Promotion

Rundrejser

Rundrejse under din ferie

Har du allerede en destination i tankerne, men kan du ikke vælge mellem alle indkvarteringerne? Det forstår jeg godt! Nogle gange vil du bare se, opdage og smage på så mange ting som muligt. Er det tilfældet, så er en rundrejse ideel til dig! Du kan kombinere to, tre eller flere indkvarteringer under din ferie.

Hvordan bestiller du en rundrejse?

Via nedenstående formular kan du skrive alle dine ønsker, og jo mere specifik du kan være, des bedre. Så går vi i gang og sender dig et tilbud! Du kan også ringe til os på 89 88 24 29. Vi giver gerne tips og hjælper dig på vej.

Mine tips til en dejlig rundrejse

Andalusien, den temperamentsfulde sydlige del af Spanien, er den ideelle destination til en rundrejse. Her kombinerer jeg fx gerne slentreture gennem de smalle hvide gader i Frigilliana med et besøg til de imponerende bygningsværker i Ronda. Eller tilføj Tarifa til din rundrejse, og slut din ferie af på den fantastiske kyststrækning!

I Algarve rejser jeg også gerne rundt, for at opleve flere steder. Start her din ferie ved kysten, for at besøge de uberørte strande og hank derefter op i din kuffert og tag til den charmerende landsby Lagos. Eller træk i vandrestøvlerne og rejs mere nordpå. Tag på vandretur i skyggen af de mange kork- og eukalyptustræer. Det hele er muligt her!

Italien er også perfekt til en middelhavs-oplevelsesrejse, hvor du overnatter flere steder. Tag på en tur gennem den eventyrlige by Assisi i Umbrien og slut af med et ophold mellem de grønne bakker i Toscana.

Dette er selvfølgelig kun et par eksempler på rundrejser ved Middelhavet. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med mange flere muligheder. Har du fx en specifik indkvartering, som du gerne vil kombinere med noget andet? Udfyld da formularen med dine ønsker, og jeg kontakter dig så hurtigt som muligt.

Sorter efter:

Lufthavn

Afrejse

Rejselængde

Pris per person

Ophold

Antal værelser

Forplejning

Transport

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteter

Wi-Fi

Kategori

Temaer

Specialiteter