• Home
  • Service & Kontakt

Hvem er Eliza?

Læs mere

Dette er min historie

Afslapning i en hængekøje eller smage de lækreste hjemmelavede retter, lavet af passionerede ejere?

Dette er for mig, grunde til at pakke mine tasker og hoppe på et fly. På stedet bliver jeg som regel mødt af en lokal ven, som kan bringe et smil frem på mine læber. Det er de ekstraordinære historier og gæstfriheden, der viser mig, at jeg er i rette omgivelser. På trods af den altid overraskende entusiasme og imødekommenhed, foretrækker jeg at rejse rundt med min egen bil. Undervejs møder jeg de mest særlige lokale, jeg stopper altid på et lokalt marked og jeg sætter stor pris på en solid landlig frokost. Mens jeg spiser, lytter jeg gerne til tips til, hvor jeg kan tilbringe natten. Undervejs skriver jeg alle tips ned, tænker på, hvor jeg først skal tage hen, men mine tanker er allerede langt væk. –Hvor er livet dog skønt ved Middelhavet ...

Når alle andre drejer til højre, drejer jeg til venstre. På den måde opdager jeg de mest ekstraordinære destinationer og indkvarteringer.

About Eliza

Ønsker du at følge mine eventyr? Tjek da også min blog.

Godt at vide

Unikke ferieboliger

Alle flyrejser er inkl. fly, indkvartering og billeje

Besøges af Eliza hvert år

Unikke ferieboliger

Unikke ferieboliger

Jeg er altid på udkig efter de mest unikke steder, væk fra mængden og masseturismen. Her kan du leve dig ind i lokalbefolkningens levevis, og opleve deres dagligdag på tæt hold.

Alle flyrejser er inkl. fly, indkvartering og billeje

Alle flyrejser er inkl. fly, indkvartering og billeje

På min hjemmeside kan du finde både fly- og kør selv rejser. Bestiller du en flyrejse, er billeje altid inklusiv i prisen. Så du skal ikke med nogen overfyldte turistbusser, men du er på egen hånd, og kan med din egen bil, drage ud på egne eventyr. Derudover tilbyder jeg også kør selv rejser til en række sydeuropæiske destinationer.

Besøges af Eliza hvert år

Besøges af Eliza hvert år

For at sikre mig, at alle mine indkvarteringer tilbyder en ægte og troværdig oplevelse, besøger jeg dem hvert år. Det er selvfølgelig hyggeligt, at få en snak med alle ejerne, men samtidig holder jeg mig ajour med alle nyheder, tiltag og forbedringer.

Hvordan er det begyndt

I 2001 kørte jeg langs Algarvekysten, da jeg ved tilfældighed stødte på det, der blev Eliza was here's første indkvartering. Her begyndte min passion for, at opdage autentiske og unikke steder og indkvarteringer. I 2008 nåede jeg min første milepæl, da jeg kunne tilføje den 10. destination til min liste. Nu, en del år og mange destinationer senere, er min passion og kærlighed for unikke steder ikke blevet mindre! Der er stadig så meget at opdage…

Mine destinationer

På udkig efter uopdagede strande. Smagen af lokale køkkener. Aftener der kan nydes under en stjerneklar himmel, med et koldt glas vin. Det er det, jeg holder mest af. De uspolerede, autentiske steder, væk fra mængden og masseturismen, finder jeg ved Middelhavet.

De smukkeste destinationer

Selvfølgelig har hele verden noget at byde på, men nogle destinationer er bare noget helt særligt. I disse lande, har jeg fundet de smukkeste steder.

Se alle destinationer

Mine opdagelser

Gæstfri ejere, en særlig beliggenhed og autentisitet er udgangspunktet for alle mine opdagelser. Mine perler er de indkvarteringer med et ekstra unikt touch. Disse indkvarteringer har fået en særlig plads i mit hjerte, og dem vil jeg altid kunne anbefale. Her kan du forvente en helt særlig oplevelse.

Er du på udkig efter en bestemt ferie, så tag et kig på mine temasider, såsom bryllupsrejser eller børnevenlige rejser. Her kan du finde inspiration til, at finde den ideelle ferie der passer til dine behov og ønsker.

Har du allerede bestemt dig for en destination, men kan du ikke vælge mellem alle mine indkvarteringer? Lad dig inspirere i vores søgefunktion, og benyt filtrene til at finde den ideelle ferie.

Se alle mine opdagelser