• Home
 • Service & Kontakt
Service & Kontakt
 • Rundrejse forespørgsler

  Dette felt er obligatorisk Udfyld venligts et gyldigt navn
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk Indtast et gyldigt telefonnummer

  Eliza was here finder din privacy vigtig og behandler derfor dine data i overensstemmelse med vores privacy erklæring.

  Send
 • Generelle forespørgsler

  Dette felt er obligatorisk Udfyld venligts et gyldigt navn
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk
  Dette felt er obligatorisk Indtast et gyldigt telefonnummer

  Eliza was here finder din privacy vigtig og behandler derfor dine data i overensstemmelse med vores privacy erklæring.

  Send

Du beslutter selv, hvilken rute du tager. Du har friheden til at gøre, som du lyster og bare nyde omgivelserne i dit eget tempo. Det synes jeg er meget vigtigt på en ferie. Til alle min ferier er både direkte fly og bil inkluderet i prisen. For at sikre kvaliteten af bilen, og den tilhørende service, samarbejder jeg med Sunny Cars. Her er ”all-inclusive” billeje virkelig alt inklusiv, på den måde vil du aldrig blive konfronteret med ubehagelige gebyrer.

Billeje kategori

Standardbilen der er inkluderet i pakken, og de mulige opgraderinger som du kan bestille til din flyrejse, finder du ved hver indkvartering under fanen 'Billeje'. En lejebil af den mindste kategori (mini) er altid inkluderet i din flyrejse. De viste bilmodeller er vejledende for den kategori, hvor de falder under. Det betyder, at du ikke altid får den viste model, men en tilsvarende bil stillet til din rådighed. Så længe bilen har sikkerhedsseler til passagerantallet, er alle passagerne forsikret. Bemærk! Fra kategori compact er fem sikkerhedsseler garanteret i bilen.

Billeje Gozo

Når du tager på ferie til Gozo, lander du i Maltas lufthavn. Du henter der din lejebil ved udlejeren og kører til Cirkewwa. Dette er Maltas havn, hvorfra færgen til Mgarr Gozo afgår. Du køber selv din færgebillet. Du køber din billet, både til hen- og hjemrejsen på færgen, du kan ikke købe billetterne online. Efter sejladsen, der varer cirka 25 minutter, kører du fra Gozos havn til din ferieindkvartering. På dagen for din hjemrejse, tager du færgen tilbage fra Mgarr Gozo til Cirkewwa og afleverer din lejebil i Maltas lufthavn.

Hvad er inkluderet?

Til din rejse er billejen altid inkluderet for hele perioden. Du afhenter og returnerer bilen i lufthavnen.

I billejen er følgende inkluderet:

 • Ubegrænset kilometertal
 • Obligatorisk ansvarsforsikring på 7,5 mio.
 • Skadesforsikring (CDW)
 • Tyverisikring (TP)
 • Tilbagebetaling af selvrisiko (i tilfælde af skade)
 • Dækning af glas, dæk, undervogn og tagskader
 • En ekstra chauffør
 • 24/7 assistance på Sunny Cars’ nødnummer

Udlejeren vil muligvis forsøge at tilbyde dig en ekstra forsikring, når du afhenter bilen. Dette kan du afvise. Billejen, jeg har arrangeret til dig med Sunny Cars, er altid alt inklusiv forsikret. Kontroller altid, før du kører, om bilen har tidligere skader og påpeg disse til udlejeren med det samme.

Vigtigt!

Billejen er inkluderet i pakkeprisen, og på stedet betaler du for eventuelle ekstra serviceydelser eller tilbehør direkte til den lokale partner. Den lokale udlejer kræver også et obligatorisk depositum som garanti. Du kører væk i et objekt, der repræsenterer en væsentlig værdi. Depositummet er en garanti for udlejeren i tilfælde af skade, tyveri, bedrageri eller forsømmelighed. Depositummet er forskelligt per destination og lokale partner. Beløbet er altid tydeligt angivet i billejebetingelserne. For at betale depositummet kræves der et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn med en gyldig pinkode.

Hvad er kravene, hvis du ønsker at leje en bil?

 1. Hovedføreren af bilen skal have et gyldigt kreditkort, i eget navn, til betaling af depositummet. Der skal bruges PIN-kode til kreditkortet.
 2. Kontrollér venligst minimums- og maksimumsalderen for at leje en bil. Desværre bliver der ikke lavet undtagelser for disse regler. Nedenfor finder du betingelserne for hver destination og sæson.
 3. Kontrollér hvor længe du skal have haft et gyldigt kørekort. Dette kan være forskelligt fra destination til destination. Nedenfor finder du betingelserne for hver destination og sæson.

