rette en plads på den catalanske bygningsfredningsliste. Fra terrasserne og plænerne er der udsigt til havet i det fjerne, og her kan du nyde freden og stilheden. Der er en lille udendørs swimmingpool med to solterrasser med liggestole, parasoller og en bar. Man mærker tydeligt, at ejerne ønsker at gøre livet så komfortabelt som muligt for gæsterne. Ejerne vil elske at give dig lokale tips til hvad du kan give dig til under dit ophold i området, samt lave reservationer for dig hos restauranterne i Cabrils. Hver morgen serveres der en enkel, men god international morgenmad. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi. Hotellet har også en smagfuld og hyggelig dagligstue, hvor du kan låne en bog, som du kan slappe af med ved pejsen. Det autentiske ydre er også bibeholdt inden døre, hvor den smagfulde indretning med antikviteter fra egnen danner en smuk helhed med den gamle bygnings oprindelige, perfekt bevarede detaljer. Der er virkelig tale om en ægte catalansk oplevelse. Og har du behov for turisttravlheden, så finder du også den inden for rækkevidde. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel.
Dobbeltværelse superior
2 personer
Dit dobbeltværelse udstråler smagfuld, autentisk og moderne luksus, og det er indrettet med antikviteter fra egnen. Hvert værelse er opkaldt efter et sted i Europa som fx Pamplona, Sevilla, Toscana, Menorca og Costa Brava. Værelset er udstyret med moderne badeværelse med badekåber og badetøfler, bad eller brusebad, toilet og hårtørrer. Der er en stor dobbeltseng, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og tv. Der er ingen egen balkon eller terrasse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 23:00)
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset; i receptionen)
 • Lobby
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser
 • Faciliteter for handicappade (tilgængelig med kørestol)
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • have
 • Rengøring af værelset
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
 • Udendørs legeplads
Obligatoriske omkostninger
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 16 år ca. 1,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(opvarmet, liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Tennisbane
 • Paddletennis
 • Cykeludlejning

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Ja
Mundbind både inde- og udendørs er obligatorisk at bære, selv med tilstrækkelig afstand. Mundbind er påkrævet for alle over 6 år. For børn mellem 3 og 5 år anbefales mundbind. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden / ved svømmebassiner og under træning, her er mundbind dog ikke påkrævet. Mundbind er ikke obligatorisk i store naturområder uden for det travle centrum og på boulevarder, hvor du kan overholde de 1,5 meters afstand samt stranden på de Kanariske Øer. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden, for tiden vides det ikke, om du skal bære mundbind på stranden. Reglerne vil være tydeligt synlige, før du går ind på stranden. Cateringreglerne forbliver uændrede i øjeblikket. Hvis du sidder på en restaurant eller bar, er mundbind ikke obligatorisk, så snart du dog rejser dig, skal du tage mundbind på. Vær opmærksom! Du risikerer en bøde, hvis du ikke følger reglerne.
COVID-19-test inden afrejse
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 72 timer og skal derfor tages senest 72 timer inden afgang. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen. Gælder for alle rejsende over 6 år.
COVID-19-test på destinationen
-
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 6 personer udenfor din egen husstand. Maks. 4 på de Kanariske Øer.
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis
Udgangsforbud fra kl. 22:00 -  06:00 (Fra kl. 23:00 - 06:00 i Andalucian/C. del Sol/Lanzarote)
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (4 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker restauranterne i Valencia/C. Blanca kl.17. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker barerne i Valencia/C. Blanca kl.17.
Klubber, Natteliv
Åbent
Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 23. (22 i nogle regioner).
Butikker
Åbent
De fleste butikker lukker kl. 20 dog variere det fra region til region.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Der findes pt. ingen information herom.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Strande
Åbent

Mundbind er påkrævet. (Gælder ikke strande på de Kanariske Øer)

Benidorm: reservation kræves på Levante og Poniente stranden.

Lufthavne
Åbent
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer.
Offentlig transport og taxi
Åbent
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer.
Tankstationer
Åbent
Tankstationer må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende.
Godt at vide
Ja
I Catalonien / C. Brava / C. Valencia / C. Brava / Andalucia / C. del Sol er det ikke tilladt at rejse udenfor regionen.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.