Vivenda Rustica da Calheta

Jeg bugter mig gennem det grønne, bakkede landskab i min lejebil. Turen går over snoede veje, og jeg har ladt det livlige badested Calheta bag mig. Ti minutter senere får jeg pludselig øje på mit opholdssted for de kommende dage: Vivenda Rustica. Den muntre, orangerøde villa ligger mellem de andre landejendomme og er let genkendelig, fordi den ligesom de andre ejendomme også oprindelig var muret op af natursten. Jeg skimter en swimmingpool, der ligger og glimter fristende ved siden af terrassen, og allerede fra vejen er det tydeligt, at udsigten må være fantastisk. Atlanterhavet ses ude mod horisonten, og til den anden side ligger Madeiras naturskønne omgivelser. Men den største overraskelse venter mig i køkkenet: En traditionel træovn! Den indbyder til hjemmebagt brød og en lækker sandkage. Men allerførst må jeg have fundet vandreskoene frem. Madeira er nemlig berømt for sine smukke vandrestier. Jeg glæder mig allerede til at udforske øen til fods!
 • Autentisk privat villa
 • Privat swimmingpool med havudsigt
 • Solbadpå din private terrass
 • Elsket af livsnydere

Værelsestyper

Vivenda Rustica da Calheta er en fritstående villa i to etager med privat swimmingpool. Den høje beliggenhed over landsbyen Calheta sørger for en fænomenal udsigt over Atlanterhavet. Villaen er beliggende på den sydlige del af Madeira, hvor klimaet er yderst behageligt året rundt. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
3-værelses villa med privat swimmingpool
2-4 personer

Den private villa har fuldt udstyret køkken med bl.a. mikroovn, elkedel, kaffemaskine, spisebord samt en traditionel træovn. De rå stenmure giver den separate opholdsstue en yderst autentisk udstråling, men villaen kan byde på enhver ønskelig komfort. Stuen er indrettet med en behagelig læderhjørnesofa samt fladskærms-tv og dvd-afspiller. I stueetagen er der et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse. Soveværelse nummer 2, der befinder sig på 1.etage under taget, er indrettet med to enkeltsenge; her er der endvidere endnu et badeværelse med rummelig bruseniche. Have med privat swimmingpool og grill. Terrassen har solsenge og parasoller. Villaen har Wi-Fi.

 

Pris udelukkende baseret på ophold. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Ingen safetybox
 • TV-hjørne
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede
 • trådløs internet på værelset (gratis)
 • Sengelinned inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 1 gange pr. uge
 • Mulighed for brusebad ved ankomst/afrejse
 • Rengøring af værelset 1 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på offentlige områder: gratis
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
 • Barnestol
Svømmefaciliteter
 • håndklæder til rådighed ved swimmingpool
 • udendørs swimmingpool (længde: 8 meter, bredde 4 meter, dybde mellem 1,6 og 0,9 meter) (ferskvand, liggestole, parasol, udendørs møbler)

Omgivelser

Kort

Vejret

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
19ºC
18ºC
19ºC
21ºC
22ºC
24ºC
25ºC
26ºC
25ºC
25ºC
22ºC
20ºC
Min. temp.
15ºC
14ºC
15ºC
16ºC
18ºC
20ºC
20ºC
21ºC
21ºC
21ºC
19ºC
16ºC

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand i offentlige områder
2 meter
Offentlig transport
Tilladt
Offentlig transport må ikke overstige 2/3 kapacitet.
Max antal personer samlet udendørs
10 personer
Er det tilladt at dele en bolig med folk fra en anden husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Barer
Åbent
Nogle steder har åbent.
Butikker
Åbent
Vandland (offentlige)
Lukket
Forlystelsesparker
Lukket
Zoologiske haver
Lukket
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Museer
Åbent
Wellness
Lukket
Udgangsforbud eller tidspunkter med andre regler
Ingen
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Samme regler som normalt
Diskoteker / natteliv
Lukket
Casinoer
Åbent
Lufthavne
Åbent
<p>Afstand på 1,5 meter skal overholdes, maske er påkrævet, og temperatur måles ved ankomst. Gæster der ikke er blevet coronatestet 72 timer før ankomst, vil få foretaget en test ved ankomst. Testen tager ca. 1 time og svar modtages via telefon ca. 12 timer efter. I perioden indtil man har fået svar skal man i obligatorisk karantæne, og er testen positiv bliver man også sat i karantæne. Inden afrejse er det obligatorisk at alle gæster registrerer sig og besvarer </span><a href="https://madeirasafe.com/#/login" target="_blank">dette spørgeskema</a><span>, hvor man også kan uploade en kopi af sin COVID-19 test, hvis man har fået en foretaget før afrejse.</p>

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.