Costa de Lisboa

Portugal

Ferier i Costa de Lisboa

Hvis du gerne vil opleve det autentiske Portugal, kan Costa de Lisboa anbefales. Et behageligt klima og havet på et stenkasts afstand er for mig det bedst tænkelige udgangspunkt for en uforglemmelig ferie. Den lokale befolkning formår altid at overraske mig med dens gæstfrihed. Costa de Lisboa er den perfekte region, hvis du vil lære det ægte Portugal at kende, det eneste, du har brug for, er et åbent sind og en smule sund nysgerrighed. Så vil du fornemme den helt unikke stemning, der ikke findes andre steder i Portugal!

Mere om Costa de Lisboa

Seværdigheder i Costa de Lisboa

Costa de Lisboa kan byde på en ferie med kultur, afslapning, skøn natur og lækre kulinære oplevelser. De udstrakte strande ligger side om side med de mondæne badesteder. Hist og her stifter du bekendtskab med en historisk perle, som fx byen Sintra med de monumentale bygninger, eventyragtige paladser og frodige haver, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Og jeg elsker Lissabon, hvor man på kaffebarerne og i de autentiske restauranter hører den traditionelle fados pragtfulde toner. Det er for mig det ægte Portugal.

Mad og drikke i Costa de Lisboa

På dit første besøg i Lissabon vil du sikkert blive forbavset, hvis du møder et skilt med ‘vi har snegle’. Du vænner dig hurtigt til det, og måske har du også selv smagt dem. Lad dig ikke afskrække af ideen, for det er et lille lækkert mellemmåltid! Hvis du ønsker at stifte nærmere bekendtskab med det lokale køkken, er det en god ide at besøge et marked, fx Cais do Sodré. Her finder man friske grøntsager og dagens fangst af havkat, blæksprutte og sort sabelfisk. Det søde, velsmagende bagværk pastel de nata er en af favoritterne her, og en prøvesmagning kan absolut anbefales!

Vejret i Costa de Lisboa

Klimaet er varmt med temperaturer omkring de 30 grader om sommeren og 15 grader om vinteren. Der falder kun lidt nedbør om sommeren, men om vinteren kan der falde en del regn. Havtemperaturen ligger på omkring de 20 grader om sommeren, perfekt til en svalende dukkert! På grund af Atlanterhavet ligger gennemsnitstemperaturen ved kysten lidt lavere end længere inde i landet.

close

Få rabat på drømmeferien i 2019

Kan du også mærke, at vinteren for alvor har gjort sit indtag? I kulden drømmer jeg mig altid til sydens sol og varme. Men det skal ikke forblive en drøm for dig! Hvis du allerede nu bestiller din ferie, så kan du med rabatkoden BOOKTIDLIG300 få 300 kr. i rabat* per person til din næste ferie.
*Rabatten gælder indtil d. 31. december 2018 med afrejse mellem 01.04.19-31.10.19. Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke ombyttes til kontanter.

De smukkeste ferieboliger: Costa de Lisboa

Langt væk fra mængden