Kulinarisk

Hotel Spa La Romana

“Den hundredeårgamle vingård lå og sygnede hen. Der blev ikke produceret vin mere, gården lå tydeligvis og ventede på, at der kom nogen og pustede nyt liv i den,” Magdalena ler og blinker. Hendes forældre købte fincaen for mange år siden, og hun faldt pladask for stedet. ”Jeg følte, at gården havde et hav af muligheder. Jeg så i ånden en masse mennesker sidde og nyde et lækkert måltid i haven eller dase ved swimmingpoolen med udsigt over markerne omkring Costa Blanca. Og jeg forestillede mig, at der blev indrettet en moderne spa, hvor gæsterne kunne slappe af med massage, sauna og forskellige bade, alt sammen i maurisk stil. Jeg forestillede mig de elegant og smagfuldt indrettede hotelværelser, hyggelige men i en nutidig stil. Og jeg forestillede mig store moderne vinduespartier kombineret med fincaens autentiske detaljer.”
Magdalena holder inde for at trække vejret. Hun viser mig rundt på sit Hotel Spa la Romana. ”Og så gav mine forældre mig nøglerne.” Hendes begejstring havde åbenbart også overbevist forældrene. I tankerne havde Magdalena allerede planlagt alt ned til mindste detalje. Jeg ser mig omkring. Nogle steder er de gamle vinfade stadig synlige, og smukke autentiske detaljer dukker op hist og her, men det er den moderne stil, der præger helhedsindtrykket. Store vinduespartier, lys og rummelighed. Kunst. Smukke objekter. Magdalena er en person, der kræser for detaljen. Hun har brugt to år på at føre alle sine ideer  ud i livet. ”Åh, ja,” hun bliver stående, da vi er kommet ud i den blomstrende have. ”Og jeg forestillede mig også, at mine gæster ville gå rundt med et smil på læben – hver eneste dag.” Jeg sender hende et smil og tænker: Ja, det gælder også for mig. Og det er et smil, der ikke forsvinder lige med det samme. Og da slet ikke, da hun spørger: “Har du lyst til en massage?”
 • Unikt spahotel
 • Luksuriøse wellnessfaciliteter
 • Omgivet af vinmarker
 • Smag autentiske retter i restauranten

Opdag det lokale køkken ved denne kulinariske indkvartering

Dette indkvarteringssted ligger omgivet af vinmarker. Prøvesmag de lokale vine sammen med et hjemmelavet måltid. Magdalena tilbereder de lokale specialiteter med et helt unikt og originalt twist, og resultatet er himmelsk!
Kulinarisk

Kulinarisk

Ved mine kulinariske ferieboliger kan du, for eksempel, bage hjemmelavet brød i en stenovn, plukke vindruer i markerne omkring en agriturismo til den hjemme-producerede vin, eller kokken i den traditionelle restaurant kan hente friske grøntsager fra haven. Løber dine tænder også allerede i vand?

 • Ferieboliger med atmosfære
 • Kulinariske smagsoplevelser
 • Prøv det lokale køkken
 • Lad dig overraske af unikke råvarer

Værelsestyper

Du vil ikke komme til at kede dig på Magdalenas hundredårgamle vingård, for stedet er en fest for sanserne. Fincaen er smukt restaureret og moderne indrettet. Ved renovationen er alle autentiske detaljer bevaret, og fincaen er udsmykket med gamle vinfade og antikke kunstværker. Hotel Spa La Romana ligger midt i det smukke landskab med en vidunderlig udsigt over vinmarkerne. Terrassen er omgivet af blomster og planter. Hotellet har en swimmingpool som er åben fra 1/5 til og med 31/10. Du kan slappe af i spaen og få forskellige behandlinger (mod betaling). Spaen er kun åben i weekenden.

