Casas Ojen

Når jeg rejser rundt, nyder jeg at være del af den lokale befolkning. Da jeg faldt over Casas Ojén, var jeg forelsket med det samme. De små byhuse midt i landsbyen Ojéns centrum passer perfekt til mig! Jeg sidder og nyder solen på tagterrassen og kigger ud over de hvide huse. I det fjerne kan man endda skimte havet. Hvor må det være skønt at bo sådan et sted. De hyggelige, fuldt udstyrede huse byder på enhver komfort. Endvidere må du gøre brug af faciliteterne på det nærliggende Hotel La Posada del Angel, et af mine andre fund. Jeg vinker til mine spanske naboer, der går forbi nede på torvet. Da jeg hilste på dem her til morgen, følte jeg mig hjemme med det samme, og de gav mig gode tips om de bedste restauranter og forretninger i landsbyen. Der er fx en lille delikatesseforretning, der sælger ægte spanske lækkerier. Jeg lader mig glide endnu dybere ned i sædet og nyder udsigten, inden solen går ned. Jeg føler mig som en fisk i vandet i ’min’ landsby…
 • Unikke feriehuse
 • Gåafstand til billedskøn landsby
 • Indrettet med øje for detaljen
 • Solbad på terrassen

Værelsestyper

Casas Ojén består af to nyrenoverede landsbyhuse i centrum af Ojén, der er en lille bjerglandsby. Landsbyen ligger ikke langt fra Marbella, men den er sjovt nok endnu ikke spoleret af masseturismen. Du lever sammen med dine spanske naboer og tager del i det spanske landsbyliv. Casa Feunte ligger på landsbyens torv, Plaza Andaluz, med hyggelige fortovscafeer og diverse restauranter. Casa Charcas ligger lige om hjørnet. Fra tagterrassen har du udsigt over landsbyens hvide huse og havet i det fjerne.
Mellem 1. april og 1. december er det muligt at benytte sig af faciliteterne ved Hotel La Posada del Angel, der ligger små 300 meter fra husene. Du kan svømme i den overdækkede, opvarmede swimmingpool (gratis) eller spise morgenmad i patioen (mod betaling). Her kan du også henvende dig i forbindelse med evt. spørgsmål om husene, eller hvis du ønsker information om omgivelserne.

Ved denne bolig er det muligt at bestille ekstra kost og pleje. Du kan vælge dette i bookingtrinnene. Her vil du også se priserne.
2-værelses villa Type A, Casa Fuente
2-4 personer

Det hyggelige lille byhus består af tre etager. I stueetagen er der køkken med køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, elkedel, brødrister, opvaskemaskine og vaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue med en topersoners sovesofa og tv med internationale stationer ligger på 1. etage. Den øverste etage rummer soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brusebad og håndvask. Tagterrassen har bord og stole samt grill. Her kan du slappe af og nyde udsigten over de hvide huse og havet i det fjerne. Villaen har desuden aircondition og Wi-Fi.

Casa Fuente er beregnet til maksimalt to voksne og to børn eller tre voksne.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-værelses villa Type B, Casa Charcas
2-6 personer

Det hyggelige lille byhus består af to etager og en stor tagterrasse. I stueetagen er der stue og tilstødende stort, åbent spisekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, kogeplader, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine og vaskemaskine. Stuen er indrettet med et stort spisebord samt sofahjørne med brændeovn, topersoners sovesofa samt tv med internationale kanaler. Ved siden af køkkenet er der et soveværelse med eget badeværelse. Soveværelse nummer to ligger på 1. etage, og det har også eget badeværelse. På tagterrassen står der liggestole, siddemøbler, et stort spisebord samt grill og ekstra køleskab. Villaen er desuden udstyret med aircondition, Wi-Fi, varme og en varmtvandsinstallation på solenergi.

Casa Charcas er beregnet til maksimalt fire voksne og to børn.

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (uden selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

4-værelses villa (3 soveværelser)
3
 • Antal sovepladser: 6
 • Terrasse med udendørs møbler
 • Køkken
 • køleskab
 • dybfryser
 • microbølgeovn
 • kombi mikrobølgeovn
 • kaffemaskine
 • Elkedel
 • brødrister
 • opvaskemaskine
 • vaskemaskine
 • TV (satellit-tv)
 • Aircondition (justeres individuelt )
 • Opholdsstue, siddehjørne
 • Soveværelse(r): 3 soveværelser
 • soveværelse 1: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng 180 x 200 cm), første sal
 • soveværelse 2: 2 sovepladser (2 x enkeltseng 90 x 190 cm), første sal
 • soveværelse 3: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng 140 x 200 cm), anden sal
 • Badeværelse(r): 2 badeværelser
 • Badeværelse 1, første sal: brusebad, vask, toilet, bidet
 • Badeværelse 2, anden sal: brusebad, vask, toilet, bidet
 • trådløs internet på værelset: gratis
 • slutrengøring: ca. 50,00 € pr. enhed pr. ophold (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt, obligatorisk)