Betingelser

Find Sunny Cars generelle betingelser her. Betingelserne kan variere per destination. Nedenfor finder du de gældende betingelser for hver destination. Læs dette omhyggeligt og undgå på den måde problemer ved ankomsten!

Afrejse april 2020 t/m oktober 2020
Afrejse november 2019 t/m marts 2020

Kan jeg checke ind online?

Har du booket en ferie med biludlejning til Algarve, Costa de Lisboa, Mallorca, Andalusien, Ibiza, Gran Canaria, Tenerife, Sardinien eller Grækenland? Så er det muligt at tjekke ind online for lejebilen på forhånd. Når du henter din lejebil, kan der forekomme travlhed ved biludlejeren. Ved at checke ind online, sørger du for, at din kontrakt allerede er udfyldt, når du ankommer! Via den lyserøde knap på din billejevoucher, som du finder i din personlige portal under 'Pre-registration', kan du registrere den primære chauffør og checke ind online. Dette er muligt indtil 24 timer før ankomst til lufthavnen på din destination.

Den sekundære chauffør kan tilføjes ved biludlejeren, når I afhenter lejebilen. Denne kan tilføjes ved at fremvise kørekort.

Skade

Har du ved et uheld lavet skade på bilen? Ingen panik, du er fuldt forsikret. Udfyld en skadesrapport med det samme på stedet. Kontakt derefter udlejeren. Telefonnummeret til den lokale udlejer står på de papirer, du modtog da du hentede bilen. I samråd med udlejningsfirmaet bestemmes det, om du kan fortsætte, eller om du skal have en ny lejebil. Det er også vigtigt at rapportere skaderne til Sunny Cars via deres nødnummer. Sunny Cars kan også rådgive dig i, hvad du bedst kan gøre.

Den lokale partner debiterer skadesbeløbet, op til maksimalt det fulde betalte depositum. Partneren vurderer den nøjagtige skade og opkræver dig forskellen mellem den faktiske skade og depositummets beløb. Du vil blive refunderet hele skadesbeløbet, hvis du deklarerer dette hos os. Når du er tilbage i Danmark kan du deklarere skaden gennem Eliza was here. Kontakt os så vi kan informere dig om de nødvendige oplysninger og dokumenter, som vi har brug for, for at kunne hjælpe dig. Foretrækker du at deklarere skaden direkte hos Sunny Cars? Udfyld da online deres skadesanmeldelse.

Tips!

Før afrejse:
 • Læs din voucher og betingelserne godt igennem, så du ved, hvad du kan forvente.
 • Rejser I med 4 personer eller flere, anbefaler jeg, at I opgraderer til en større kategori eller booker en ekstra bil. Mod et ekstra gebyr kan I opgradere til en anden kategori. Ønsker I at booke en ekstra bil, tag da kontakt til os, så kan vi beregne en pris til jer. Er en større kategori ikke ledig, tager vi kontakt til jer.
 • Depositummet bliver blokeret på dit kreditkort, så tag derfor højde for at beløbet du har til rådighed på kortet midlertidig er lavere. Når lejeperioden ophører, refunderer/frigiver udlejeren depositummet indenfor 10 arbejdsdage. Kreditkort selskabet/banken har brug for lidt tid til at behandle din debet og kredit. Hvornår det reserverede eller debiterede beløb er synligt igen, afhænger af dit kreditkortselskab/bank.
Under afhentning:
 • Aflever lejebilen med samme mængde benzin i tanken, som da du hentede den. Normalt er dette fuld-fuld. Vi fraråder at lave andre aftaler, da dette vil blive dyrere for dig.
 • Tegn ikke ekstra forsikringer når du henter lejebilen. Du er fuldt forsikret. No-Risk-garantien er en forsikring vi har forhandlet for alle vores kunder. Laver du skader under din ferie, må du acceptere at den lokale udlejer debiterer skadesbeløbet. Du kan deklarere det afskrevne beløb når du returnerer fra din ferie.
 • Kontrollér bilen godt for eventuelle skader, inden du forlader udlejeren. Er du i tvivl, kan du altid kontakte Sunny Cars servicenummer. De er klar til at hjælpe 24/7.
Ved aflevering:
 • Husk alle dine ejendomme.
 • Gem din billeje kontrakt i mindst 8 uger efter aflevering.
 • I tilfælde af skade, gem da skadesrapporten i mindst 8 uger.