Restauranten har lokale retter på menuen med - kan man forestille sig andet - et helt specielt Magdalena-twist. Selvfølgelig kan du også nyde et lækkert glas vin. Vær opmærksom på at restauranten er lukket søndag aften om sommeren såvel som om vinteren.
Dobbeltværelse
1-2 personer
Hotellet har 18 smukke værelser, der alle har en pragtfuld udsigt over det mediterrane landskab. Værelserne er lyse, rummelige og moderne. De er udstyret med dobbeltseng, badeværelse med brusebad og bad, aircondition, satellit-tv samt sikkerhedsboks. Fra terrassen er der smuk panoramaudsigt over vinmarkerne.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.
Juniorsuite
1-3 personer
Hotellet har 18 smukke værelser, der alle har en pragtfuld udsigt over det mediterrane landskab. Værelserne er lyse, rummelige og moderne, juniorsuiten er størst. Den er udstyret med dobbeltseng, badeværelse med brusebad og bad, aircondition, satellit-tv samt sikkerhedsboks. Til en evt. 3. gæst kan der stilles en seng ind på værelset.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Generelt
 • Autentisk overnatningssted
 • Moderne indrettet
 • Børnevenligt
 • Reception (åben fra kl. 08:00 - 00:00)
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset; i receptionen)
 • Lobby
 • Parkeringsplads
 • Handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 7 gange pr. uge
 • Mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • Rengøring af værelset 7 gange om ugen
 • Husdyr tilladt
Restaurant
 • Spisesteder: Restaurant, à la carte-restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Tilkøb
 • husdyr, ekskl. mad: ca. 15,00 € pr. enhed pr. nat (skal nævnes ved bestilling, betales lokalt)
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, liggestole, parasol)
Sportsfaciliteter
 • Golfpark (ca. 20 kilometer)
Wellness
 • Wellness/spa (mod betaling)inkluderer: solarium, sauna (mod betaling), hamambehandlinger, jacuzzi (mod betaling), swimmingpool (mod betaling), afslapningsrum, massage (mod betaling) (mod betaling)
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
1,5 meter
Offentlig transport
Tilladt
Maske er påkrævet.
Max antal personer samlet udendørs
20 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Maske er påkrævet.
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Maske er påkrævet.
Tankstationer
Åbent
Maske er påkrævet.
Restauranter
Åbent
Maske er påkrævet. Maksimalt 20 personer.
Barer
Åbent
Maske er påkrævet. Barer på Mallorca har lukket.
Butikker
Åbent
Maske er påkrævet.
Vandland (offentlige)
Åbent
Dog ikke alle steder.
Forlystelsesparker
Åbent
Mundbind er påkrævet. Nogle steder er forlystelsesparker lukket
Zoologiske haver
Åbent
Nogle steder er zoologiske haver lukket.
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Museer
Åbent
Maks. 50% af den tilladte kapacitet, både indenfor og udenfor
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
-
Der findes pt. ingen information herom.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Dog ikke alle. Maske er påkrævet.
Casinoer
Åbent
Maske er påkrævet.
Lufthavne
Åbent
Maske er påkrævet. Regler for afstand og hygiejne skal overholdes. Der foretages tilfældige temperaturmålinger af indrejsende og alle gæster skal udfylde en sundhedsformular ved ankomst til landet. Fra 1. juli skal gæster der rejser til Spanien downloade app'en "SPAIN HEALTH TRAVEL APP" og indtaste deres informationer. App'en vil efterfølgende generere en QR-kode, som skal bruges når du ankommer til landet. Din personlige data bil blive håndteret af de spanske sundhedsmyndigheder, for kontrol over de forskellige destinationer, om nødvendigt. Fra 1. august vil det blive obligatorisk for rejsende til Spanien at hente app'en.
Karantæne
-
Ja, hvis du er smittet med coronavirus
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
-
Ikke påkrævet. Der vil blive taget stikprøver i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at vente i lufthavnen på testsvar.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
-
Sundhedserklæring
Nej
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Nej
Regler for transfer
-

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.