Casa do Caminho Verde

 1. Home
 2. Portugal
 3. Madeira
 4. Casa do Caminho Verde

Casa do Caminho Verde

I morges var jeg på en skøn vandretur langs des levadas på Madeira. Disse mini-kanaler, som man har gravet for at lede regnvandet til mere tørre områder, ligger i vore dage for det meste udtørrede hen, og det er en populær måde at udforske Madeira til fods. Jeg vandrede gennem et grønt, frodigt landskab med en fantastisk udsigt over et bjerg til den ene side, og dalen og havet til den anden. Mens jeg stod og tog mig et lille hvil, skimtede jeg ud af øjenkrogen en swimmingpool, der lå og glimtede i solskinnet. Det viste sig at være Casa do Caminho Verde, Lidias ferieparadis.

Lidia fandt for en del år siden en gammel smørfabrik midt på et bjerg på Madeira, og hun tabte sit hjerte med det samme. Hun følte, at andre også skulle nyde godt af den mageløse udsigt over bjerget og havet. Derfor besluttede hun sig til at sige sit job op som lærer og udleve en helt ny drøm: Hun ville trylle den gamle fabrik om til et perfekt ferieparadis. Og jeg må indrømme, at hun – efter flere års hårdt slid – virkelig har haft held med sit foretagende. Udsigten er ikke det eneste, man kan forelske sig i. Smagfulde lejligheder, swimmingpool, grill, en veranda og tagterrasse, Lidias sted har det hele. Og det er mere end tydeligt, at Lidia stadig er vildt forelsket. Man smager det i den skønne, hjemmelavede morgenmad, som hun serverer hver morgen, og man fornemmer det, når man oplever hendes altfavnende gæstfrihed. 

 • Rummelig feriebolig
 • Spring i din private swimmingpool
 • Føl dig som en ven af huset
 • Benyt dig af grillen

Værelsestyper

Casa do Caminho Verde har en perfekt beliggenhed på en bjergskråning med en pragtfuld udsigt over havet og bjergets lavereliggende skråninger. Swimmingpoolen har separat børnebassin, og fra solsengene omkring poolen kan man ligge og nyde udsigten over omgivelserne.
Hovedbygningen på Casa do Caminho Verde har stor fælles dagligstue med pejs, hvor du kan slappe af i et hyggeligt hjørne. Morgenmaden bliver tilberedt i køkkenet, som man – efter anmodning – også selv kan gøre brug af. Fra stuen er der direkte udgang til swimmingpoolen og grillen. Tip! På vej til indkvarteringen kan der være stejle veje. Det kan derfor være rart at køre i en bil med en større motor. Du kan opgradere lejebilen, når du booker.
2-personers lejlighed
1-3 personer

Lejlighederne på Casa do Caminho Verde har lidt højere beliggenhed, hvorved der er en fantastisk udsigt over havet. De ligger adskilt fra hovedbygningen og har privat terrasse med bord og stole. Den 2-værelses lejlighed har et soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer. Stuen er indrettet med en enpersons sovesofa og fladskærms-tv med satellit-forbindelse. Køkkenet er udstyret med kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og brødrister. Lejligheden har endvidere centralvarme og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

3-personers lejlighed
2-5 personer

Lejlighederne på Casa do Caminho Verde har lidt højere beliggenhed, hvorved der er en fantastisk udsigt over havet. De ligger adskilt fra hovedbygningen og har privat terrasse med bord og stole. Den 3-værelses lejlighed har to soveværelser, det ene med en dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Badeværelse med brusebad, håndvask, toilet og hårtørrer. Stuen er indrettet med en enpersons sovesofa og fladskærms-tv med satellit-forbindelse. Køkkenet er udstyret med kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og brødrister. Lejligheden har endvidere centralvarme og Wi-Fi.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

Dobbeltværelse
2 personer

Dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen og befinder sig både i stuetagen såvel som på 1. etage. Indretningen er moderne med to enkeltsenge, badeværelse med brusebad, håndvask, toilet samt hårtørrer. Værelserne er endvidere udstyret med centralvarme, Wi-Fi samt fladskærms-tv med satellit-forbindelse.

Pris udelukkende baseret på ophold med morgenmad. Inklusiv lejebil (med ingen selvrisiko) samt sengelinned og håndklæder. I forbindelse med billejen skal bilens hovedfører være i besiddelse af et gyldigt kreditkort i hovedførerens eget navn (med pinkode). Forudbetalte kreditkort accepteres ikke.

suite havudsigt terrasse
1
 • Størrelse ca. 30m²
 • Antal sovepladser: 3
 • Terrasse med udendørs møbler: stole, parasol, bord
 • Nespresso kaffemaskine
 • Elkedel
 • TV (fladskærm)
 • Aircondition, sofa
 • Soveværelse(r): 1 soveværelse
 • soveværelse 1: 3 sovepladser (1 x enkelt sovesofa; 1 x dobbeltseng eller 2 x enkeltseng)
 • Badeværelse(r): 1 badeværelse
 • Badeværelse 1: brusebad, vask, toilet, hårtørrer
 • trådløs internet på værelset: gratis

