• Home
 • Service & Kontakt
Service & Kontakt
 • Rundrejse forespørgsler

  Dette felt er obligatorisk Udfyld venligts et gyldigt navn
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk Indtast et gyldigt telefonnummer

  Eliza was here finder din privacy vigtig og behandler derfor dine data i overensstemmelse med vores privacy erklæring.

  Send
 • Generelle forespørgsler

  Dette felt er obligatorisk Udfyld venligts et gyldigt navn
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk Indtast et gyldigt telefonnummer

  Eliza was here finder din privacy vigtig og behandler derfor dine data i overensstemmelse med vores privacy erklæring.

  Send

Flyselskabernes generelle betingelser

Hvad er mine flytider?

Alle afgange med Eliza was here er med charterfly. Et charterflyselskab har ret til at ændre en flyvnings afgangstid indtil sidste øjeblik. Som organisation er Eliza was here i dette tilfælde, afhængigt af flyselskabet. Der er sandsynlighed for, at tiderne vil blive ændret kort før afrejsen. Afgangstiderne bliver ca. uge for afrejsen meldt fra flyselskabet til Eliza was here, dette er dog stadig med forbehold for ændringer. Så snart Eliza har modtaget afgangstiderne, (og rejsen er fuldt betalt) sender vi billetterne med angivne flytider. Du vil have billetterne senest 3-4 dage før afrejse. Det anbefales at tjekke tekst-tv eller lufthavnens hjemmeside for præcise afgangstider dagen før afrejse.

Kan jeg reservere et sæde?

Ved afgange med Norwegian til Italien, Cypern, Algarve, Costa de Lisboa, Madeira, Malta, Lefkas, Santorini, Catalonien, Gran Canaria, Tenerife, Ibiza, Alicante og Andalusien er det muligt at tilføje en sædereservation. Dette er muligt ind til 6 timer før afgang. Du logger ind med dit PNR-nummer, som du finder på din faktura og dit efternavn (efternavnet skal være hovedbookerens). Sådan kan du sørge for, at familien sidder samlet. Babyer (0-2 år) har som udgangspunkt ikke ret til en eget sæde. Hvis du alligevel gerne vil have, at din baby har sit eget sæde, tag da kontakt til os.

Det er desværre ikke muligt at reservere sæde på forhånd for Elizas andre afgange. Henvend dig derfor venligst i god tid ved skranken i lufthavnen på afrejsedagen, hvis du har specielle ønsker til placering i flyet.

Hvordan kan jeg checke ind før min flyrejse?

Du kan checke ind i lufthavnen ved at være der min. 2 timer før afgang og checke ind ved skranken eller anviste selvbetjeningsstandere. De korrekte afgangstider vises på din voucher. Du også kan tjekke dagen før afrejsen på lufthavnens hjemmeside for ændringer.

For afgange med Norwegian til Italien, Cypern, Algarve, Costa de Lisboa, Madeira, Malta, Lefkas, Santorini, Catalonien, Gran Canaria, Tenerife, Ibiza, Alicante og Andalusien er det muligt at checke ind online 24 timer før afgang. Du logger ind med dit PNR-nummer, som du finder på din faktura og dit efternavn. Efternavnet skal være det samme, som den, der har booket rejsen hos Eliza was here.

Desværre er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at checke ind online for Elizas andre afgange.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?

For alle passagerer, uanset flyselskab, der rejser fra/i eller med stop-over i EU, er der restriktioner for mængden af flydende væsker som kan medbringes i håndbagagen. Det er tilladt at medbringe sammenlagt maksimalt 1 liter væske, cremer og geleer i håndbagagen. Hver genstand må ikke overstige 100 ml, og flydende væsker, cremer og geleer skal pakkes i separate gennemsigtige genlukkelige plasticposer som skal fremvises i sikkerhedskontrollen.

SAS

For afgange med SAS må passagerer fra 2 år, medbringe et stykke håndbagage, maks. 5 kg (55 x 40 x 23 cm). Spædbørn under 2 år, uden eget sæde, kan ikke medbringe egen håndbagage. Dog må mad og drikke til turen medbringes.

Som udgangspunkt har alle passagerer fra 2 år, ret til 0 kg indchecket bagage. Du kan altid tilkøbe indchecket bagage, se priserne for dette i booking trin 2.
Børn under 2 år må medbringe op til 10 kg indchecket bagage, men ikke egen håndbagage. Hvis du rejser med et spædbarn, må du medbringe en sammenklappelig klapvogn uden ekstra omkostninger. Klapvognen skal pakkes i en godkendt plastpose til transportering, der kan købes i lufthavnen.

Norwegian

For afgange med Norwegian må passagerer fra 2 år, medbringe et stykke håndbagage, maks. 10 kg (55 x 40 x 23 cm), samt en lille personlig genstand, fx en lille håndtaske eller lille computertaske.
Disse skal dog kunne placeres under sædet foran dig i flyet. Spædbørn under 2 år, har ikke betalt for et sæde, og kan derfor ikke medbringe egen håndbagage. Dog må mad og drikke til turen medbringes

Som udgangspunkt har alle passagerer fra 2 år, ret til 0 kg indchecket bagage. Spædbørn under 2 år, uden eget sæde, må medbringe op til 5 kg indchecket bagage, dette kan være i en separat taske eller i forældrenes bagage, samt en indchecket klapvogn per spædbarn.
Du kan altid tilkøbe indchecket bagage, se priserne for dette i booking trin 2.

