Andalusien

Spanien

Ferier i Andalusien

Andalusien er berømt for sine pragtfulde byer som fx Sevilla og Granada. Smalle stræder bugter sig gennem de gamle bykerner og fører dig fra den ene overraskelse til den anden: Skjulte gårdhaver med springvand og imponerende bygninger med paradisiske haver. Uden for byerne finder du vilde kyster med kilometerlange gyldne sandstrande. Passion og temperament, det er de to nøgleord, der bedst kendetegner den sydligste del af Spanien. Dem genfinder du også i de himmelske tapas og i sydens lidenskabelige, temperamentsfulde musik. 

Mere om Andalusien

Ferie Andalusien

Seværdigheder Andalusien

Jeg elsker at indsnuse stemningen i Andalusiens autentiske landsbyer som fx Ronda og Nerja eller at slentre drømmende rundt i pragtfulde mauriske bygningsværker som Alhambra i Granada. De typiske spanske haver som Royal Alcazar i Sevilla er også altid et sikkert hit på min liste. Fra Gibraltar, Spaniens sydligste punkt, skimter man Afrika ude i horisonten. Og det allerbedste ved det hele? Du kan nå at få alle højdepunkterne med, for alt er inden for rækkevidde, når man har en bil til rådighed.

Mad og drikke Andalusien

Langs med den andalusiske kyst støder man ofte på små fiskerbåde, der griller sardiner ombord. Hvis du holder ferie i nærheden af Malaga, bør du smage en såkaldt espeto de sardinas . Det er et smukt og stemningsfuldt syn, når flammerne fra grillen på bådene lyser mod den mørke aftenhimmel. Eller smag en af de mange andre fiskeretter, fx gamba’s al pil pil. Jeg sørger dog altid for, at der også er plads til en dessert, for de er uimodståelige på disse kanter. Mine tænder løber i vand, når jeg tænker på de lækre pestiños en alfajores. Det er himmelske mundfulde!

Vejret Andalusien

Andalusien ligger i den sydligste del af Spanien, så om sommeren kan temperaturerne ryge i vejret (over 35 grader). Er du til aktive ferier, kan du bedst planlægge din rejse til Andalusien om foråret eller efteråret. Da er klimaet ikke for varmt, men alligevel mildt og behageligt til udendørs aktiviteter og slentreture i byerne (15-25 grader).

close

Få rabat på drømmeferien i 2019

Kan du også mærke, at vinteren for alvor har gjort sit indtag? I kulden drømmer jeg mig altid til sydens sol og varme. Men det skal ikke forblive en drøm for dig! Hvis du allerede nu bestiller din ferie, så kan du med rabatkoden BOOKTIDLIG300 få 300 kr. i rabat* per person til din næste ferie. *Rabatten gælder indtil d. 31. december 2018 med afrejse mellem 01.04.19-31.10.19. Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke ombyttes til kontanter.

De smukkeste ferieboliger: Andalusien

Langt væk fra mængden