Forplejning

Faciliteter

Generelt
 • Samlet antal værelser: 7
 • Samlet antal bygninger: 2
 • Moderne indrettet
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Morgenmadssal
 • Faciliteter for handicappade
 • trådløs internet på værelset
 • Sengelinned inkluderet: ingen ændring i løbet af ophold; spørg for udskiftning
 • Håndklæder inkluderet, skiftes 3 gange pr. uge
 • Dyner
 • have
 • solterrasse
 • Rengøring af værelset 6 gange om ugen
 • Husdyr ikke tilladt
 • trådløs internet på værelset: gratis
Børn
 • Babyseng
Svømmefaciliteter
 • Børnepool(delvist separat)
 • udendørs swimmingpool(ferskvand, opvarmet, liggestole)
Sportsfaciliteter
 • Cykeludlejning
Wellness
 • Yoga

Omgivelser

Kort

Vigtige informationer omkring Coronavirus

Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind
Ja
Både inde- og udendørs. Se information for undtagelser.
Covid-19-test før afrejse
Ja
Gældende for alle over 12 år. Testen skal være taget senest 72 timer inden flyafgang. Testresultatet skal være negativ og vises ved ankomst.
Covid-test på destinationen
Ja
Sundhedserklæring
Ja
Det er obligatorisk at gennemføre den epidemiologiske undersøgelse. Du kan udfylde dette via: https://madeirasafe.com/#/login 12 til 48 timer før afrejse.
Karantæne
Ja
Ved et positivt testresultat for COVID-19 henvises passageren til et udpeget hotel og sættes i karantæne. Regeringen i Madeira-regionen dækker omkostningerne til behandling, indkvartering og måltider på det udpegede hotel, og efter 7 dage testes passageren igen for COVID-19.
Maks. antal personer udendørs
Ja
5 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Ja

Undtagelsestilstand:

Samlinger af mere end 5 personer er forbudt, medmindre i er fra samme familie. Gælder på de offentlige vej og områder, mellem kl. 18 og 5 den følgende dag.

Alt handel, inklusive stormagasiner og supermarkeder, vil være lukket mellem kl. 17 og 8.

Undtagelser inkluderer apoteker, klinikker samt tankstationer (kun til tankning af køretøjer)

Restauranter
Åben
1,5 meters afstand er påkrævet og brug af maske når der cirkuleres rundt i restauranten. Lukker kl. 17.
Barer
Åben
1,5 meters afstand, mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang. Lukker kl. 17.
Klubber, Natteliv
Lukket
1,5 meters afstand, mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang. Lukker kl. 02
Butikker
Åben
Mundbind er påkrævet og brug hånddesinfektion ved indgang. Lukket fra kl. 17:00 - 8:00
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet og brug af hånddesinfektion ved indgang
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter?
De samme regler fra før er gældende. Salg efter kl. 20 er ikke tilladt kun i forbindelse med et måltid.
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Tilladt
Maks. 10 personer
Strande
Åben
Mundbind er påkrævet ved brug af toilettet og restauranter. Hånddesinfektion ved indgang. Regler for afstand overholdes.
Lufthavne
Åben
Mundbind er påkrævet. Temperaturmåling kan foretages ved ankomsten. Afstand og hygiejnebestemmelser skal overholdes.
Regler for transfer
Ja
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport og taxi
Tilladt
Må dog maks. være 2/3 fyldt.
Tankstationer
Åben
Mundbind er påkrævet og brug hånddesinfektion ved indgang
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse?
Åben
Udfyld formularen inden ankomst via: https://portugalcleanandsafe.pt/da/pasger-locator-card

Der er ikke nogle anmeldelser af denne feriebolig endnu.


Gæsters anmeldelser

Du oplever din destination bedst i bil!

 • En udlejningsbil i den mindste kategori er altid inkluderet i din rejse.
 • Priserne på denne side er opgraderingspriser. Disse betegnes af din valgte rejselænge og valgte sæson.
 • De viste bilmodeller er eksempler for den kategori de repræsenterer. Du vil altid modtage den viste bil, eller en tilsvarende model. En større biltype end Small eller Economy er altid efter anmodning. Hvis denne type bil ikke er tilgængelig, vil du blive kontaktet.

Vær opmærksom! Hvis du skal på ferie med 4 personer eller mere, anbefales det at booke en opgradering eller en ekstra bil. Du kan vælge at opgradere bilen i booking trinnene. Vil du booke en ekstra bil? Så kontakt os.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.

Elizas drømmealarm

Vil du være den første til at vide det når dette unikke feriested igen er tilgængeligt for sommeren 2021? Tilmeld dig min "drømmealarm" - så får du en besked i din mailbox når din drømmeferie er klar!

Dine data bliver behandlet i henhold til vores privacy erklæring.