Mere end 20 års erfaring med unikke ferier - Gæstebedømmelse 9,1 - Medlem af rejsegarantifond SGR og RID
small-scale ferie eliza was here

Unikke ferier væk fra mængden

Gå på opdagelse i Middelhavet

  1. Home
  2. Small-scale ferie

Autentiske og charmerende ferieboliger

Hvor alle andre går til højre, går jeg til venstre

En unik ferie væk fra mængden, hvor du kan nyde fred og ro, hvor ejerne byder dig velkommen med et smil. Det er det jeg elsker.

Jeg har altid haft en forkærlighed for at holde ferie væk fra de store turistområder, og derfor elsker jeg at opsøge små, ukendte steder i Middelhavet. Jeg lader mig fordybe i det lokale liv, og nyder at smage kulturen igennem lækre retter og traditioner. Nyd stilheden, roen og nærkontakten med de gæstfri mennesker du møder.

Med lejebilen der er inkluderet i mine pakkerejser, kan du selv udforske området du besøger, og du er ikke afhængig af anden transport. Jeg elsker at køre igennem det magiske landskab i Toscana, eller lede efter gemte strande på Cypern. En autentisk oplevelse er garanteret, når du tager på en unik ferie med lejebil væk fra mængden!

fleksibel udvekslingsgaranti
  • Nyd din unikke ferie væk fra mængden
  • Rejs trygt og ubekymret
  • I gennemsnit vurderes mine ferier med 9,1 af tidligere gæster
flyrejse ferie eliza was here

Med fly

ferie med lejebil eliza was here

Med egen bil

Unikke feriedestinationer væk fra mængden

Find det perfekte sted til en afslappende ferie

Om det er på en skøn ø i Middelhavet, eller blandt smukke bjerge på fastlandet; alle mine feriesteder er placeret fantastiske steder. I hvert land jeg besøger, leder jeg efter steder der lader dig opleve de aller bedste sider af din destination.

Gæstfrie ejere

Du er deres gæst, ikke bare endnu en i rækken

Mine ferieboliger skiller sig ikke bare ud fordi, at er autentiske, men også fordi de har gæstfri ejere, og unikke beliggenheder der gør opholdet helt specielt. Jeg sørger altid for, at der er swimmingpool eller en strand i nærheden, og så ligger alle mine ferieboliger omkring Middelhavet, hvor du kan nyde lækker mad og et behageligt klima.

For at vælge alle disse unikke ferieboliger, besøger jeg personligt hvert sted og taler med ejerene og de lokale jeg møder. Sådan sikrer jeg mig at du får en unik oplevelse, væk fra mængden, i gæstfri og smukke omgivelser. Det er netop det der gør en unik ferie væk fra mængden så speciel.