Hotel da Vila

Under en frokost fortalte Andre mig om sin nye ‘kærlighed’ ikke langt fra sit eget hotel Estalagem Ponta do Sol. ”Det er et spørgsmål om at have sans for detaljen, ” sagde han. Hotel Estalagem var allerede på et tidligere tidspunkt blevet prisbelønnet som et af de bedste designhoteller, og det var de samme arkitekter, der nu havde hjulpet med at trylle det gamle fængsel om til et fantastisk sted ved navn Hotel da Vila. Efter frokosten rejste jeg mig og sagde: “Lad os gå.” Han så spørgende på mig, men forstod så med det samme, hvor jeg ville hen.

Og nu står jeg her ved havet foran det pragtfulde Hotel da Vila. ”Hils på stedets ejer, Joe Teixeira.” Andre ler, for inden jeg kan nå at lukke munden op, begynder Joe allerede med sin historie. ”Som barn gav jeg fangerne cigaretter gennem disse vinduer. Det der engang var celler for fangerne, er nu bygget om til hotelværelser. ” Efter en afstikker til Californien vendte Joe flere år senere tilbage til det sted, som han havde tabt sit hjerte til. Fængslet var for længst blevet lukket, og på den selvsamme terrasse, hvor jeg havde spist frokost med Andre, mødte de to mænd hinanden for første gang. ”Hotel da Vila så dagens lys i solskinnet den formiddag. Jeg husker tydeligt Andres ord: ‘We are going to make a business with the heart'.”

Med Joes historie i baghovedet træder jeg ind på hotellet. Og jeg forstår med det samme, hvad de mener. Både udførelsen og den smagfulde indretning med masser af design er i topklassen. De udvendige skodder giver allerede et subtilt fingerpeg: Hotellet er indrettet i sort-hvidt. Værelserne har franske altaner med udsigt over havet, sengene er royale, møblerne er håndlavede og specialdesignede til funktion og formål. Det er hvidt, smagfuldt og helt zen. Restauranten danner kontrast til alt det hvide. Her er alt af træ og naturlige materialer, og man ser ikke noget i sort eller hvidt nogen steder. Hotellet er virkelig usædvanlig gennemført, intet er overladt til tilfældighederne. Alting vidner om de to mænds sikre stil og perfektionisme, om det så er, hvordan spejlene er hængt op. Da jeg lidt efter sidder ude på terrassen under de imponerende, gamle palmer og nyder en kop kaffe sammen med et par lokale, erfarer jeg, at også smagen er perfekt. Jeg sidder og tænker på, hvordan André kom ind i Joes liv. Hvordan Joe gav fangerne cigaretter, og hvordan jeg nu sidder her, hvor alting kom sammen, og stirrer ud over det billedskønne hav. ‘Business with the heart.' Mit hjerte slår næsten en kolbøtte af dyb taknemmelighed.

 • Moderne boutique hotel
 • Gåafstand til stranden
 • Rig på historie
 • Stilfuld indretning

Værelsestyper

Hotel da Vila ligger lige ud til havet i Ponta do Sols charmerende, historiske centrum. Hotellet ligger ved en vej, der dog ikke er særlig trafikeret. Det oprindelige fængsel har bibeholdt den historiske udstråling, der går fint i spænd med den moderne og smagfulde indretning. Landsbyen Ponta del Sol kan kan takke sit navn for øens fleste soltimer, så dem kommer man absolut ikke til at mangle her på stedet. Hotel da Vilas fjorten værelser er unikt og moderne indrettet. Arkitekten har ladet sg inspirere af lokale materialer, og indretningen er en kombination af elegante og landlige detaljer. På fire minutters gåafstand af hotellet ligger Hotel Estalagem Ponta do Sol, hvor du kan gøre brug af swimmingpoolen og andre faciliteter, sidstnævnte dog somme tider imod betaling. Alle værelser har udsigt over havet og fransk balkon, så du kan indsnuse den friske havlugt. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
Dobbeltværelse med udsigt over havet
2 personer

De moderne indrettede værelser er smagfulde og danner en skøn og behagelig  ramme omkring dit ophold. De befinder sig på 1., 2. eller 3. etage og har alle badeværelse med brusebad, hårtørrer, aircondition, minibar, fladskærms-tv med satellitforbindelse samt gratis Wi-Fi. Fra den franske balkon har du fantastisk udsigt over havet.

 

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 16
 • Samlet antal etager: 3
 • Samlet antal bygninger: 1
 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • solterrasse
 • Rengøring af værelset 1 gang pr. dag
 • Husdyr tilladt (kun små dyr / hunde)
 • safetybox på værelset: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Restaurant
 • Spisesteder: à la carte-restaurant
 • Barer: Bar
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • udendørs swimmingpool (lukket fra torsdag 7 januar 2021 til onsdag 17 februar 2021)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind
Ja
Både inde- og udendørs. Se information for undtagelser.
Covid-19-test før afrejse
Ja
Gældende for alle over 12 år. Testen skal være taget senest 72 timer inden flyafgang. Testresultatet skal være negativ og vises ved ankomst.
Covid-test på destinationen
Ja
Sundhedserklæring
Ja
Det er obligatorisk at gennemføre den epidemiologiske undersøgelse. Du kan udfylde dette via: https://madeirasafe.com/#/login 12 til 48 timer før afrejse.
Karantæne
Ja
Ved et positivt testresultat for COVID-19 henvises passageren til et udpeget hotel og sættes i karantæne. Regeringen i Madeira-regionen dækker omkostningerne til behandling, indkvartering og måltider på det udpegede hotel, og efter 7 dage testes passageren igen for COVID-19.
Maks. antal personer udendørs
Ja
5 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand:

Samlinger af mere end 5 personer er forbudt, medmindre i er fra samme familie. Gælder på de offentlige vej og områder, mellem kl. 18 og 5 den følgende dag.

Alt handel, inklusive stormagasiner og supermarkeder, vil være lukket mellem kl. 17 og 8.

Undtagelser inkluderer apoteker, klinikker samt tankstationer (kun til tankning af køretøjer)

Restauranter
Åben
1,5 meters afstand er påkrævet og brug af maske når der cirkuleres rundt i restauranten. Lukker kl. 17.
Barer
Åben
1,5 meters afstand, mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang. Lukker kl. 17.
Klubber, Natteliv
Lukket
1,5 meters afstand, mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang. Lukker kl. 02
Butikker
Åben
Mundbind er påkrævet og brug hånddesinfektion ved indgang. Lukket fra kl. 17:00 - 8:00
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
De samme regler fra før er gældende. Salg efter kl. 20 er ikke tilladt kun i forbindelse med et måltid.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Maks. 10 personer
Strande
Åben
Mundbind er påkrævet ved brug af toilettet og restauranter. Hånddesinfektion ved indgang. Regler for afstand overholdes.
Lufthavne
Åben
Mundbind er påkrævet. Temperaturmåling kan foretages ved ankomsten. Afstand og hygiejnebestemmelser skal overholdes.
Regler for transfer
Ja
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Mundbind er påkrævet og brug hånddesinfektion ved indgang
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Åben
Udfyld formularen inden ankomst via: https://portugalcleanandsafe.pt/da/pasger-locator-card

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.