For afgange til Italien, Cypern, Algarve, Costa de Lisboa, Madeira, Malta, Lefkas, Santorini, Catalonien, Tenerife, Ibiza, Alicante og Andalusien er 20 kg bagage per person inkluderet i prisen.

Vueling

For afgange med Vueling må passagerer fra 2 år, medbringe et stykke håndbagage, maks. 10 kg (55 x 40 x 20 cm), samt en lille personlig genstand, fx en lille håndtaske eller lille computertaske. Disse skal dog kunne placeres under sædet foran dig i flyet. Spædbørn under 2 år, uden eget sæde, må ikke medbringe håndbagage, dog må mad og andre fornødninger til babyen gerne medbringes.

Som udgangspunkt har alle passagerer fra 2 år, ret til 0 kg indchecket bagage. Du kan altid tilkøbe indchecket bagage, se priserne for dette i booking trin 2.

Aegean Airlines

For afgange med Aegean Airlines må alle passagerer fra 2 år medbringe et stykke håndbagage, maks. 8 kg (56 x 45 x 25 cm). Derudover må man medbringe én personlig genstand, fx en dametaske eller en tynd computertaske, som kan være under sædet foran dig. Spædbørn under 2 år, uden eget sæde, må gratis medbringe en standard størrelse taske på maks. 6 kg til ting, der er vigtige for barnets komfort og pleje, som håndbagage, samt en klapvogn som indchecket bagage.

Som udgangspunkt har alle passagerer fra 2 år, ret til 0 kg indchecket bagage. Du kan altid tilkøbe indchecket bagage, se priserne for dette i booking trin 2.

Flyselskaber

Speciel bagage

Har du planer om at medbringe speciel bagage på ferien, som fx sportsudstyr, dit kæledyr eller en kørestol, vil jeg råde dig til at overveje størrelsen på din bil. Det vil gøre ferien lidt sjovere, hvis du har plads nok til det hele. Vi hører gerne fra dig så vi kan være behjælpelige med at informere flyselskabet.

Fra hvilken lufthavn kan jeg flyve?

Til alle destinationer kan du flyve fra Kastrup Lufthavn (København). Til enkelte destinationer tilbyder vi også afgang fra Billund, Aalborg og Aarhus.

Med hvilket flyselskab skal jeg flyve?

Eliza samarbejder med anerkendte og sikre flyselskaber. Hvilket flyselskab der benyttes på de enkelte ruter fremgår af hjemmesiden, fakturaen og dine rejsedokumenter.
Hovedsagelig flyver vi med SAS, Norwegian, Vueling, og Aegean Airlines. For alle flyvninger er kun Economy Class sæder til rådighed.

Service ombord

På alle flyvninger er det muligt at købe snacks og drikkevarer i selskabets "a la carte service". Det betyder at spise og drikke under turen er for egen regning.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg rejser med en baby?

Det er tilladt at rejse med en baby, når den er mindst 7 dage gammel. Hvis babyen er for tidligt født, skal rejsen godkendes af egen læge. Din baby skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Under flyrejsen sidder du med din baby på skødet på et sæde, der er beregnet til dette. Her vil der være ekstra iltmasker beregnet til babyer, samt en babysele koblet på din sikkerhedssele. Du kan dog også, mod ekstrabetaling, reservere et sæde til din baby, hvis du ønsker dette. Da skal du selv medbringe en autostol (se flyselskabets regler for dette).

Det er tilladt at medbringe mad, der er nødvendig under flyrejsen, i din håndbagage. Din baby har for det meste ikke ret til egen håndbagage, da din baby ikke får tildelt et sæde.

Læs mere om de specifikke regler for at rejse med spædbørn på det specifikke flyselskabs hjemmeside. Hvis du rejser med mere end én baby, vær da opmærksom på, at nogle flyselskaber har restriktioner for, hvor mange spædbørn de tillader per voksen.

Hvad er prisen for at rejse med en baby?

Prisen for din baby er i de fleste tilfælde 300 kroner i administrationsgebyr.

Din baby tæller som oftest ikke med i værelsesbesætningen, derfor bliver administrationsgebyret fordelt på de andre rejsende i samme booking.

Ved nogle indkvarteringer regnes babyen med, og i disse tilfælde kan det umiddelbart se ud til, at prisen for din baby er højere end de 300 kroner. Dette er fordi, at den fulde pris bliver fordelt på alle rejsedeltagere, inklusivt din baby. Du vil dog kunne se i din faktura, som du modtager i en e-mail efter booking, at priserne fordeler sig forskelligt på børn, voksne og babyer i bookingen.

Kan mine flytider blive ændret?

Da alle mine flyvninger drives af charterselskaber, kan jeg desværre ikke sige præcist, hvad tid du vil blive fløjet til din destination. Flyselskaberne kan ændre flytider i sidste øjeblik.