Forplejning

Ingen forplejning
Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
Obligatoriske omkostninger
 • slutrengøring: ca. 50,00 € pr. enhed pr. ophold (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt, obligatorisk)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
1,5 meter
2 m i Catalonien.
Mundbind
Nej
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja
Rejsende fra høj-risiko lande/regioner, skal kunne vise en negativ PCR-test. Testen må ikke være ældre end 72 timer (eller Antigen ældre end 48 timer). Rejsende skal også have udfyldt en sundhedserklæring, inden ankomst til destinationen. Fra den 1. juli 2020 efter indtjekningen (du skal indtaste et sædenummer) skal den rejsende udfylde en sundhedserklæring via dette link eller via Spain Health Travel App. Efter udfyldelse af sundhedserklæringen modtager du en QR-kode, som du skal vise ved ankomst til destinationen.
Gælder for alle rejsende over 11 år.
COVID-19-test på destinationen ved ankomst
-
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja

Ingen test inden hjemrejse til Danmark.

Er du fuld vaccineret og rejsende fra et orange eller gult land ved ankomst til Danmark, skal du ikke testet eller i karantæne.

Karantæne ved ankomst til destinationen
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Fuerteventura: Maks. 6 personer
Tenerife: Maks. 4 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Maks. 2 husstande.
Fuerteventura/ Gran Canaria / La Palma / Baleariske Øer / Lanzarote/ Valencia: Maks. 10 personer.
Tenerife: Maks. 6 personer.
Andalusien / C. del Sol: Maks. 8 personer.
Catalonien / C. Brava: Maks. 8 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Delvis

Marbella fra kl. 02 - 07

Fra d. 25 juli:
Alicante, Benidorm og Calpe fra kl. 01 - 06

Restauranter
Åbent
Maks. 75% af kapaciteten er tilladt. Der må maks. sidde 6 personer ved hvert bord (10 på de Kanariske Øer og Lanzarote). De fleste restauranter lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Mallorca / Ibiza: Åbent til kl. 23. Valencia/ Blanca: Åbent til kl. 00.30 Catalonien: Åbent til kl. 00.30 - mundbind er påkrævet når der ikke spises C. Brava/Andalucien: Åbent til kl. 01 (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22 Regler for hygiejne og afstand skal overholdes.
Barer
Åbent
De fleste barer lukker kl. 22:00 dog variere det fra region til region. Catalonien / C. Brava / Andalucien / C. del Sol åbent til kl. 24. (Andalucien maks. 4 personer pr. bord indenfor og 10 personer udenfor) Mallorca/Ibiza åbent til kl. 23 Costa Blanca åbent til kl. 00.30 Gran Canaria / Lanzarote / Fuerteventura: Ingen bestemte tider. Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22
Klubber, Natteliv
Delvis åben

De fleste diskoteker er lukket.

På fastlandet er diskotekerne åben til kl. 02:00, men mundbind er obligatorisk.
Catalonien: nattelivet er tilladt med nogle begrænsninger.
Andalucien / Comunidad Valenciana: Diskoteker og klubber indtil kl. 2:00 med begrænsinger. (Obligatorisk registrering på klubberne i Andalucien)
Tenerife: Ingen servering af alkohol efter kl. 22

Supermarkeder og apoteker
Åbent
Supermarkeder må ikke sælge alkohol efter kl. 22:00.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åbent
Der er begrænsninger. Lukket på Gran Kanaria og Lanzarote.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Delvis
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor De Baleariske Øer / Andalusien / C. del Sol / C. Valencia / C. Blanca: Tilladt. Tenerife: Begivenheder med over 750 gæster er ikke tilladt.
Regler for transfer
Ja
Kun 50% af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 
Offentlig transport og taxi
Åbent

Kun 50 % af kapaciteten tilladt på de Kanariske øer. 

Kun 33 % af kapaciteten tilladt på Tenerife. 

Strande
Delvis Åbent

Tenerife: strande og parker er lukket mellem kl. 8:00 og 6:00

Costa del Sol lukket fra kl. 23:00 - 7:00

Godt at vide

Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Rejsedeltagere

Vælg dine rejsedeltagere her. Baseret på disse data vil du få relevante informationer og priser
Vælg lufthavn

Der er opstået en fejl.

Desværre gik noget galt. Kontakt gerne mit team, så de kan tjekke om det er muligt at booke denne feriebolig.