Cortijo El Guarda

 1. Home
 2. Spanien
 3. Andalusien
 4. Cortijo El Guarda
Kulinarisk

Cortijo El Guarda

For flere hundrede år siden var biskoppen i Sevilla på udkig efter et sted, hvor han i private omgivelser kunne nyde den andalusiske ro, de bakkede landskaber og det skønne solrige klima. Hvad han ikke vidste dengang var, at Hans og Miranda mange hundrede år senere var på udkig efter nøjagtigt det samme. Og at de alle tre ville gå gennem porten til Cortijo el Guarda og med det samme tænke: This is it. Det samme gjaldt for mig.

Jeg hørte en folkloristisk sang i baggrunden, som de lokale sikkert udmærket kunne danse tango til, da jeg i morges var på vej til den 500 år gamle cortijo. ”Det er det skønneste sted under solen,” var der en, der havde sagt til mig. ”Et B&B med fem værelser, hvor du kan slappe perfekt af i autentiske og komfortable omgivelser, men med alle mulige seværdigheder inden for rækkevidde.” Lidt efter dukkede cortijo’ens kridhvide mure op i det fjerne som en smuk kontrast til de stadig grønne, andalusiske bakker.

Hans og Miranda stod – sammen med hunden Sam - og ventede på mig på gårdspladsen med de smukke, hvidkalkede mure, tårnene og appelsintræerne. Der gik ikke lang tid, før jeg stiftede bekendtskab med værtsparrets magiske touch, der har tryllet stedet om til en lille, luksuriøs perle: De vidunderlige værelser med ægyptisk sengelinned, komfortable åbne brusenicher, træbordene i skyggen, de moderne siddegrupper i solen, massage i tårnværelset og swimmingpoolens klukken i den sagte brise. 

Jeg har lige været rundt for at beundre stedets herligheder og standser ved porten. Udenfor står solsikkerne og nikker op mod solen. ”Langt borte, men alligevel så tæt ved alting,” ler Hans. Jeg nikker tilfreds. ”Jeg tror ikke, at jeg skal nogen steder i dag,” siger jeg og ler tilbage.
 • Stemningsfuld cortijo
 • De venlige ejere står altid klar
 • Indrettet med øje for detaljen
 • Lad dig overraske af de lokale produkter

Opdag det lokale køkken ved denne kulinariske indkvartering

Mandag, onsdag og fredag er der fest på Cortijo El Guarda. Den lokale chefkok gæster nemlig stedet på de disse dage og tilbereder et dejligt måltid til gæsterne af friske, lokale råvarer. Mmmm!

Kulinarisk

Kulinarisk

Ved mine kulinariske ferieboliger kan du, for eksempel, bage hjemmelavet brød i en stenovn, plukke vindruer i markerne omkring en agriturismo til den hjemme-producerede vin, eller kokken i den traditionelle restaurant kan hente friske grøntsager fra haven. Løber dine tænder også allerede i vand?

 • Ferieboliger med atmosfære
 • Kulinariske smagsoplevelser
 • Prøv det lokale køkken
 • Lad dig overraske af unikke råvarer

Værelsestyper

Deres søgen førte dem endda helt til Sydafrika, men til sidst fandt Hans og Miranda det perfekte sted i Andalusien. De havde altid drømt om et sted, hvor man kunne slappe af og føle sig hjemme, nyde landskabet og få batterierne ladet op. Et sted hvor der var fred og ro, men alligevel også interessante seværdigheder i nærheden. Og sidst men ikke mindst, der skulle være varmt, autentisk og masser af atmosfære. Deres tålmodighed blev belønnet, for efter at have ledt i årevis fandt de to omsider deres næsten 500 år gamle cortijo med en stor indre gårdsplads, hvidkalkede mure, smukke autentiske detaljer og oven i købet i rolige og landlige omgivelser. De tryllede stedet om til et Bed & Breakfast bestående af fem smagfulde og komfortable værelser. Og der er virkelig kræset for hver eneste detalje. De har opført en swimmingpool med stort loungeområde med liggestole, der kan bestilles middage tilberedt af en lokal chefkok på mandage, onsdage og fredage, og i tårnet kan du slappe af med en massage (på forespørgsel). Det hyggelige spisekøkken er udstyret med en stor brændeovn og komfortabel spiseplads, og der er selfservice bar med diverse drikkevarer. Med andre ord: Det perfekte sted at trække sig tilbage på, men med nok af spændende muligheder i omgivelserne. Glutenfri måltider er muligt på forespørgsel. Obs! Vejen til denne indkvartering kan være lidt udfordrende på grund af smalle og stejle veje samt skarpe sving.
Dobbeltværelse superior
2 personer
Superior-dobbeltværelserne udstråler rustik luksus og er udstyret med al moderne komfort. De er større end de almindelige værelser og har også sofahjørne. De er udstyret med rummelig walk in-bruseniche. Du kan være sikker på en god nattesøvn, for din king size-seng har førsteklasses madrasser og ægyptisk sengelinned. Superior-værelserne er på ca. 40 m2 og har udgang til privat terrasse. Der er kaffe- og tefaciliteter samt Wi-Fi. De tykke mure sørger for god isolering og kølige nætter. Det er evt. muligt at sætte en barneseng ind på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Dobbeltværelse standard
1-2 personer
Standarddobbeltværelserne udstråler rustik luksus og er udstyret med al moderne komfort. De har rummelig walk in-bruseniche. Du kan være sikker på en god nattesøvn, for din king size-seng har førsteklasses madrasser og ægyptisk sengelinned. Værelserne er på ca. 20 m2 og har udgang til privat terrasse. Der er kaffe- og tefaciliteter samt Wi-Fi. De tykke mure sørger for god isolering og kølige nætter.

Pris udelukkende baseret på ophold & morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Reception
 • Ingen elevator
 • Safetybox
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads ca. 10 meter
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 2 gange pr. uge: ingen ændring i løbet af ophold
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 7 gange pr. uge: ingen ændring i løbet af ophold
 • Mulighed for brusebad ved afrejse
 • Bagageopbevaring
 • Cykelparkering
 • have: liggestole, parasol
 • solterrasse: liggestole, parasol
 • Rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (længde: 10 meter, bredde 5 meter, dybde mellem 1,45 og 19,5 meter)(liggestole, parasol)

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
Offentlig transport
Tilladt
Maske er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Maske er påkrævet.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Maske er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Maske er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Maske er påkrævet. Maksimalt 20 personer.
Barer
Åbent
Maske er påkrævet. Barer på Mallorca har lukket.
Butikker
Åbent
Maske er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Dog ikke alle steder.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Dog ikke alle. Maske er påkrævet.
Casinoer
Åbent
Maske er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Maske er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages tilfældige temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet. Fra 1. juli skal gæster der rejser til Spanien downloade app'en "SPAIN HEALTH TRAVEL APP" og indtaste deres informationer. App'en vil efterfølgende generere en QR-kode, som skal bruges når du ankommer til landet. Din personlige data bil blive håndteret af de spanske sundhedsmyndigheder, for kontrol over de forskellige destinationer, om nødvendigt. Fra 1. august vil det blive obligatorisk for rejsende til Spanien at hente app'en.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet. Der vil blive taget stikprøver i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at vente i lufthavnen på testsvar.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.