Casas Ojen

Når jeg rejser rundt, nyder jeg at være del af den lokale befolkning. Da jeg faldt over Casas Ojén, var jeg forelsket med det samme. De små byhuse midt i landsbyen Ojéns centrum passer perfekt til mig! Jeg sidder og nyder solen på tagterrassen og kigger ud over de hvide huse. I det fjerne kan man endda skimte havet. Hvor må det være skønt at bo sådan et sted. De hyggelige, fuldt udstyrede huse byder på enhver komfort. Endvidere må du gøre brug af faciliteterne på det nærliggende Hotel La Posada del Angel, et af mine andre fund. Jeg vinker til mine spanske naboer, der går forbi nede på torvet. Da jeg hilste på dem her til morgen, følte jeg mig hjemme med det samme, og de gav mig gode tips om de bedste restauranter og forretninger i landsbyen. Der er fx en lille delikatesseforretning, der sælger ægte spanske lækkerier. Jeg lader mig glide endnu dybere ned i sædet og nyder udsigten, inden solen går ned. Jeg føler mig som en fisk i vandet i ’min’ landsby…
 • Unikke feriehuse
 • Gåafstand til billedskøn landsby
 • Indrettet med øje for detaljen
 • Solbad på terrassen

Værelsestyper

Casas Ojén består af to nyrenoverede landsbyhuse i centrum af Ojén, der er en lille bjerglandsby. Landsbyen ligger ikke langt fra Marbella, men den er sjovt nok endnu ikke spoleret af masseturismen. Du lever sammen med dine spanske naboer og tager del i det spanske landsbyliv. Casa Feunte ligger på landsbyens torv, Plaza Andaluz, med hyggelige fortovscafeer og diverse restauranter. Casa Charcas ligger lige om hjørnet. Fra tagterrassen har du udsigt over landsbyens hvide huse og havet i det fjerne.
Mellem 1. april og 1. december er det muligt at benytte sig af faciliteterne ved Hotel La Posada del Angel, der ligger små 300 meter fra husene. Du kan svømme i den overdækkede, opvarmede swimmingpool (gratis) eller spise morgenmad i patioen (mod betaling). Her kan du også henvende dig i forbindelse med evt. spørgsmål om husene, eller hvis du ønsker information om omgivelserne.

Ved denne bolig er det muligt at bestille ekstra kost og pleje. Du kan vælge dette i bookingtrinnene. Her vil du også se priserne.
2-værelses villa Type A, Casa Fuente
2-4 personer

Det hyggelige lille byhus består af tre etager. I stueetagen er der køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, elkedel, brødrister, opvaskemaskine og vaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue med en topersoners sovesofa og tv med internationale stationer ligger på 1. etage. Den øverste etage rummer soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brusebad og håndvask. Tagterrassen har bord og stole samt grill. Her kan du slappe af og nyde udsigten over de hvide huse og havet i det fjerne. Villaen har desuden aircondition og Wi-Fi.

Casa Fuente er beregnet til maksimalt to voksne og to børn eller tre voksne.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses villa Type B, Casa Charcas
2-6 personer

Det hyggelige lille byhus består af to etager og en stor tagterrasse. I stueetagen er der stue og tilstødende stort, åbent spisekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, kogeplader, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine og vaskemaskine. Stuen er indrettet med et stort spisebord samt sofahjørne med brændeovn, topersoners sovesofa samt tv med internationale kanaler. Ved siden af køkkenet er der et soveværelse med eget badeværelse. Soveværelse nummer to ligger på 1. etage, og det har også eget badeværelse. På tagterrassen står der liggestole, siddemøbler, et stort spisebord samt grill og ekstra køleskab. Villaen er desuden udstyret med aircondition, Wi-Fi, varme og en varmtvandsinstallation på solenergi.

Casa Charcas er beregnet til maksimalt fire voksne og to børn.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

4-værelses villa (3 soveværelser)
3
 • Antal sovepladser: 6
 • Terrasse med udendørs møbler
 • Køkken
 • køleskab
 • dybfryser
 • microbølgeovn
 • kombi mikrobølgeovn
 • kaffemaskine
 • Elkedel
 • brødrister
 • opvaskemaskine
 • vaskemaskine
 • TV (satellit-tv)
 • Aircondition (justeres individuelt )
 • Opholdsstue, siddehjørne
 • Soveværelse(r): 3 soveværelser
 • soveværelse 1: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng 180 x 200 cm), første sal
 • soveværelse 2: 2 sovepladser (2 x enkeltseng 90 x 190 cm), første sal
 • soveværelse 3: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng 140 x 200 cm), anden sal
 • Badeværelse(r): 2 badeværelser
 • Badeværelse 1, første sal: brusebad, vask, toilet, bidet
 • Badeværelse 2, anden sal: brusebad, vask, toilet, bidet
 • trådløs internet på værelset: gratis
 • slutrengøring: ca. 50,00 € pr. enhed pr. ophold (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt, obligatorisk)

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • slutrengøring: ca. 50,00 € pr. enhed pr. ophold (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt, obligatorisk)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbin
Ja
Er mundbind både inde- og udendørs obligatorisk at bære, selv med tilstrækkelig afstand. Mundbind er påkrævet for alle over 6 år. For børn mellem 3 og 5 år anbefales mundbind. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden / ved svømmebassiner og under træning, her er mundbind dog ikke påkrævet. Mundbind er ikke obligatorisk i store naturområder uden for det travle centrum og på boulevarder, hvor du kan overholde de 1,5 meters afstand. Afstandsreglerne skal også overholdes på stranden, for tiden vides det ikke, om du skal bære mundbind på stranden. Reglerne vil være tydeligt synlige, før du går ind på stranden. Cateringreglerne forbliver uændrede i øjeblikket. Hvis du sidder på en restaurant eller bar, er mundbind ikke obligatorisk, så snart du dog rejser dig, skal du tage mundbind på. Vær opmærksom! Du risikerer en bøde, hvis du ikke følger reglerne.
COVID-19-test inden afrejse
Ja
Rejsende til Spanien, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 72 timer og skal derfor tages senest 72 timer inden afgang. Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
COVID-19-test på destinationen
-
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 6 personer. Maks. 10 personer på de Kanariske Øer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis
Hele Spanien (undtagen De Kanariske Øer) har udgangsforbud. Udgangsforbud  varierer fra region til region; for eksempel i Catalonien gælder et udgangsforbud fra kl. 22:00 -  06:00
Restauranter
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region fx. lukker restauranterne i Andalusien kl.18. Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
Mundbind er påkrævet når du går rundt. Barer lukker kl. 22:00 (kl. 01 på de Kanariske Øer)
Klubber, Natteliv
Åbent
Diskoteker i Barcelona er lukket, men barer er åbne indtil midnat. Diskotekter er lukket på Costa Brava og Costa Dorada. Diskotekerne lukker kl. 23. (22 i nogle regioner).
Butikker
Åbent
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
Der findes pt. ingen information herom.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Strande
Åbent
Lufthavne
Åbent
Regler for transfer
Offentlig transport og taxi
Åbent
Tankstationer
Åbent
Tankstationer må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Ja
Der foretages stikprøver af temperaturmålinger af indrejsende.

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.