Small-scale ferier

Gå på opdagelse i Middelhavet

  1. Home
  2. Small-scale ferie

Autentiske og charmerende ferieboliger

Skønne steder indenfor Europas grænser

Jeg har altid haft en forkærlighed for at holde ferie væk fra mængden og masseturismen, og derfor elsker jeg at opsøge små, ukendte steder i Middelhavet. Jeg lader mig fordybe i det lokale liv, og nyder at smage kulturen igennem lækre retter og traditioner. Nyd stilheden, roen og nærkontakten med de gæstfri mennesker du møder.

Og fordi jeg ved jeg ikke er alene om denne kærlighed for small-scale ferier, deler jeg med glæde mine fund med dig!

Vidste du at...

Alle mine pakkerejser inkluderer fly, ophold og lejebil!

eliza was here usp icons

Gæstfri ejere

Mine ferieboliger skiller sig ikke bare ud fordi de er small-scale, men også fordi de har gæstfri ejere, og unikke beliggenheder der gør opholdet helt specielt. Jeg sørger altid for at der er swimmingpool eller en strand i nærheden, og så ligger alle mine ferieboliger omkring Middelhavet, hvor du kan nyde lækker mad og et behageligt klima.

For at vælge alle disse unikke ferieboliger, besøger jeg personligt hvert sted og taler med ejerene og de lokale jeg møder. Sådan sikrer jeg mig at du får en unik oplevelse, væk fra mængden, i gæstfri og smukke omgivelser. Det er netop det der gør en small-scale ferie så speciel.

En small-scale ferie med lejebil

Med den lejebil der er inkluderet i mine pakkerejser, kan du udforske dine omgivelser på egen hånd når du er på ferie. Du er ikke afhængig af noget, og kan nyde landskabet imens du kører igennem Toscanas bakker eller langs de rå kyster på Cypern. På en small-scale ferie med lejebil er du garanteret en autentisk oplevelse!