Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
Den side du leder efter findes ikke (længere). Du er blevet videresendt til en relateret side, så du kan finde hvad du leder efter her.
  1. Home
  2. Spanien
  3. Andalusien
Andalusien

Ferie Andalusien

Fly information

Sightseeing i Andalusien

En af mine yndlingsaktiviteter i sommerferien i Andalusien er at besøge de autentiske landsbyer som Ronda og Nerja. På min sidste rejse gennem Andalusien og Alicante  besluttede jeg mig for at besøge disse landsbyer, og jeg nød virkelig at gå rundt i gaderne på udkig efter lokale butikker og restauranter. Jeg kan også glæde mig over den rige kultur og arkitektur, som området har at byde på. Jeg elsker at beundre de smukke mauriske bygninger i Alhambra i Granada. Jeg har også gjort et stop i Sevilla under min forårsferie. Bag hvert hjørne gemmer der sig en smuk og autentisk spansk overraskelse! Jeg stødte på de typiske spanske haver, som f.eks. den kongelige Alcazar. Skønheden er så slående, at jeg næsten ikke tør tro mine øjne.
Derudover rejser jeg lejlighedsvis til den sydligste spids af Spanien, Gibraltar. Her har du en uendelig udsigt, og på en klar dag kan du endda se Afrika. Og det bedste af det? Med en fly & drive-ferie i Andalusien kan jeg nemt nå det hele med min lejebil, så jeg behøver ikke at gå glip af nogen højdepunkter i min solskinsferie.

Kulinarisk rejse gennem Andalusien

De lange kystlinjer og strande får det til tider til at se ud som om, man befinder sig på en spansk ø, når man besøger dette område. Når du rejser i Andalusien, vil du ofte se både, der griller sardiner på havet og i havnene. Hvis du er i nærheden af Malaga, bør du virkelig smage en såkaldt "espeto de sardinas". Om aftenen skaber de grillede både en smuk effekt, da ilden står i skarp kontrast til den mørke himmel. Du kan også nyde andre typer fisk her på de lokale restauranter, f.eks. rejer al pil pil. Jeg sørger altid for at have plads til dessert, for den springer jeg aldrig over her. Min mund løber næsten i vand, når jeg tænker på de søde pestiños og alfajores. Lækkert!

Vejret: Andalusisk sommerkærlighed

Andalusien er den sydligste del af det spanske fastland, og jeg elsker at komme her om sommeren for at holde badeferie. Det kan blive ret varmt her med temperaturer på over 35 grader. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, er foråret eller efteråret det bedste tidspunkt at tage til Andalusien. I måneder som marts og oktober er det endnu ikke særlig varmt, men allerede varmt nok til at smide jakken (15-25 grader). Tip: leder du efter vintersol i Andalusien? I vintermånederne november, december og januar er det rart at have en ekstra trøje med, fordi det kan køle ned om aftenen.

Ferie i Andalusien: oplev denne del af det spanske fastland

Passion for livet... det er det, det hele handler om i Sydspanien. Du kan smage det i de lækre tapas og høre det i den brændende, temperamentsfulde musik. Hvis det stod til mig, ville jeg tage på ferie i Andalusien hvert år. Denne spanske region er berømt for sine smukke byer som Sevilla og Granada. Smalle, snoede gader fører dig fra den ene overraskelse til den anden: skjulte gårdhaver med springvand og imponerende bygninger med paradisiske haver. Uden for byerne finder du Costa del Sol og Costa de la Luz, hvor du kan holde ferie ved havet med kilometervis af gyldne sandstrande. Det er virkelig en unik del af Middelhavsområdet.

Små hoteller & lejligheder i Andalusien

Jeg har masser af gode tips til en lille ferie i Andalusien at dele med dig. Jeg har været så heldig at opdage mange smukke indkvarteringer, og der er virkelig ingen mangel på autentiske steder som en cortiho, posada eller finca i Spanien! I Andalusien er disse boliger ofte omdannet til charmerende hoteller, fine lejligheder eller hyggelige bed & breakfasts. Vil du gerne på en børnevenlig ferie med hele familien? Så vil jeg anbefale dig at kigge på et spansk feriehus eller en villa, så ved du med sikkerhed, at du har al den plads, du har brug for.

Mine spanske indkvarteringer er ofte små og kan hurtigt blive optaget i de populære måneder. Ønsker du at bestille en bilferie eller en flyrejse til Andalusien? Så vær hurtig! Leder du efter inspiration? Så tag et kig på mine seneste opdagelser eller mine last minute rejser til Andalusien.
Fly & Drive i Andalusien

Godt at vide: En flyrejse til Andalusien med os, er altid inklusiv leje af bil og indkvartering.

Se kortet

Mine opdagelser væk fra mængden

Vejret i løbet af din ferie

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
17ºC
20ºC
23ºC
28ºC
30ºC
31ºC
28ºC
24ºC
20ºC
16ºC
Min. temp.
6ºC
8ºC
9ºC
12ºC
13ºC
17ºC
19ºC
20ºC
18ºC
15ºC
11ºC
8ºC